11 hozzászólás a “Psychokinesis-előzetes: itt a Chronicle folytatása…” bejegyzéshez

 1. Én komolyan nem tudom mit eszik mindenki a Train to Busan-on. Szerintem egy rettenetesen béna film volt. Látszott, hogy próbálnak karaktereket építeni, de marhára nem ment. Persze ez csak az én véleményem.

 2. Asztakurva !

  Már most nézném , a Bsan pedig az utóbbi évek legjobb filmélménye nálam ,

  ez is jó lesz !

 3. Euphonic : Teljes mértékben egyetértek! Ha nem ez volna a fő vonzerő h a busan rendezőjétől, még lehet ez is érdekelne….

 4. Nem tudom miért alacsonyítjátok le a Busant, ráadásul nem volt értelmesebb zombi film a közelmúltban. Remek film, és a kivitelezése is jó. Hiányoztak az idióta amerikai töltelék karakter, igaz?
  Ez viszont kicsit túltolt.

 5. Train to B. nagyon jó film, úgyhogy megelőlegezem a bizalmat.
  Múltkor volt az olasz Jeggarobot, most ez, úgy néz ki amerikán kívül is tudnak jó kis hírómúvikat csinálni.

 6. human, ha a Train to Busan tényleg olyan jó, nem érdemelt volna meg egy külön posztot? Bocs, ha úgy tűnik, de nem számon kérni akarlak, csak sokszor úgy értelmezem, a te blogodon arról írsz, amit említésre méltónak találsz, ami rendben van. Legutóbb a magyar filmekről írtad, hogy vagy jót vagy semmit (ismét bocs, az egyszerűsítésért), ami szimpatikus hozzáállás, de erről, egy bejegyzés részletén kívül, semmit se találtam. Máshol is írnak a filmről, de én első sorban idejárok. Nem szimplán jó filmként aposztrofálod (abból sok van), hanem úgy, hogy “az egyik legjobb volt a zombis zsánerben az utóbbi években”, ami nem mindegy, szerintem.

 7. @csuszu1
  te nem semmi vagy :D

  talán azért nem írt róla, mert Magyarországon nem jelent meg a film semmilyen formában, se mozi, se bluray, se tv, semmi. ha ide jársz, akkor nagyjából vágod, hogy általában olyan filmekről van szó, ami vagy ingyenesen fennt van neten (rövidfilmek nagyrészt), vagy várhatóan itthoni megjelenést is kap.
  ettől függetlenül a train to busan egy kurvajó film még kritikai szempontból is, persze akinek nem jön be a zsanra annak minden “zombi” film egy kutya, tehát inkább rétegfilm.

 8. tükör
  Te se vagy semmi!
  Először is: persze, hogy tudom, milyen posztok vannak errefelé, másodszor: erről a filmről is “volt szó”, csak a magam részéről olvasnék többet az ilyen filmekről. Harmadszor: nem számonkérés, mégcsak nem is kérés, csak kérdés volt a kommentemben. És végül: humannak címeztem, hangsúlyozva, hogy nem kritika részemről, csak érdeklődök, aztán majd vagy megválaszolja a megszólított, vagy nem. Fenntartom a jogot, hogy hülyeségeket kérdezzek, valószínüleg egyedüliként, itt a blogon.

 9. nem minden filmről írok amit látok, plusz aki nem szereti a zombifilmeket annak szerintem semmi ez a film.

 10. Kösz a választ. Nyílván nem minden filmre gondoltam én sem. Meg, gondolom, nem feltétlenül jó helyen kérdeztem. Aztán találtam is ajánlót a filmről egy 2016-os összefoglalódban. Így jár, akinek semmi sem elég:) Majd valahova leírom, miért mértékadó a véleményed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.