20 hozzászólás a “A Robin Hood-ból is jött kép” bejegyzéshez

  1. Nem mintha a Ridley Scott féle nem lett volna elég “gritty”, és már sz sem adott hozzá sokat a Robin Hood sztorihoz. A Kevin Costneres marad az alap, a mai napig jó kis családi film az, a Mel Brooksos Fuszeklik Fejedelme meg akkora nosztalgiabomba, hogy ma is simán végigröhögöm a filmet, és idézek belőle, nem hiszem, hogy ennél többet el lehetne várni egy Robin Hoodtól

  2. De tényleg kinek csinálják ezeket? Nekem a K.K. féle, meg a tényleg nosztalgiabomba fuszeklik fejedelme bőven elég volt, a R.S. félét láttam, de nem is maradt meg. Ennyire nincs ötlet? Vagy azért rebootolnak annyit, mert “Az újszülöttnek minden vicc új”?
    A Ghost Busters hatalmas sikere, és az Oceans8 után, csoda, hogy R.H. és bandája férfiakból áll.

  3. Taron Egerton? Bírom a srácot felőlem jöhet a kép jó nem baj az ha 100 jön meg mert mindig tudnak újat mutatni a Rásszel kroo-s is tetszett!

  4. Srácok a Hollywood gyár már csak ilyen :) Mindent kiszeretnének sajtolni belőlünk amit csak lehet. Biznisz iz biznisz. Más nem számít :)

  5. Nem tudom jól emlékszem-e de azt hiszem 2 Robin Hood filmet is kapunk 2 stúdiótól és az egyiknek Origins lesz az alcíme.

  6. Remélem sikeres lesz, én támogatni fogom, rettentően bírom Egertont és Foxxszal sincs bajom.

  7. Robin Hood szerintem az egyik legtöbbet megfilmesített figura (King Artúrral egyetemben) lehetnek benne bármekkora nevek alapból nem vagyok kíváncsi rá

  8. Miért kell mindig mindennek színes és vidám epic fun-nak lennie?
    Miért nem lehet valami gritty?
    Miért mindig negatívum ezen a blogon, ha a valamit komolyan vesznek a készítők?

  9. Lehet sok RH film van. De messze a best a Costner féle. Talan a jo szereplő gárda miatt.

  10. Kippkopp : lehet hogy férfiaknak néznek ki , de az még nem biztos hogy azok is lesznek . a végén még máshogy gondolkodok lesznek. ez most már lassan alap lesz .

  11. Nyilvan nekem is a Costner film volt az elso R. H. elmenyem, de azert mai fejjel, eredeti nyelven, azert eleg necces az film. Costner akcentusa kb Keanu-eval vetekszik. A jobb szineszek kozul (Alan Rickman) szinte senki nem vette komolyan az egeszet.
    En nem banom, probalgassak a kulonbozo blockbustereket, ne mindig Marvel, gyors autok, vagy Star wars csinaljon penzt…

  12. Nekem az első Robin Hood történet filmen Giuliano Gemmaval készül A tüzes íjász volt. Az első meg a rókás Disney mese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.