Boom!

Ezek a képek jobban eladják a Spielberg rendezésében készült Ready Player One-t, mint a trailer tette. Nem olyan sikált digitális a kinézet valahogy, mint a videóban.8 hozzászólás a “Boom!” bejegyzéshez

  1. Szerintem a digitális kinézet maradni fog, hiszen a történet jó része digitális világban játszódik. A képek olyan jelenetekből vannak, amik a “valóságban” történnek.

  2. Amúgy erről az jutott eszembe, mármint hogy ez mind ugye valóvilágos kinézet…hogy mennyire lesz ennél a filmnél fair szidni a cgi-t majd olyan szempontból, hogy igazából eleve egy virtuális valóságos cucc. Már nem emlékszem volt-e erről szó a könyvben részletesen, hogy mennyire érzékelhető a valóság meg a közötti különbség, help
    Amúgy Vasárnap új előzetes, ha jól láttam.

  3. az oké hogy a valóságban vannak, de a trailerben azok is elég sterilek voltak. Engem ígyis megfogott a trailer, nagyon remélem h jó lesz a film, nagy benne a potenciál.

  4. Ez is olyan tinifilm lesz, mint az Éhezők Viadala, Az Útvesztő, Alkonyat, vagy Az 5. hullám? (Ez lehetne valami sorozatgyilkosról szóló film is, ahol az ötödik áldozatával jár pórul a „főhős”…) Mert már nagyon uncsi ezeket az igazából rettenetesen egysíkú, igénytelen, kiszámítható vacakságokat nézni, vagy akár csak olvasni róluk (és így érzékelni ennek a szinten aluli műfajnak a dömpingjét) most komolyan. Spielberg neve pedig immár évek óta egyáltalán nem garancia semmilyen, magasabb színvonalra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.