17 hozzászólás a “Az ő kezükben van a gyógyulás” bejegyzéshez

 1. Én egyet értek velük. Teljesen hidegen hagy ez a széria. Láttam az első kettőt, mégsem érdekel a harmadik.

 2. Bár a Divergent-szériát tényleg magasan veri, ez a széria is csak egy mérsékelten jó, meg egy gyenge filmet tudott eddig felmutatni.

 3. Elsőt ingyen néztem moziban, de még így is sajnáltam rá a pénzt.
  Nagy gondom nem volt vele, csak olyan mehh….. másnap már kb semmire nem emlékeztem belőle.

 4. Valahogy azt nem értem az összeomlott föld hogy tud megaepitmenyeket kreálni, szerintem ez is ott bukik hogy következetlenek a saját történetük kell szemben

 5. Az elsőt végig se tudtam nézni! Részünkről idő és pénzkidobás az egész, részükről pénzmosás.

 6. Nekem bejön ez a széria.

  Am a YA filmeket szerintem az tette sírba hogy elkezdték külön szedni a könyveket így kaptunk két uncsi részt.

  Én szeretem az ilyen filmeket, de már csak azért se vagyok hajlandó elmenni kettészedett filmekre. (ez alól vannak persze kivételek lásd Bosszúállók) :)

 7. A nagy utálkozás közben kérdezném, mennyire gáz, hogy az eddig összes magyarul megjelent könyvet olvastam és az első két film verzió is (még ha erősen el is ütött a könyvektől – főleg a második rész) tetszett, és az új részt is várom?

  Most mit tegyek? Ássam el magam?

 8. 9.: Ne asd el magadat, legalabb olvasol, sokan azt se teszik. Izles kerdese, fuggetlenul attol, hogy szerintem is egy szar ez a sorozat:D de biztos en is szeretek olyan filmet, amit masok nem szeretnek.

 9. Legutóbbi Maze Runner bejegyzésnél feltettem a kérdést, hátha tudja valaki, aki olvasta a könyveket… ha ŐK jelentik a gyógyulás lehetőségét, az ellenszert… akkor miért gyilkolták őket halomra az első részben?

 10. Nem tegnap olvastam a könyveket, de érnek annyit, hogy újra elolvassam őket, mert k*rva jók.

  Az rémlik, hogy alapvetően “gyárilag” nincs bennük az ellenszer. Olyan körülményeket kell teremteni, ami előidézhet a fiatalokban egy olyan agyi folyamatot, aminek következtében az ellenszer termelődni kezd és kinyerhető.

  De az is lehet, hogy keverem a filmes megoldással … ugyanis a kettő (könyves ellenszer – filmes ellenszer) nem ugyan egészen ugyan az.

  Tényleg újra fogom olvasni!

  Nem, nem azért nem maradt meg bennem kristálytisztán, mert jellegtelen bagatel hülyeség lenne, hanem mert mint mondtam, régen olvastam + millió más könyvet is olvasok :)

 11. Összes könyv olvasója vagyok magyarul / angolul, best story ever. 2ik film miatt kicsit csalódott voltam, de remélem jobban belevonják a wckdet a sztoriba és lesz magyarázat h miért szívatják Thomasékat mint a könyvbe.

  + Minho az egyik legjobb karakter ever, és a filmekbe is jól nyomja a srác :)

 12. Soha nem értettem igazán, hogy miért zavar valakit, hogy elkészítenek egy filmet, amit úgysem fog megnézni :D

  A könyveket imádtam, szerintem a filmek sem lettek rosszak, igaz, más. Az hogy másnak nem jön be, nem az én problémám :D

  Matthew:
  Úgy van kb. ahogy The Doctor írja. Azért gyűjtik össze ezeket a gyerekeket, akik elvileg immunisak a földet elárasztó vírusra, hogy feltérképezzék az agyukat, amelyből később létrehozzák az ellenszerét. A WICKEDET/VESZETTET pedig nem érdekli, hogy közben elhullanak közülük páran, mert nekik elég, ha egy gyerek reagál úgy a próbáikra (lásd: labirintus), amiből elkészíthetik az ellenszert. Nagyvonalakban erről van szó, mert ha jobban belemegyünk spoileres is lehet, plusz én sem ma olvastam őket :D Az előzmény sztoriját ennek viszont a nyáron olvastam, abból kiderül, hogy mi történt a világgal, és hogyan szabadult el a vírus.

  Jance4:
  Nem omlott össze az egész Föld. A filmekben sem volt erről szó, hogy minden megsemmisült volna. Nem is értem igazán ezt a kommentet :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.