Kevin Feige szerint Thanos ütni fog

A Marvel feje azt mondja, hogy az Infinity War első 5 percében mindent valóra váltanak. Vagyis szerinte ha már ennyit teaselték a Phase akárhány igazi nagy gonoszát, akkor muszáj ütnie is. Ezt úgy fordítanám, hogy valakit már az elején elvesztünk. Ki is nincs a trailerben igazán? Hm.

Within the first five minutes of Infinity War, people will understand why Thanos is the biggest and baddest villain in the history of the Marvel Cinematic Universe. You know, we’ve been teasing Thanos since the very first Avengers film. Remember the end of Avengers, the very end of the movie he turns around in the chair and you realize something bad is coming. We’ve been teasing him for years and the trick is when you tease something for that long you have to deliver.

45 hozzászólás a “Kevin Feige szerint Thanos ütni fog” bejegyzéshez

 1. szerintem ha első 5 perc akkor inkább az, hogy szétzúzza az GoTG “főbolygóját” ahol a lila kő van, de majd meglássuk.

 2. Sas József. Sas József nincs benne a trailerben. Ha Thanos átüt az ő humorán, akkor egy holmi Avengers nem téma neki.

 3. Akiknek szerződése van a negyedik részre valamint láttuk őket lesifotókon, továbbá az új karakterek biztosan nem halnak meg. Szerintem Heimdall lesz esetleg, mivel nála az utolsó kő és ő is ott volt a hajón a Thor 3 végén. Azt Thanos lezúzza, Thor megy az űrbe, Loki átáll, Hulk a Földre zuhan, a többiek meghalnak.

 4. Akkor Asgarg ennyi lett volna? A maradék túlélőt szétrobbantja Thanos hajója? Ez így elég gagyi számomra

 5. Valószínűleg Loki lesz az. Tehát megsemmisíti Xandart, aztán Thorék hajóját hiába adja át neki Loki az egyik követ, mert ennek ellenére kinyírja a maradék Asgardit. Thort kivágja az űrbe, míg Hulk a Földre kerül a hajó maradékával.

  Ez csak azért nem lenne szerencsés, mert Lokit túl szépen építették fel eddig. Ha pedig Heimdall is a hajón van és nála lenne az utolsó kő, a Lélekkő, akkor meg mutatták volna a kesztyűjén. Ha csak szándékosan mutogatták az eltérő színűeket.

  A másik tippem pedig a Collector lehetne, de hát akkor meg elmaradna a nagy találkozás a Grandmasterrel.

  Esetleg még lehetne Valkűr is, de őt is akkor minek építenék fel a Thor 3-ban? Szóval a tippem Loki és Heimdall, míg a Lélekkő valószínűleg mégis csak a Párducnál lesz.

 6. Szerintem nincs Heimdalnal a kő. Wakandába lesz.
  Azért is fogja azt támadni Thanos.

  Én azt tudnám elképzelni hogy asgraiak elindulnak xandarra és kb egyszerre érnek oda thanossal ő meg szétzúzza a bolygót, vagy legalábbis a követ felveszi onnan.

  Kívánci vagyok vajon natalie portman karakterét beleteszik-e :D

 7. IronMan lesz, a Trailerben amikor neki megy egyedül és a földön hever, míg a többi jelenetben csak az a batang nagy páncélja repked…
  Plusz RDJ már régóta ki akar szállni.

 8. Biztos nem Tony-t fogja kinyírni elöször. Nagy baromság lenne, ha jól láttam a forgatási képeket következő részben még benne lesz. Thor-éknál viszont rezeg a léc rendessen…

 9. Ant Man most kap új filmet, egy volt neki eddig, bejött a karakter, nem fogják azonnal kinyírni. Ha valakit elásnak, az egy régi arc lesz, aki jelent is valamit a nézőknek….Hawkeye…War Machine…Vision…Loki (nem mintha Avangers tag lenne)…esetleg Heimdal.

  Collector meg Valkyre nem mozgatna senkit, ha eltűnne a színről akármelyik is.

  Iron Man-t pedig még az első részben nem írják ki az biztos, ha így döntenek, akkor majd a második felvonásban és akkor ott “hullhat a férgese”…Captain-el és Black Widow-al együtt. (bár Natasha-t nagyon sajnálnám)

 10. Mivel RDJ-nek kb csak a vasemberben van potenciálja, így muszáj lesz maradni és előbb utóbbelfogadnia azt a pénzt amit a marvel még hajlandó kifizetnie neki.

  Jah és szerződése van a 4. részre úgy hogy vasember egyenlőre marad.

 11. Az egyik Black Panther plakáton ott van a kő a párduc kezei közt, gondolom ezért Wakandában lesz és valami vibránium meteorral jöhetett :)

 12. “Mivel RDJ-nek kb csak a vasemberben van potenciálja, így muszáj lesz maradni és előbb utóbbelfogadnia azt a pénzt amit a marvel még hajlandó kifizetnie neki.”

  szerintem alsó hangon 150, de inkább 200 millió lesz az ő fizuja a két Avengers moziért.

  nem lesz ő kénytelen csinálni semmit ezután már akár egész életében, de még az ükunokái sem. kábé 4 filmje van folyamatban (bejelentve, vagy már dobozban), azt vállal, amit akar.

  hiába volt csalódás a Judge, ő még mindig komoly húzónév lesz most akármiben.

