45 hozzászólás a “A szálkás “nem ropi” Tomb Raider” bejegyzéshez

  1. Rüszmeteg! Ráadásul teljesen karakteridegen! És igen, megjósolom azt is, hogy bukni fog a film. A trailer alapján mindenképp. Full “ZS”

  2. Nem úgy volt, hogy méretes pixelcickókkal tették érdekessé a gamereknek Larát? Szerencsétlen csajszival meg ezen a téren elég mostohán bánt a természet…

  3. Én esküszöm nem értem ezt. A játék pont arról, szól, hogy nem kalandor nem harcos nem szuperhős, nyilván lever benne egy csomó embert de az egy játék. Szerintem itt pont az lesz a lényeg, hogy nem egy Ronda Rousey hanem egy törékenyebb karakter. A film ettől függetlenül szerintem is pocsék lesz de ne legyen igazam.:D

  4. 6. Sterling: teljesen igazad van. Én is csak reménykedni tudok, hogy jó lesz. Vikander-en nem fog múlni. Csodálatos asszony.

  5. Hát ez kérem szépen cinege, remélem késsel hasogatja majd inkább az ellent és pisztollyal lyuggatja, mert ütőereje az nincs és nem is lesz a csajnak.

    Egy rendes pengével viszont simán négybe szel bárkit egy 40 kilós nő is, ha tudja, hogy használja.

    Az biztos, hogy Jolie sokkal erősebb volt külsőre a maga TR időszakában, mielőtt úgy döntött volna, hogy élő múmiává aszalja a testét 40 éves korára.

    Vikander inkább olyan mint egy szívós kis “indián”, aki lefut 40 km-t és utána még kilő egy szarvast egy íjjal kicsit szuszogva.

    Kiütni azt nem fog tényleg senkit, de minden attól is függ milyen módszert választ…

  6. Ez annyira a filmtől függ, hogy sikerül-e eladnia vikandert sok embert legyűrő hősnek, vagy sem. Most vissza néztem a kommenteket azoknál a cikkeknél, amikor új volt, hogy Gal Gadot lesz wonder woman és ugyanezeket írja mindenki…:D Ha ügyes a rendezés, akkor elhiszi majd a közönség, hogy képes a csaj bunyózni.

  7. Most erősen próbálok visszaemlékezni arra, hogy a két új játékban volt-e eszköztelen harcban része, vagy kijött-e abból, mint győztes… hát basszus lehet a memóriám szokásosan rossz, mert úgy rémlik fegyver nélkül e lett csapva azokban is, nem véletlen, hogy íjjal, az a hegymászós kampóval, gépfegyverrel, oldalfegyóval, shotgunnal meg ilyenekkel van tele a cucc…

  8. ha már Ronda Rousey (egyébként utálom a UFC-t csak a trash talk miatt nem tudom elkerülni), pont rá gondoltam a hír kapcsán én is, meg hogy human nagyon rá vagy kattanva erre a castingra de közben meg qrvára nem ez a lényeg, mert a régi filmekben is pont mint a mostaniban verekedhetne akár Ronda Rousey is Lara Croftként ha sz*r a forgatókönyv, márpedig a korábbiaknál sz*r volt, és ha fogadnom kéne akkor ez is sz*r lesz. Innentol meg nem Alicia Vikander castingja miatt lesz sz*r a film hanem mert a sz*r forgatokonvy miatt.
    (persze ne legyen igazam, legyen jo a forgatokonyv, es legyen egy jo szorakozas a film)

  9. k.karas: Gal Gadotnál egy szót sem írtam, a csaj még a hadseregben is szolgált. De ezek a “bezzeg akkor” érvelések mindig hibásak, mivel szinte biztos, hogy nem ugyanazokról az emberekről van szó.

    bvr: persze, a casting semmit nem számít egy filmnél. /s

  10. pontosan, Gal Gadot se egy nagy darab nő, van köztük vagy 5kg, nem ertem mi a baj akkor itt. A játékban is egy ropi volt a csaj, csak a cickoi voltak nagyok, hátfájás kódolva. A pisztolyt elbírja, ez a lényeg. Ha jol emlekszem Charlie Theron is nála kétszer nagyobb arcokat vágott a földhoz… jol állt neki:)

  11. qrvara nem azt mondom (es soha nem is mondtam) hogy nem szamit a casting. De Alicia Vikanderrel eleve semmi bajom, es tolem aztan Lara Croftra is castingolhatjak (szemben amit mondjuk, ha már casting, pont a Valeriannál írtam, ahol a két főszereplő castingján önmagában elúszott volna a film. De “szerencsere” gondoskodtak rola hogy mas is rossz legyen, nem csak a casting)
    Na de vissza ehhez a hirhez, arra nagy osszegben mernek fogadni hogy ennek a filmnek nem Alicia Vikander lesz a kritikus pontja hanem a forgatokonyv, es (nagy valoszinuseggel) a rossz forgatokonyvon is fog eluszni.

