Heti mozibemutatók: december 14.

Úgy tűnik nem mertek semmi komolyat betenni a heti nagyágyú ellen.

 • Have a Nice Day (Hao ji le) – kínai animációs.
 • Star Wars: Az utolsó Jedik (Star Wars: The Last Jedi) – lesz írás 1-2 óra múlva, tartsátok vissza a kommentet. Menni fog, érzem.
 • Legeslegjobb cimborák (Mullewapp – Eine schöne Schweinerei) – német animációs.
 • Jesús – Fernando Guzzoni új filmje!
 • Eszeveszett esküvő (Le sens de la fête) – hogy azért vígjáték is legyen.
 • Az igazi csoda (Wonder) – ha valaki sírni akar moziban és a Coco kimaradt neki, akkor most egy indie drámán kinyithatja a csapot.
human
írta
2017. 12. 14. 11:13
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: december 14.” bejegyzéshez

 1. Érdekes, hogy az USA-ban az új Pitch Perfectet be merték küldeni ide, és a The greatest showmant is, lehet mondani, hogy más a célközönség, de hát a Star Warsnak már nem csak egy-két réteg a közönsége hanem kb mindenki.

 2. Lordviktor: mert ott nagyobb a nézősereg, így más hangulatú filmet lehet küldeni blockbuster ellen is.

 3. @Lordviktor: még mindig vagyunk páran, akik nem láttuk a star wars filmeket (vagy csak párat), én most fogom pótolni, eszembe nem jutna a 8. résszel kezdeni, ha épp mozizni akarnék, és azt se becsüld le, hogy hányan vannak akiknek “meh.” az egész star wars, vagy épp a marvel filmek.

 4. Néhány díjvárományos filmnek bejelentették a magyar bemutatóit:

  Én, Tonya (febr. 1.)
  Szólíts a neveden (febr. 8.)
  Lady Bird (márc. 1.)

 5. @human @cherokee Én értem, hogy más hangulatú film, meg nem mindenki Star Wars rajongó, de a két filmnek nagyjából hasonló lehet a célközönsége, és mindkét filmnek az otthoni 100 millió lehet az, ami már siker. Ehhez képest a TLJ nyitni fog egy 200-250 millió között, nem tudom, hogy emelett van-e még két hely annak, hogy 20-30 misi között keressenek az első hétvégén. Szerintem az egyik igen nagy bukásnak fog kinézni így, hogy erre a hétvégére tették mindkettőt.

 6. Wonder érdekel, de majd csak otthon, párnák közt…
  Hétfőn nézzük a nagyágyút, igaz, inkább tesóm a nagy star wars fan és tartok tőle, hogy neki jobban fog tetszeni ez a rész (is), mint nekem:D – pedig ő közelebb van a 40-hez és jobban keni-vágja a régi részeket..
  Rettegek.:D Nemcsak a sztoritól, hanem a spoilerektől is. Ha már ITV-n, élő adásban képes volt valaki ellőni a poént, nem nagyon kéne meglepődni semmin.

 7. Lordviktor: az a baj, hogy ma már mindenki az. A Star Wars lett az új Barátok közt. Mindig is mainstream adventure-scifi volt, de az előzménytrilógiára nem mentek plázacicák meg kidobófiúk.

  Várom, hogy kiírhassam magamból+Human érdekel már a véleményed. :)

 8. “Bob Iger is 66 years old… That’s a billion for each year of his life.”
  akkor már értem ezt a kommentet, köszi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.