Annihilation másodszor: 2018 egyik nagy sci-fi dobása lesz?

Új előzetes érkezett Alex Garland (Ex Machina) nemsokára érkező filmjéhez, amiben a főszereplők egy Aera X nevű ismeretlen földi zónába mennek, ahol már 11 expedíció bukott el. Talán a mostani többet tud kideríteni erről a természet által visszafoglalt részről?

Kicsit a Sztalkerre hasonlít az alap, de a kidolgozása nyilván teljesen más. Amúgy ez is könyvön alapszik, méghozzá Jeff VanderMeer Souther Reach trilógiáján. Itt volt az előző trailer, most lássuk az újat.

human
írta
2017. 12. 13. 17:55
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Annihilation másodszor: 2018 egyik nagy sci-fi dobása lesz?” bejegyzéshez

 1. Nah ez most csont nélkül a top 3-ban van a 2018 legvárósabb filmjei közt. És mennyire örömteli dolog, hogy mozikba kerül.

  Amúgy a Cloverfield 3-at nagyon rejtegetik. Se kép, se trailer semmi nincs még róla, de februárra van ígérve a premier.

 2. Ex Machina kapcsán interview-kban mondottak alapján itt se várok túl pozitív megfejtést…

 3. @BeL1eVe:
  Jelenleg úgy van hogy Amerikán kívül a netflix fogja forgalmazni így még kérdőjeles a magyar mozipremier időpontja.

  Előző Cloverfieldhez is csak 1,5 hónappal premier előtt jött trailer. Én jövő hétre saccolom.

 4. @Misi85:
  Hát nagyon remélem, hogy eljut hozzánk. A Hét nővér is Netflix finanszírozású film és bár nem sok helyen de adták itthon is moziban. Volt szerencsém olyan körülmények között látni. :)

  Az jó lenne, ha jönne már egy kedvcsináló. És ha az is jön februárban akkor bitang erős hónapnak nézünk elébe. Mert mér ott lesznek az Oscar-os filmek is. :)

 5. @ Misi85

  Én is úgy tudom (jelen állás szerint), hogy a Netflix Európa jelentős részén blokkolni fogja a film mozis bemutatóját/forgalmazását.
  Ugyanígy járt el tavaly az általuk megvásárolt Good Time esetében is.

 6. Túlságosan mutogatják már a trailerben is szörnyet a könyvben nem szerepelt ennyit ha jól emlékszem. A meteorból pedig úgy látom nem csak az első könyvből lesznek itt motívumok, az talán a harmadikban volt. Igazából ha tesznek bele valamiféle választ már oké lesz, a könyvben nem sok volt :D

 7. Nem valami vita van a producerek között, hogy túl intellektuel a film meg ilyesmi? Vagy belefutottam valami hülye pletykába?
  Csak az elsőt olvastam, pedig az nagyon tetszett, de már alig rémlik abból is valami. Jó lenne a film előtt még megismerni rendesen a teljes sztorit, de erre nincs energiám már, viszont hangoskönyvben hiába elérhető, ez szerintem nem lenne jó úgy. Legalább mindenképp meglep majd a film. Ez azért megérne egy mozijegyet…akárhogy legyen elérhető biztos nézős.

 8. Személyszerint csak Portman miatt nézem meg, sem nem látom látványosnak, sem érdekesnek, a könyvről sem hallottam sok jót, de ez persze nem jelent semmit. Meglessük aztán remélhetőleg pozitívan csalódunk:)

 9. @dochollywood
  Nem hinném, hogy a netflix blokkolná inkább az a kérdés a uipduna bevállalja-e a későbbi mozibemutatót tudván a film online elérhető. A hét nővér esetében a vertigo média a szinkronnal sok nézőt be tudott csalogatni a mozikba. Ki fog derülni. Az expedíció netflixre március 12 érkezik, így a februárt gondolatban elengedheti mindenki aki kattog rá.

 10. Ezt az előzetest én már nem néztem meg, az elsőnél éreztem azt, hogy ez tényleg megérné a mozijegy árát. Hét nővérnél is ezt éreztem, csakhát mikor “kivettük a tékából”, fene se gondolta, hogy utána küldik be a mozikba.

 11. Kicsit sokat mutattak szerintem, de nagyon várós! Előző trailer is király volt! Ilyenből még!

 12. Hú, de jónak tűnik :)

  Én mondjuk már kétszer is láttam az előző trailert a moziban, tehát ebből adódik, hogy valószínűleg be lesz mutatva :)…vagy ez hogy működik?

 13. Az előző trailer jobban tetszett, ez már túl sokat mutatott, de továbbra is érdekesnek tűnik.

 14. @ Misi85

  A hét nővér mozis kifutása nekem egyedülálló sztorinak tűnik.

  A Good Time-ból indultam ki, amit a Netflix vett meg mástól és nem is engedélyezték az országos terjesztést Európa nagy részén. Nálunk is csak a Cinefesten járt 1-2 napot.

  Persze nagyon örülnék, ha bekerülne /vagy bekerült volna/ az Okja, Meyerowitz Stories, Bright vagy épp ez a film a hazai mozikba, de szerintem ez nem fér bele a Netflix mostani üzletpolitikájába.

 15. @ janika

  Attól függ mikor láttad azt az előzetest?
  Mielőtt eladta a Paramount a nemzetközi forgalmazást a Netflixnek vagy utána.

 16. A Hét nővér nem Netflix produkció. Egy csomó országba eladták a moziforgalmazás jogait még azelőtt, hogy elkezdték volna a forgatást. Aztán a torontói premier előtt pár nappal az egyik producer elég rohadék módon odaadta a streaming jogokat a Netflixnek világszerte, ezzel kinyírva a film mozis pályafutását Amerikában. Azok a forgalmazók Európában, akik előre megvették a filmet vagy leírták a veszteséget, vagy, mint itthon a Vertigo, csakazértis bemutatták annak ellenére, hogy a film elérhető a Netflixen.

  Az Annihilation jogait nem adták el előre; ha a Netflix viszi a világforgalmazást, nem lesz mozis bemutató.

 17. Azt lehet tudni, hogy mennyi történést ölel fel a könyv trilógiából? A trailer alapján csak az első kötettel foglalkozik szerintem.
  Egyébként van bővel eltérés a könyvtől (ami ha szabad megjegyeznem nagyon jó), gondolom azért, hogy felpörgessék kicsit. A szörny tényleg nem volt ennyit benne.
  Ezen felül nagyon várom, biztosan nézős, nekem mindegy, hol, Netflix is van, meg nem vagyok lusta moziban megnézni.

 18. @dochollywood

  hát, kb. 2-3 hónapja: a Wind River, ill. a mother! előtt adták

  én nem tudom, mikor adták el a jogokat :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.