15:17 to Paris-előzetes: Clint Eastwood új rendezése

A film igaz történet alapján készült, és a főszerepet azok játsszák, akik ténylegesen elkövették a hősies tettet. A 15:17 to Paris középpontjában 3 fiatal amerikai van, akik épp körbeutazzák Európát, amikor az egyik vonatútjukon terroristák tűnnek fel a kocsikban, ők pedig tesznek ellene, ezzel ki tudja hány életet megmentve. Mellé pedig megtudjuk, hogy miképp alakult ki a jellemük fiatalon.

Gondolom pár embernél ez már most leverte a biztosítékot, szerintem ők ne is nézzék meg a tovább mögötti előzetest, mert eléggé Clint Eastwoodos, szóval árad belőle a hazaszeretet is.

14 hozzászólás a “15:17 to Paris-előzetes: Clint Eastwood új rendezése” bejegyzéshez

  1. Nekem ennyiből nem jött le, hogy annyira rosszul játszák saját magukat, de tényleg jobb lehetne igazi színészekkel, mivel így tuti mindenki túléli, nincs kiért izgulni.

    Eastwood azért tud rendezni, jó is lehet ez még simán. Bár a februári bemutató nem túl biztató, mert akkor előre hozták volna ha dijeselyes produkció lenne.

  2. @deakroland:

    https://en.wikipedia.org/wiki/The_15:17_to_Paris

    Most olvasom, hogy ez gyakorlatilag “reenactment”, mert a 3 srác magát játsza. És az egyikőjüket tényleg megtámadták utólag (nem terrorizmushoz kapcsolódó okokból), nem találok információt, hogy túlélte-e, de az eredeti hírben az volt, hogy az orvosok teljes felépülést jósolnak.

  3. heh, sikerült félreolvasnom, igen, human is írt a szereplőkről :)

    a “greater purpose” mondat már cheesy (mi erre a jó magyar szó?), megnézem majd a végterméket, de ez eddig rossz döntésnek tűnik.

  4. István: megszurtak asszem kétszer de nem halt meg. Hónapokkal a vonaton sztori után… Keresi a bajt.
    Amúgy a trailer elég pocsék

  5. CSak az a baj, hogy nem több is csóka támadott, hanem csak EGY, az is a vonaton kapta elő a kalasnyikovot, ami NEM volt betárazva és amíg szerencsétlenkedett, addig az amcsi turisták (akik amúgy katonák voltak) ugrottak és lezúzták a búráját. Ennyi történt. Hősies sztori, de ennyire alapozni….5 mp akció az egész.

  6. Gondlom a szokasos amcsi-cia false flag akcio volt az egesz vonat ugy. Kis EU teruleti reklam a faszagyerekeknek.
    Akik napalmot hugyoznak es szogesdrotot esznek. (anno meg voltak jo CE filmek :) )

  7. Ennyi alapján tök felesleges volt ebből filmet forgatni. Ráadásul amatőr szinészekkel. Ki a faszt érdekel századszorra is, hogy basztatták a gyereket az iskolában?

  8. a szereplőkről lehozott infó nálam is kivágta a biztosítékot, sokszor Eastwooddal sem pendülök egy hullámhosszon, de a legtöbb munkáját figyelembe véve azon kevés rendezők közé tartozik, akik szerintem remekül tudnak mesélni. A fényképezés meg sokszor oah, lenyűgöző. Imádom. Namindegy, ha félreteszem ezt a mézes-mázas/szirupos/buksisimogatós/vállveregetős/hősiességtől csöpögős oldalt, még akár jó is lehet:D
    csak könyörgöm, ne egyetlen dallamnál nyomogassa a repeat gombot 140 percig..

  9. Szerintem meg igenis jól hozzák magukat. A magyar agyontanult színészek 90%-nál jobbak. Egy Jóban rosszban, vagy egy barátok közt pl mi a f…om? Béna az összes!

  10. Ja, nem a legjobb színészek, de szerintem nem gázos egyáltalán ez a trailer. Ez a hősiesség téma elcsépelt igen, de azért nem lehet letagadni azt sem, hogy amit tettek, az nem egy kis dolog volt és megmentették az egész vonatot. Míg a személyzet bezárkózott a vonat egyik végébe és várták, hogy elüljön a baj. Mondjuk maga ez a téma a vonaton, az tényleg nem lehetett több, mint 20 perc és erre az egy dologra alapozni a filmet az kevés, de ahogy azt láttuk is, itt inkább a karaktereken lesz hangsúly. Gondolom majd folyamat ugrálnak az időben majd a végén pedig a lényeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.