WTF, lehet tényleg megvalósul a Tarantino’s Star Trek

Továbbra sem hiszem el, hogy ez nem valami vicc, de elvileg Tarantino több íróval is találkozott, és jelenleg Mark L. Smith (The Revenant) esélyes forgatókönyvírásra, amiben ugye a rendező ötletét kéne kifejtse. Sőt, elvileg a Paramount és Abrams még az R besorolást is megengednék a filmnek. Hogy ez a korhatár mennyire illik a Trekhez arról majd a rajongók nyilatkoznak.

Kíváncsi vagyok meddig jut ez a projekt, amiben Tarantino valaki más forgatókönyvéből R besorolású Star Treket rendez legkorábban 2 év múlva.

human
írta
2017. 12. 08. 02:52
megjelenés
33
hozzászolás


33 hozzászólás a “WTF, lehet tényleg megvalósul a Tarantino’s Star Trek” bejegyzéshez

  1. A Deadline szerint a rendező is ő lesz. Az R besorolás volt a feltétele, amibe pedig a Paramount belement.

  2. Csak szerintem szörnyű ötlet ez? Tarantino remek rendező de a Star Trek (se a régi, se ez az új) soha nem a pakakokban folyó vérről meg a mothafuckaról szólt. Értem én, hogy az R rating menő újabban, de ahogy régi R filmek PG-13as folytatásainak sincs értelme, úgy az ellenkező iránynak se sok.

  3. Csak van annyi esze, hogy nem a megszokott sablonra húzza rá a Star Trek gúnyát… Ne fossatok.

  4. Ez nem az ő világa. Nagyon csalódott leszek ha ez tényleg megvalósul. Kár érte, utolsó filmjeként egy Star Trek. Ez nagyon elszomorító.

  5. Sparrow
    Lol

    Ezt a hírt meg nem tudom hova tenni, majd country, funk, blues, jazz zenékre badasskedik a legénység? :D

  6. Komolyra fordítva, szerintem simán lehet a Star Trek R besorolású, hiszen eleve nem gyerekeknek készült. A Deep Space Nine-ban például politikai és vallási kérdéseket feszegettek. Vérontás pedig bármikor lehet. Képzeljük el, micsoda sebeket ejthet egy klingon bat’leth, ha hitelesen ábrázolják. És Tarantino leginkább a feszült párbeszédeiről híres, olyan is simán lehet. Csak annyi kikötése volt Roddenberry-nek, hogy Csillagflotta-tisztek nem káromkodhatnak (ezt _baszták el_ a Discoveryben nemrég), de az ellenfelekre ez nem vonatkozik. Szóval én támogatom a tervet.

  7. Na ugye:)
    Egyébként szerintem simán benne van egy elvi megállapodás, hogy belebegtetik, de csak pozitív visszhang esetén tárgyalnak róla érdemben. Ez még egyenlőre csak lehetőség marad.

  8. A Discovery-ben már volt kisebb-nagyobb belezés meg fuck-olás szal úgy látszik ez az új irány. Mindenesetre nekem nem hiányzik egy Tarantino féle ST

  9. Discoveryből is nagyon kilógnak azok a jelenetek… totál felesleges, semmit nem adnak hozzá a sztorihoz, csak erőlködés, hogy ez most mááás mint a többi. Nekem kifejezetten elkúrja az élményt, lehet újoncként nem zavarna…. Nagyon szeretem a Treket meg Tarantinot is, de a kettő vegyítésének még az ötletét sem.Csináljon egy R sci-fit az ő stílusában, új lenne tőle és biztos marha stílusos meg menő, de az ST világa nem neki való, kilógna az életműből is…

  10. Ha jobban belegondolunk logikus döntés, csinált már gengszterfilmet, westernt, horrort, akciót, háborúst, még “romantikust” is (Tiszta Románc, oké nem ő rendezte, de azért érződik rajta, hogy ő írta), csak sci-fit nem. Kell ez, hogy komplett legyen az életműve. Ráadásul ahogy fentebb is írták már a DS9-ban is pedzegették a star trek sötét oldalát, most a discoveryben Rainn Wilson karaktere is olyan volt akit simán el tudok képzelni egy Tarantino féle star trekben, szóval részemről remélem, hogy megvalósul.

  11. A Django-ban is egy elég komoly témát boncolgatott a maga stílusában, mégsem veszett el a súlya az egésznek, szóval akár ez még érdekes is lehet.

  12. Én örülök neki. Kiss frissítés nem árt a star trek filmeknek. Egy lehetőséget megér.

