5 hozzászólás a “A RP1 előzetese elé” bejegyzéshez

 1. Ez egy jó plakát lenne, de mi akar az a láb lenni…ez ilyen szándékos “hívjuk fel a figyelmet a filmre memegyártással, a simán szép plakátokat már úgy se értékeli senki” dolog?

 2. Akkor egész film alatt csoszogni meg bicegni fog a főhős? Lehet ezért menekül a virtuális valóságba, mert ott ez a testi hibája nem létezik.

 3. Reddit-en is szétszedték a plakátot a “freakishly long leg” miatt.

  Kíváncsi vagyok mekkora bukás lesz ez a film. Spielberg BFG-je is eléggé lapos volt, mintegy 100 millió dolláros veszteség lett a vége.

  Valahogy a mester kezdi elveszíteni a presztízsét.Az utolsó tényleg jó film tőle a 2004-es Terminal. Azok a filmek ahol Executive Producer vagy más kategóriában volt jelen, nem számítanak, hiszen azok a pozíciók csak a jogdíjakért vannak, valójában nem sokat szól bele. Ahol director vagy producer szerepben van jelen csak az érdekes. A 2012-es Lincoln nem Spielberg miatt volt nyereséges, hanem a témakör miatt. 2002-ben a Kapj el ha tudsz DiCaprio-val és 1998-ban a Ryan közlegény megmentése. Elmúlt 20 évben volt tőle 4 jó film.

  Tudom, sokan annak a 4-nek is nagyon örülnének az önéletrajzukon, de Spielberg egyre drágább és egyre kevésbé térül meg. A studiója révén folyamatosan akasztja le a jogdíjaka. Kíváncsi vagyok mikor elégelik meg és rakják parkolópályára az öreget a cég befektetői.

 4. Nagyon város, a plakát szerintem tök ötletes, a filmben félek, hogy csalódni fogok, mert a könyvet imádom… Jöhetne már a trailer azért.

 5. A poszter alapján azt gondolnám, hogy áramtolvajokról vagy éjszakai műszakot vállaló villanyszerelőkről fog szólni a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.