Sicario 2: Soldado-előzetes: Benicio elszabadult

A Sicarioban látott bérgyilkos és a CIA-s figura története folytatódik, úgy látom háborút hirdetnek a terroristaként üzemelő drogkartellek ellen. Mármint az eddiginél is nagyobbat, vagy hogy fogalmazzak.

A rendező a Gomorra sorozatot összehozó Stefano Sollima, szóval ért ő is a témához, meglátjuk hogy tudja követni Denis Villeneuve által kijelölt utat. Egyáltalán van-e még puskapor ebben.

human
írta
2017. 12. 19. 15:50
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Sicario 2: Soldado-előzetes: Benicio elszabadult” bejegyzéshez

 1. Nehéz lesz megismételni, még akkor is ha a zene a régi. Az első résznek volt valami hihetetlen hangulata, mint mikor a sorok között van az igazi üzenet. Azért várom és reménykedem.

 2. Az első rész etalon! Az egyik legjobb ilyen témájú film ami született eddig. Nehéz vállalkozásnak tűnik :) De várjuk nagy szeretettel

 3. Azért baromira látszik, hogy az előző rendezőt próbálják másolni…ami szerintem nem fog működni…főleg nem,hogy ő adta hozza a feszültséget, és mindent ami jóvá tette az első részt. Szerintem amúgy sincs ennyi ebben…saga…Ahham…
  Jah es Sony csinálja…😕

 4. Azért arra kiváncsi lennék, hogy Mr Toro hány ezer órát tett bele a Time Crisis szériákba az árkádokban.

 5. A Sicario a tipikus példája annak, hogy nem minden a box office. Mégis csak jókat olvasni róla. Én is imádtam.

 6. Taylor Sheridan ÍRTA Stefano Sollima RENDEZTE

  Köszönöm, nincs is több kérdésem, ezt meg fogom nézni :)

 7. “A Sicario a tipikus példája annak, hogy nem minden a box office. ”

  hm? a Sicario jól teljesített a pénztáraknál, mondhatni anyagi siker.

 8. Akciódúsabbnak tűnik, mint az első, de attól még jól is elsülhet.
  Imádtam az elsőt, várós ez is.

 9. ezért írtam oda, hogy ki rendezi és mit csinált. az index cikket sem értettem, hiszen az első Sicariot is az akció részekkel reklámozták.

 10. Volt valami csaj is az első részben nem? Ő nem tér vissza?
  Nekem annyira nem jött át az első film, a hangulat inkább csak időhúzásnak tűnt.

 11. Nekem az első rész csillagos ötös hangulatát pont az rombolta le, hogy a végén (az amúgy veszett nagyot alakító) del Toro átment terminátorba. Viszont emiatt pont arra gondoltam, hogy nagyon megnézném ezt a karaktert egy önálló akciófilmben…hát így teljesüljön minden filmes kívánságom. :)

 12. Illetve még annyit, hogy a ‘CIA-szandál’, mint visszatérő elem, nem túl jó jel. Tudatosan rájátszanak arra, ami az előző részben vágókép erejéig ugyan, de ütött. Fogadjunk, hogy lesz belőle sorozat is !

 13. yippikaya: “Nekem az első rész csillagos ötös hangulatát pont az rombolta le, hogy a végén (az amúgy veszett nagyot alakító) del Toro átment terminátorba.”

  Ugyanígy vagyok vele. Iszonyú film, de számomra a vége valamennyire csalódás volt.

 14. Néhány embert lelőtt mikor behatolt a villába, de nem volt nagy akciózás vagy agyatlan lövölde.

 15. jaja, én sem értem mire gondolnak. persze morálisan érdekes és jéghideg amit tett, de hát erről szólt a film.

 16. human: arról beszélnek, hogy addig a pontig realisztikus volt a film, a vége viszont tipikus akciófilmes leszámolós scene, még ha nem is volt agyatlan lövölde

 17. Tudom, én a kisebbséget képviselem, de egyáltalán nem tetszett az első része sem. Jól indult, de úgy egyharmadnál leült, és onnantól kezdve minimálisan sem tudott lekötni. A történet totál érdektelen volt, az a kevés akció meg fölösleges. Az a jelent a határátkelőnél a totál röhej kategória (mégis ki próbál a fegyveréért nyúlni, mikor négy oldalról veszik körbe gépfegyveres katonák?) Emily Blunt karaktere abszolút inkonzisztens, Del Toroé meg egy Megtorló koppintás, csak egy kicsit még durvábbra csavarva. Egyszerűen nem értem mitől lett ez akkora kult film.

 18. 28.

  Hidd el vannak ilyen beteg vagy hülye, idióta emberek a bűnözök között bőven, akiknek minden mindegy, leszarja, ha meghal, de csak azért is megpróbál lelőni egy rendőrt/katonát.

 19. Á, már ez a két forma (Brolin és del Toro) önmagában megvett, nagyon bírom őket, illetve a téma is érdekes. Én egyetértek ezzel a “bad cop” elintézési móddal, hiszen cak így lehet érdemben felvenni a harcot azokkal az elmebeteg állatokkal, akik ellen ezek is felveszik a kesztyűt.

  Lehet moralizálni, meg sikongatni emberi jogokról, de épp akkor helyezik magukat törvényen kívül és mondanak le a jogaikról, amikor ők veszik semmibe mások élethez való jogát például. Ezeket tele kell nyomni ólommal, nem bíróság, meg ügyvéd meg konditerem a sitten basszameg. Dögöljenek meg, és akkor a többi esetleg elgondolkodik azon, mennyire érdemes egy vérgőzös vadállatnak lennie.

  “Szar” zsaru lennék, az biztos, hogy egy durvább asszonyverős esetre kiszállva szilánkosra törném a kedves férj állkapcsát, ezért simán azonosulni tudok pl. del Toro karakterével. Ezekkel így kell, nincs mese.

  A film nagyon várós.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.