A Venom képregények ismerőinek

A Tom Hardy főszereplésével készülő Venom-film rendezője felfedte, hogy a Venom: Lethal Protector és a Planet of the Symbiotes történetekből merítettek a filmhez.

A Lethal Protectorban Venom egy antihős, aki a belőle készített 5 rá hasonlító lényt kell lenyomja. Ebben Spider-Man segíti a képregényben, de a filmben ez nem várható. A Planet-ben pedig Venom és Spider-Man szimbióták által elkövetett ügyekben nyomoz. Venom eleinte azt hiszi, hogy ő maga követi el ezeket a tetteket, de aztán kiderül, hogy az előbb említett 5 szimbióta az. Itt valami nagy teleport is van, szóval jöhet az églézer…

human
írta
2017. 12. 12. 02:52
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “A Venom képregények ismerőinek” bejegyzéshez

 1. speedster: Ha minden jól megy év végére ezek is hazajönnek :D Onnantól majd beszélhetünk.

 2. Mate815: akkor majd onnantól tegyél ilyen kijelentéseket, ha a marvel tette le az új hasonló szintű Logant vagy Deadpoolt

 3. Logan tényleg jó volt de nem teszi semmissé a sok Fox gagyit. Deadpool meg csak az R besorolás miatt ment el amúgy nem volt egy nagy szenzáció. Összességében az MCU eddig hibátlan a Fox meg mehet a levesbe és úgy tűnik megy is.

 4. én eddig nem csalódtam Tom Hardy karaktereiben, szóval egyenlőre jöhet, bármi is lesz belőle, aztán az előzetesnél sok minden kiderül majd, ha már látjuk mozgásban a lényt.

 5. Btw, lehet nem túl népszerű gondolat, de a Logant is az alakítások és a téma tette kiemelkedővé és egyedivé. A történet a maga titkos laboratóriumban végzett kísérletével, nulla gonoszával és újabb klónos sztoriszálával maximum a semmi extra kategória.

 6. néha tényleg nem értelek titeket. A világ legjobb filmjeinek többsége egyszerű történettel bír, ezek nyilván a kidolgozásuk miatt lesznek jók, amibe mit tesz isten, de az alakítások és a téma is értendő. A legjobb westernfilmben 3 ember meg akar szerezni egy zsák aranyat.

  Ettől az érvtől én komolyan a falat kaparom, hogy “a története semmi extra”.

 7. A leírás alapján úgy tűnik úgy lesz keverve a két sztori, hogy Venom azt hiszi ő követ el dolgokat, de kiderül hogy van 5 másik akiket lenyom és vége.
  Én akarom, hogy ez a film jó legyen!

 8. Human, sztem mkinek mas a fontos egy-egy filmnel. Nekem a No country for old man sem tetszett tulzottan, mert ennel nekem tobb kell egy sztoriban, mint amit abban lattam. Egy cseszett jo karakterdrama, epp ugy, mint ahogy a Logan, de a film – SZAMOMRA – nem kiemelkedo a torteneti egyszerusege miatt. Barmikor elismerem, hogy egy fasza film, amit latni kell, de nem lesz sose a favoritom es odakat se fogok rola zengeni, mint ahogy azt a Logannel teszik.
  Reszemrol ennyi, mert mar amugy is off.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.