  12. Ennyit számít a ruha és a smink. Ezen a képen Alicia Wikander van, a korábbi képeken és az előzetesben pedig Lara Croft. Nekem ennyiből is átjön a különbség. Ha jól tálalják majd a filmben, mindenki elfogja hinni, hogy képes akciózni, zúzni és nem lesz hiteltelen. Én drukkolok a filmnek.

  13. Szegény, miket olvashat magáról a sok nyers paraszttól..? Nem lehet kellemes. Na mindegy, nem lesz felpofozva a girhese, ha jo lesz a film.

  14. Már várom, hogy kijöjjön a film, mert minden poszt alatt TR egy szép nő van fikázva. Tudom, ez relatív, lehet valaki a Tankarankákat szereti, de bakker. Én se hányok be minden hova, ahol a (számomra) seggarcú Adam Driver van.

    Az új TR meg már rég nem a szlikoncsöcsről szól, de ezt is állandóan leírom/ leírja valaki.

  15. Nyahhh, ez a csaj kimeríti a kisfiú alkatú nő fogalmát. Nagyon kedves, bájos arca van, de összességében a megjelenése igen távol áll egy valódi nőtől. Pl. egy nő azért szokott rendelkezni vizuálisan érzékelhető másodlagos nemi jegyekkel ugyebár…. Tudom, hogy nem tehet róla, de vannak néhányan, akik azt akarják beadni, hogy ez fú de nőies. Hát rohadtul nem az, ez így inkább kisfiús. Gondolom, az idióta tálálkozási szokások akadályozták meg a kifejlődésben. :(

  16. Ehh, mindig érdekelt kik azok, akik képesek elhagyni a feleségeiket masztektómia után… :(

    Ha valakit érdekel hosszabban a gif, amit symor berakott a Becoming Lara Croft videóból van.

  17. Csak az felejtitek el, hogy Gadot WW-je kvázi isteni erővel bíró karakter és nem kell izmosnak lennie, hogy legyakja az ellent, ellenben Croft csak sima “human” (kb real world), így ott azért nem árt némi spéci, ha kézzel/lábbal akar lemosni valakit a flaszteről.

  18. Miert varja mindenki a filmtol hogy o pusztakezzel fog mindenkit szarra verni? Es hogy minden mas szereplo 120 kilos 2 meteres csavo lesz? :D :D :D
    Imadom amikor van 1 poszter es az internet nepe mar tudja hogy min fog bukni a film
    Aztan kijon egy trailer es mindenki temeti a filmet (a suicide squad ota tudjuk hogy a trailer minosegenek semmi koze a filmehez)
    Es amikor meg civil kepek kerulnek ki akkor mar minden menthetetlen :D :D
    A 2013ban ujraelesztett TR jatekokban Lara nem nagycsocsu, senkit se ver szet se kezzel se labbal (max hegymaszo csakannyal de alljon elem az aki azt mondja hogyha ez a no a csakany hegyet beakasztana az alkappcsa ala akkor meg ugralna utana…)
    Az meg hogy civilben mennyire dogos, egyaltalan nem mervado mivel a filmben teljesen mashogy fog kinezni…
    Legyen mar egy kis optimizmus kerem szepen :D

  19. Nagyon cuki ez a csaj, de semmi köze Larahoz… És igen, az utolsó 2 játékban sincs köze Larahoz a főszereplőnek

  20. Human, egy jó tanács: szard le a kommenteket. Normális ember nem kommentelget. Tudom, irónia a köbön, tedd amit gondolsz :D

  21. Farkas David ha az elozo 2 hivatalos Lara Croft karakter sem elegge Lara akkor ki az ? :D a 90es evekbeli 6×4 pixeles ? :D
    Komolyan mondom nem akarok komment csataba bonyolodni de muszaj megkerdeznem (mint laikus): miert erzed ugy hogy te jobban tudod kinek mi koze van Larahoz mint pl a jatek alkotoi?

  22. Srácok, ez annyira méltatlan, ultra macho beszélgetés a nagy nyilvánosság előtt, mert egy férfiöltözőben még talán elmenne, de nem itt. Oké, Lara egy virtuális szexszimbólum már 21 éve, de ettől még a színésznőt és alapvetően a nőket nem kellene így becsmérelni, mert még a végén ők is kiírják magukból a véleményüket a másik nemről…

  23. Legszívesebben a komment szekció felét beküldeném egy ketrecbe egy vékonyabb MMA-s lánnyal és indulnék a popcornért.
    Azzal megy, hogy milyen egy “valódi nő”, menjél már a pics*** El Nano. Mindenképp a te dolgod férfiként eldönteni…

  24. “Srácok, ez annyira méltatlan, ultra macho beszélgetés a nagy nyilvánosság előtt, mert egy férfiöltözőben még talán elmenne, de nem itt. ”

    de ez a karkterről szól, legalábbis részemről, ahogy Hitmannél is megnézhetjük mi ment, pedig az férfi casting. És ott is igaznak bizonyult, pedig Olyphant nem is olyan szar színész. Az új csávó meg…

  25. Idegen tollakkal ékeskedek, de ő jól összefoglalta mi a baj Vikanderrel.

    sgtGiggsy írta:
    “Ez a nő egy kislány. Mégis hol hiszed el róla, hogy képzett vadász, hegymászó, sziklamászó, tud verekedni és jól bánni a fegyverekkel? Semmi erős nő kisugárzása nincs. Amit meg az akciójelenetkben művel… Az az íjtartás, azok a túljátszott pofavágások futás és ugrás közben… Egyszerűen rettenet. A mellméret az nem igazán számít, a baj az, hogy alkatilag semmi más sincs meg Vikanderben, ami egy vagány kalandor eljátszásához kellene.