  13. És még csak április 1 sincs… :D :D

    Szóval nemtom mit kezdjek ezzel a hírrel. Imádom a Star Treket, a Discoveryt is bírom (bár tény, hogy a fuckolás baromi erőltetett volt benne, akkor egyszer, lehetett volna tucatnyi egyéb szituáció ahol el lehetett volna sütni.) és a belezős résszel se volt semmi gondom. Mások fel voltak háborodva a klingon étkezési szokásokon a Discovery kapcsán én meg meglepődtem, hogy ilyenről korábban nem volt szó, nekem valahogy természetes volt, hogy a klingon rituálénak a része ez, aztán egy Marc Zicree (ő anno írt jópár ST epizódott és úgy képben van a kánonnal) youtube video tett helyre, hogy a klingonok nem zabálják fel az elesett ellenséget.

    Egyébként a Star Wars-zal ellentétben az ST nem annyira gyerekbarát, mármint a témákat illetően. A DS9-ban a politikai és vallási kérdések, a Discoveryben a háború, a TNG-ben is volt tucatnyi olyan téma a részek között elrejtve, de az R besorolást én se értem. Ha az R besorolás az erőszak realisztikusabb ábrázolása miatt lenne, akkor még oké, ahogy fentebb írták, a klingon bat’leth valszeg nagy némi sebet. Az más kérdés, hogy van e rá szükség. Viszont nyelvezetileg R besorálásnak nem látom értelmét. Akkor már egy unrated Orville-ben sokkal jobban mutatna, mert ott eleve azokat a réseket tömik be, amit a Star Trek hagyott a maga univerzumán.

    Szóval egyrészről baromi jól hangzik, más részről félek is tőle, hogy se Tarantino életművéhez nem adna hozzá semmit, se a Star Trek univerzumhoz.

  14. Hát lehet eleve azért akarja megcsinálni, mert nem az ő műfaja. Vagy nem annak tartják? De itt a lehetőség, hogy bizonyítsa hogy neki ez is megy. Azért nem csak vér és káromkodás van az ő filmjeiben (bár ezek sem zavarnának egy ST filmben, ha mellé komolyabb sztorit kapnánk).

  15. Nem értem a fanyalgókat. Nézzék csak meg az Utolsó Esély című tengeralattjárós filmet. Konkrétan Tarantino-t kérték fel anno az ütős párbeszédek kiötléséhez és a végeredmény baromi jó lett.

  16. ja és az R besorolás lehet azért van, mert Kirk elkap valami alien szifiliszt és az egész a fajok közötti szexuális forradalom helyességéről fog szólni. Ilyen kérdésekkel, mint Hogyha lefekszel a borg királynővel, akkor az gruppen?

  17. Nem vagyok Tarantino-szaki, akad olyan filmje, amit még nem is láttam (ST filmekről ez nem mondható el :)), de szerintem tudna jó Trek-filmet csinálni. Anno a Kill Bill is egy Khan haragja idézettel indult, szóval gondolom elég nagy fan lehet ahhoz, hogy ne vágja haza a mítoszt vagánykodásból. Ha kicsit véresebb lesz, meg káromkodnak benne, hát istenem, szerintem a 2009-es rebootnak is csak jót tett, hogy kicsit lazábbra vették a figurát.

  18. Simán lehet, hogy jó lesz. Tény, hogy a Tarantino filmek stílusa elég messze van a star trektől, de lehet, hogy direkt valami tök mást akar most csinálni.

  19. Királyság. Végre benne lehet az a jelenet, amit Badger talált ki a Breaking Bad-ben. Evőverseny, de Chekovnak mindig kitranszportálták a kaját a gyomrából. Csak hát jött a csöcsös Uhura, Scottynak megremegett a keze, és a pite helyett Chekov beleit küldte az űrbe. :D

  20. nekem a felvetés furcsa, hogy egy létező franchise-ra ráerőltesse QT a maga stilusát.

    csináljon sci-fit, érdekelne mit hoz ki a zsánerből és hogyan, újra felkapnám rá a fejem. de ha ST rajongó lennék nagyon nem tudnék mit kezdeni ezzel a bejelentéssel.

  21. Szerintem lehet jó ha az R rated-et valóban a realisztikus ábrázolásra értik nem pedig bad-motherfuck-ozásra szóval simán megnéznék egy realisztikus ábrázolásu ST-t. Vannak azért ST-ben sötét tónusú momentumok mivel elég tág az univerzuma egy pl jó kis bosszúhadjártot folytató jól megírt gonosz ténykedéseibe belecsöppen a legénység ez simán működhet.
    Kiváncsian várom én is vajon tényleg lesz ebből valami. Discovery meg szerintem jó szóval nézzétek :)

  22. Ha mindenféleképpen sci-fi-t akar rendezni szerintem is csináljon valami újat, de ha tényleg akkora nagy ST fan, akkor megértem, hogy ő miért akarja pont ezt. Mindenesetre én megnézném a következő ST filmet, akárki rendezze is, ha meg ő csinálja még a mozi is tuti, de akkor sem ezt várnám tőle. És remélem, hogy nincs végleg lelőve a Manson film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.