Megvan a Creed II rendezője

Bár egy ideig úgy nézett ki, hogy Stallone rendezi, de végül Steven Caple Jr. (The Land) fogja tető alá hozni. A forgatás 2018 márciusában kezdődne Stallone forgatókönyvéből, de nem tökölnek sokat, mivel novemberben már mozikba is akarják küldeni.

8 hozzászólás a “Megvan a Creed II rendezője” bejegyzéshez

 1. Nagyon várom! A Creed az egyik nagy kedvencem az utóbbi években!
  (nekem a Rocky Balboa nem annyira jött be emellett)

  Monjuk nem tudom, ilyenkor mennyire lehet bajlós a feszített időrend a film készítésénél?

 2. Azt tudjuk már, hogy Stallone szerepelni is fog-e? Írást, rendezést mondogatták, de ebben nem vagyok biztos.

 3. Nem szeretem a Creed-et. Rocky-t lerombolták, na meg ez az erőltetett zabigyerek történet. Apollo pont felcsinált egy másik nőt a halála előtt, aha, meséljetek még. A Rocky Balboa szép befejezés volt, kiűzte a szörnyet magából ami még benne volt, stb. Pont.

 4. Hát, ez így nem az igazi. Amíg úgy volt, hogy Sly írja és rendezi komolyan érdekelt, de innentől egy ilyen rendezővel már nem túl biztató.

  Fricsi-vel
  értek egyet. A Rocky Balboa egy olyan zseniális lezárása volt a Rocky sztorinak, amit nem lehetett a Creed-ben már megugrani. A film egyébként nem volt rossz (nálam olyan 70%-os), de azért nem tudta azt adni, mint a Rocky Balboa. Persze azért nagyon örültem Stallone mellékszerep Oscar-jelölésének – neki is szurkoltam – de valahogy mégsem volt olyan ütős – hogy stílszerű legyek – mint a Rocky I. vagy a Balboa.

 5. Én pont fordítva látom ((de ettől kerek a világ)):
  Rocky Balboa: erőltetettnek éreztem, hogy már megint ringbe kell mennie. + Ellenfél is gyenge volt (színészileg meg karakterileg is)
  Creed: végre ringen kívüli szerepben látjuk az öreget, mint egy mentort. Nálam a csúcspont az ‘I only fight if you fight’ (nem biztos, h szó szerint) beszélgetés, ami a döntéshez kellett, hogy nekimegy a kemo-nak.

  A folytatás szempontjából az a baj, hogy itt a mentor szerephez már nem nagyon lehet szerintem újat hozzátenni Rocky szempontjából.

 6. Ahogy fentebb írtátok Rocky története lezárult. De ez nem az ő története lesz, az előző se az volt. Csak mellékszereplő. Szóval jöhet nyugodtan, nem rombolja a Rocky mítoszt. A Creed nekem nagyon pozitív csalódás volt, így várom ezt is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.