Top 5 – november

Gondoltam kipróbálom, hogy erre mennyire lesz igény, mert engem szokott érdekelni, de titeket nem tudom mennyire fog. A lényeg, hogy a november legolvasottabb posztjai ezek voltak:

 1. Az Avengers: Infinity War első rendes előzetese.
 2. A Justice League kritikája.
 3. A Thor: Ragnarök kritikája.
 4. Superman’s razor.
 5. A Justice League bevételei.

+ épphogy lemaradt a komoly kérdés, miszerint a művészet és a művész mennyire függ össze.

Úgy tűnik a Justice League eléggé megosztotta a közönséget, ha ekkora érdeklődés volt iránta.

human
írta
2017. 12. 11. 15:00
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Top 5 – november” bejegyzéshez

 1. Ez jó human.Engem is érdekelnek ezek.Meg kiváncsi vagyok mekkora látogatottságú lehet a filmbuzi?

 2. A minap gondolkoztam épp el, mikor Borbély Alexandráról lehetett olvasni, hogy mennyire nincs magyar téma az oldalon. Nem kritikának szánom ezt, nyilván megy érte máshová az ember, itt meg keressük a masinstreamet, de azért érdekes ez is annyira, mint ez a bejegyzés.

 3. én is gondolkoztam rajta, és ha ez konkrétan érdekel: egyszerűen ha nem írnék a díjról akkor nem fogok csak azért, mert magyar kerül oda. Amint engem is érdeklő díjak közelébe kerülünk, akkor azt mindig megemlítem.

  plusz negatívan semmiképp nem akarok hozzájárulni a témához, és hát a magyar filmek többsége nekem nem tetszik. értem mindnél, hogy ki mit adott bele, meg tribe-tudat és “a miénk”, de sokszor rossz nézni őket, még a felhypeoltakat is, így inkább befogom a számat róluk.

 4. Nyilván az ember arról blogol, és foglalkozik szívesen (és jól), ami érdekli, ezzel nincs is baj. A többiről meg olvas az ember máshol.

 5. Nekem a gazdasági oldal (a disneypólium ) és ez a kérdés is nagyon tetszett ( pont akkoriban tárgyaltuk ki a haveri körben (a szpészi filmek) , nekem tetszik ez az irány , több ilyet! , és köszi !

 6. Engem is érdekelne mekkora látogatottsága van az oldalnak.
  Azt látom, hogy ~9k ember tetszikeli FB-n, de kommentelők jóval kevesebben vannak és ők is főleg a rendszeresek. Én napi többször is csekkolom az oldalt pl, de nem kommentelek sokat.

 7. nem fogok konkrét látogatottságot posztolni, sorry. A kommentelők mindig és minden siteon kevesebben vannak jóval, mint a látogatók, a junkie nagyobb site mint ez és a tipikus témákon kívül sok nap kevesebb komment van ott, mint itt.

 8. Az Avenger előzetes olvasottabb, mint a Justice League film, mármint a poszt, ez azért elég durva.

 9. A JLA esetében abszolult nem érdem a népszerűsége.Meggyalázták, csakúgy mint az X-men utolsó részét!A kettő közti különbség, hogy mig az előbbit darabokra szedik (jogosan!) addig az utóbbit (The Dark Phoenix) teljes közöny fogadja!Mindkettő kukába való, majd egy restart más irányba!

  A rajongók anno azt hitték, hogy a trailerben azért nem fedik fel Steppenwolfot, mert hogy nem akarnak minden puskaport ellőni, miközben arról van szó, hogy egy normális kinézetet nem tudtak neki kreálni :D:D
  Kidobták a karaktert félkészen, bűn ronda CGI-al!

  Avengersek a fináléban, persze hogy rájuk kiváncsi a filmes társaság zöme.Bár a kiadott trailer nekem kissé összecsapottnak tünt, ettől független abszolult moziban nézős lesz!

 10. Ez tökjó, engem is érdekelnek ilyenek, köszi. Az eredményt látva – nagy-nagy szuperhősellenes filmesztétává avanzsálódva – én amúgy egy kicsit szomorú vagyok..dehát ha más kategóriákat veszek alapul, eléggé holtszezon van/volt

 11. Múlt hétről elmaradt a csütörtöki filmbemutató poszt, ezt csak azért említem meg, nehogy valaki megnézze a Stratton című filmet.

 12. “A rajongók anno azt hitték, hogy a trailerben azért nem fedik fel Steppenwolfot, mert hogy nem akarnak minden puskaport ellőni, miközben arról van szó, hogy egy normális kinézetet nem tudtak neki kreálni :D:D
  Kidobták a karaktert félkészen, bűn ronda CGI-al!”

  2017. 05. 23. a dátum itt a Filmbuzi-n, ami hírben human leírta, hogy Whedon vette át Synder munkáját. Ezen a linken meg egy Steppenwolf akció figura látható, és az, hogy hogy fog kinézni a filmben. A dátum július 8.

  https://batman-news.com/2017/07/08/justice-league-steppenwolf-action-figure

  Meglepetés!: így nézett ki a filmben. És a bábu gyártójának már jóval előtte meg kell kapnia a figura kinézetét.

  Tehát akkor szerinted Whedon kevesebb, mint 1 hónap alatt dobta össze a filmbeli ellenség külső megjelenését? :D

 13. Amit promó anyagban mutattak Steppenwolfról játékfigura design, tv spotok, kiadott hosszabb jelenetek stb az mind Snyder idejéből van kiválogatva (amazonok vs Steppenwolf, történelem lecke, harc lenn az öböl alatt) , tehát előrébb voltak rajta a munkálatok, viszont Whedon igencsak belenyúlt ugye a dolgokba és a végső harcnál látni a legjobban, így rajta se dolgoztak ott annyit, elvégre sietni kellet, a Sups arcot is képesek voltak úgy kiengedni. Mondjuk nagyon nem hiszem, hogy kiadtak volna abból anyagot, akkor se ha nem úgy néz ki.

 14. Hehe.ilyen bullshit cikkeket :D taps IGN.
  Erre én is emlékszek Repeta.Whedon nem nyúlt hozzá.és szerintem rendben is volt Steppenwolf.

 15. Iszonyat gagyi volt Steppenwolf. Ránézve nem egy világhódító démon jut eszembe, hanem hogy ő egy ember, jelmezben. 😃
  Ellenben az a másik design, ami az ign cikkben van, az már igen, az már valami, sokkal ütősebb és félelmetesebb lett volna és esetleg még komolyan is lehetett volna venni. Bármi is az oka, hogy nem az került a filmbe, a Warner ezt is jól elszúrta. Kabaré. 😃

 16. Nekem tetszik, például nem hittem volna, hogy a Superman’s Razor letolja a “művészet és művészet” posztot. Gyerekek, ne már! :D Amúgy lehetne még néha ilyen poszt, frankó beszélgetési alap és még tanulhat is belőle valamit az ember. Ha számít ez valamit, akkor +1 avagy támogatom a kezdeményezést.

 17. Sorry a dupla kommentért, csak reflektálva a “magyar” témára, A Viszkisről lesz végül írás vagy az is ment a többi magyar film mellé?

 18. Roli.iszonyat badass volt Steppenwolf megjelenitése.Mikor ráadásul egyszer megemlitette Darkseidet besirtam a gyönyörtől.A kevés pozitivumok egyike ő.

 19. Valami évértékelő poszt esetleg ahová lehet kommentelni a 2017-es top filmeket? Hátha szemet szúr 1-2 kihagyott remekmű.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.