 13. SPOILERES SPEKULÁCIÓ
  Annak a vasember páncélnak a trailerben eléggé női formája van. Meg amikor Thanos odakúr neki akkor ugy védekezik ahogy Stars sose állna, tehát eléggé beijedve. ovábbá van pár kép Pepperről hogy mocap rohában forgat, és Stark valaki miatt igen szomoru a trailerben.

  Az első halott alighanem full asgard és Loki lesz (hisz Lokit hiába bízta meg anno, nomeg ennyi volt a célja hogy elhozza a space gemet)

 14. Mah, őszintén szólva, kétlem, hogy lenne akkora töke a Marvelnek, hogy olyan karaktert írjanak ki rögtön a legelején, aki közönségkedvenc. És bár Lokinak nincs nagy hatása már az univerzumban, de az emberek imádják.
  Nem tudom, azóta valahogy elvesztettem a hitem a filmkészítők szavában, mióta a The Last Jedi-nél hatalmas fordulatot ígértek a film végére xD
  De persze tévedhetek.

 15. Nem fog kilapitani senkit.Thort fogja kicsit elgyepálni az elején.
  Thor,Captain,Tony mind mind ott lesznek a negyedik részben.vannak fotók róluk.
  Tehát innentől ha Nebula vagy Skarlátboszorkány,Sólyomszem fűbeharap kutyát nem fogja érdekelni.Nyírják ki Starkot vagy Rogerst.Akkor azt mondom tökösek és az drámai.

 16. yosha: Tonyt csapja le Thanos, ugyanis a comic con-os előzetesben láthattuk ahogy Stark, Póki és Űrlord áll egymás mellett azon a bolygón.

 17. Tonyn csomószor nincs rajta a jelmeze szerintem Parker ugrik bele az Iron Man jelmezbe és úgy csap oda Thanos. A D9 expos trailerben mondja is Pete a földön fekve Tonynak, hogy I’m sorry Tony.

 18. “Vagy meg merik lépni és az első 5 percben kinyírják Thanost :D az lenne a merészség :D”

  give that man a cookie!

 19. Nem biztos, hogy személyekben kell gondolkodni. Lehetséges az is, hogy Xandart, valamint az Asgardiak űrhajóját pusztítja el rögtön az első öt percben – játékos könnyedséggel. Thor repül és belecsapódik a GoTG űrhajójába, Loki pedig repül más merre az űrben.

 20. Stark és Nebula is benne lesz a negyedik részben, ezek rossz tippek voltak.
  Olvasva a hozzászólásokat van még egy tippem, Pepper Potts. Lehet az ő kezét fogja Tony az előzetesben. És azért ez elég drámai lenne, hiszen jó pár filmen át láttuk őt és megkedveltük, ráadásul Stark-nak így még személyesebb lenne, hogy odabasszon Thanos-nak.
  Szóval az én tippen Pepper Pots vagy Heimdall, esetleg mindkettő.

 21. STAR WARS SPOILER

  Yo-ker az tényleg vicces lenne, ha elején kinyiírják thanost, mint Snoke -ot aztán két részen át csak civakodnak egymással megint :D

 22. zolij says:
  2017. December 20 at 11:34
  szerintem Nebulát lapítja ki kezdésnek
  Imdb szerint nem hal meg
  Untitled Avengers Movie 2019

 23. Az imdb mennyire vehető megbízható forrásnak ?
  Ha valamelyik színésznél nincs odaírva hogy Untitled Avengers Movie 2019
  akkor az meghal az Infinity Warban, vagy ez egy hülye gondolat ?

 24. “Az imdb mennyire vehető megbízható forrásnak ?”

  készülő filmnél nem lehet, de valaki mindig hisz neki. Gondolom ő azóta várja Samuel L. Jacksont a Lost 2. évadjába. :D hogy az egyik legviccesebb imdb tévedést mondjam.

 25. @Barni – pedig akkor lenne mindenki megvezetve ha Thanost mondjuk legyakná a nagy szerelme a Halál és elvenné tőle a kesztyűt. Akkor esne le mindenkinek, hogy a Halál az igazi Boss és Thanost csak a kövek megszerzésére használta :)

 26. A Vasember páncélban még mindig lehet Mrs. Potts, tehát simán kinyírhatják Gwyneth Paltrowt miközben a nézők azt hiszik, hogy Vasember esett el.

 27. Meg lehetne még csavarni a sztorit, hogy Hella is neki dolgozott, illetve vele akar összejönni Thanos. Esetleg Hella venné át Lady Death szerepét és feltámasztanának pár régi ellenfelet is az Avengers 4-re, majd utána valahogy az egészet visszacsinálják a mutáns gének elszabadításának árán.

 28. Miután megölnek valakit az első 5 percben a félelemtől csurom vizesen felébred Bobby Ewing és szembe találja magát Stan Leevel, aki megnyugtatja, hogy az egész MCU minden kockahasú szuperhősével együtt csak álom volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.