Mortal Engines-előzetes

Hahah, Peter Jackson presents, hosszan kitartva, utána meg a tényleges rendező neve csak felvillan. Ennek ellenére már ennyi alapján is simán nézős amúgy a film, amiben óriási városok siklanak a szárazföldön modern hajókként kis falukra vadászva. Ez lesz a jövő december filmje?

32 hozzászólás a “Mortal Engines-előzetes” bejegyzéshez

  1. Oké ezzel ide most. Remélem jó lesz mert a könyv állítólag jó nagyon, meg is kéne olvasni gyorsan amíg jön a film.

  2. Két dolog jutott eszembe: a vándorló palota és a floor is lava gyerekjáték. Szerintem a készítők agyán is ennyi futott át mielőtt belevágtak ebbe. Bár a mai trendeket ismerve mindjárt jön a hozzászólás, hogy ez egy nagy sikerű könyvsorozat első része és franchise és spinoff és mindenjó…

  3. Hát elég szürreál.

    De fogadjunk egy csíki sörben, hogy a nagy London (és gondolom egyéb nagyvárosok) tankot gonosz, gazdag fehérek irányítják, de a kazánjait szegény, elnyomott, mindenféle nemzetiségű (rasszot nem merek írni, mert így is lelki sérült vagyok az utolsó jedi(k)-től és nem bírnám ki a negatív kommenteket) emberek rakják és ezeket pótolandó kell elkapdosni ezeket a vidám, diverz, javakat teljesen megosztó kis közösségi tankokat.

  4. A fizikát messziről kerüli, cgi fest, epic?, ménem látta távcső nélkül, buta, szerintem bukta lesz. Gyerekmesének talán majd elmegy.

  5. Valószínűleg ez könyvben működött (jó lenne, ha valaki írna róla valamit azok közül, akik ezt olvasták), de a vásznon nem hiszem, hogy fog. A Mortal Engines-szójáték meg tuti arra utal, hogy emberekkel tüzelnek és úgy megy a motor, nem? Vagy csak van egy nagy mókuskerék amin egy falunyi proli fut és az hajt mindent? Hát ez kurva szürreál lesz a moziban.

  6. Hogy vergődik már a nép ami nem star wars vagy buzi marvel.És sirnak ha nincs valami új féleség a mozikban.

  7. Clark: Pontosan, örüljünk a steampunknak és az eredeti tartalomnak. Szerintem rohadt jól néz ki már most, és ha a sztori nem lesz eldisneystarwarszozva akkor akár jó is lehet.

  8. Off road-ozó városok?! Kafa! Nem hiszem, hogy rohanok majd megnézni. Van egy olyan gyanúm, hogy ezzel nem leszek egyedül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.