Spider-Man: Into the Spider-Verse-előzetes

A Sony nem adja fel, ezúttal animációs módon nyúlnak a Pókember történetekhez. Jövő decemberben kerül majd a mozikba a Miles Morales-szel foglalkozó film! A forgatókönyvet Phil Lord írta, de a rendező sajnos… wtf, 3 ember: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman.

A tovább mögött eldönthető, hogy a szerintük groundbreaking vizualitás tényleg az-e. Az biztos, hogy a Ghost in the Shell animét megnézték előtte.

19 hozzászólás a “Spider-Man: Into the Spider-Verse-előzetes” bejegyzéshez

  1. Hülyék ezek. Nem lennék meglepve ha bukna. Erre kb semmi szükség. Akkor már legalább a Csodálatos pókember 3at csináltál volna meg animációsba és lezárták volna azt a sztorit.

  2. “Akkor már legalább a Csodálatos pókember 3at csináltál volna meg animációsba és lezárták volna azt a sztorit.”

    Ezt akartam én is írni.

  3. Szerintem működhet , bár újabban sokan (köztük én is) képesek vagyunk csak az MCU-hoz való kötődés alapján megítélni valamit , ami ám lehet rossz irány

  4. Na ne mar sracok ez egy baromira hangulatos megis porgos latvanyos elozetes, es szamomra nagyon figyelem felkelto volt! Ezt szeretem en, a trailer megvett!

  5. A vegen annyira tudtam, hogy le fogja venni a maszkot, de amikor meglattam a gulu szemet, na az tiszta Get Out volt nekem :-D

  6. Nekem ez bejött, de nem vagyok pókifan szóval pár filmen meg egy-két animációson kívül max vagy 5 darab képregény a viszonyítási alapom, és ez a Morales gyerek egyikben sem volt azok közül. A ruhája tökre tetszik, talán ezt megnézem, bár csak egy animációsra szoktam menni egy évben és van vetélytársa.

  7. Szerintem rohadt jól néz ki, a grafika, az animáció remek. És hát ez tuti, nem lesz bukta. Többek közt azért mert Miles a legjobb Pókember Parker után, ráadásul az egyik legjobb sztorit csinálják meg, a Pók-Verzumot, amiben konkrétan nincs is főszereplő hiszen az összes univerzum Pókembere benne van. És nyilván itt is ez lesz hisz nem véletlen motorozik az előzetesben ott Gwenpool. :D Mármint szerintem az ő, még ha itt lila is és nem rózsaszín szerkóban tolja.

    Messze még az a jövő karácsony.

  8. Hát szerintem is sokkal több értelme van egy ilyen kurvajól kinéző animációs filmnek, mint egy 12. előszereplős feldolgozásnak.

    Pont az ilyen kreatív, új megközelítéseket kellene értékelni.

  9. Elképesztően jól néz ki Miles meg szuper Pókember már 6 éve szóval nekem ez lehet moziban lesz terítéken
    A város látképe pedig szuper, csak a sztori és a karakterek is legyenek a helyén

  10. Ez nagyon menő, és az aktuális Póki animációs sorozathoz teljesen passzol is. Abban van Miles Morales állandó társként. Bár az Marveles sorozat, khm.

  11. OFF (bár annyira nem, mert spin-off, hehe): A Venom film a Lethal Protector 6 részes sorozatán fog alapulni, amiben Brock LA-be megy, és egy szervezet, amit az egyik korábbi áldozatának az apja vezet, az életére tör, és létrehoz 4 vagy 5 másik szimbiótát, hogy zúzzák le.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.