    (Lara) Már alapból is erős, már alapból is képes keresztülvinni az akaratát, és igazából nem olyan nagyon kezdő. Egyrészt nem ez az első expedíciója, már korábban is járt ásatásokon, már korábban is járt vadonban, szóval a kezdődől k.va messze áll. Azt meg hagyjuk, hogy olyan fiatalkora volt, ami az ártatlan jelleget alapból kizárja. Ha egy csaj egy durva kocsmában volt csapos, hogy eltartsa magát az egyetem alatt (mint Lara a reboot alapján) akkor valahogy az a kislányos ártatlanság, ami Vikanderről az ÖSSZES filmjében sugárzik, totál hiteltelen. És az Ex Machina? Már bocs, de ott a film 95%-ában pont azt a számára tökéletesen testhez álló damsel in distress figurát kellett hoznia, ami Lara Crofthoz egyáltalán nem illik. (…) Vikander fizikuma meg… Miért lenne rágyúrva a szerepre? Csak mert kilátszanak az izmai? Elárulok egy titkot, ha egy 165 centis 50 kilós nő edz és diétázik két hétig, ennyire látszanak az izmai. Ettől még fizikailag ugyanaz a gyenge nő lesz, aki 30 kilót sem tud kinyomni fekve. Nyilván nem elvárás, hogy egy Gina Carano legyen Lara Croft, de Vikander akkor is hiteltelen akció szerepben.

    És az a baj, hogy amennyire egy szilikon ütközős csajtól hiteltelen a sziklafalon pattogás, úgy egy Vikanderhez hasonló törékeny csajtól is az. Nézz meg egy sziklamászót, vagy harcművész csajt. Az ő izomzatukból Vikandernek csak az van meg, hogy a girhessége miatt az izomrostjai kilátszanak.
    Nincs zsír jelentősebb az izomszövetei közt, ezért látszanak a rostok. Egy 50 kilós csajnak akkor is ennyire látszanak az izmai, ha amúgy 30 kilót sem nyom fekve.”

  26. Gondolom senki sem játszott az “új” Lara Croft játékokkal, amiben a karakter ~20 éves? Pont így nézett ki abban a rebootban, V. teljesen passzol hozzá.

  27. Human, lehet, hogy szerinted ez a karakterről szól, de az olyan hozzászólások, mint El Nano-é egyáltalán nem. Az olyan mértékben sértő, hogy szavaim sincsenek rá. Táplálkozási szokások, mint a másodlagos nemi jellegek “elrontói”? Ó te jó ég.

    Egyébként Vikander szerintem felkészült a szerepre megfelelően, az pedig mindenképpen a film után fog eldőlni, hogy mennyiben hihető benne. Egyelőre én nem látok bizonyítékot arra, hogy borzalmas lenne.

  28. Human: Azért egy ilyen gúnyos címmel ellátott bejegyzéssel nem csoda, hogy előtört pár legényből a hímsovinizmus, mert megadtad az alaphangot. Szerinted rendben van akkor ez a stílus? Mit szólnál hozzá, ha a női olvasók ezután farokméret alapján értékelnék a férfi színészeket? Ja, ez nem pornó casting…

    Hozzáteszem én sem vagyok szent. Korábban én is kritizáltam sorozatos színészeket arcon lévő bőrhibák (pl. szemölcsök, bőrfüggelékek) miatt, amit mondjuk én eltávolíttatnék képernyőre kerülés előtt. Persze nincs tökéletes test és nem is kell mindenkinek álomszépnek és izompacsirtának lennie.

    Felkészült vagy sem, úgy is egy kaszkadőrlány fogja az akciók zömét csinálni. Így is értékelhető, hogy fizikálisan is készült a szerepre. Ráadásul az akció nagy részében jelmez lesz rajta, tehát kétlem, hogy az izmainak a fitogtatására menne rá a rendező.

    A film ettől még simán elhasalhat a rossz forgatókönyv és rendezés miatt, de én bizakodó vagyok. Olyan rég volt már egy jó kalandfilm.

  29. “Mit szólnál hozzá, ha a női olvasók ezután farokméret alapján értékelnék a férfi színészeket? Ja, ez nem pornó casting…”

    Továbbra sem a kinézetről szól, mert szerintem jól néz ki Vikander. Nem mellesleg sok női néző szokott kinézet alapján dönteni, nem a farokméret persze, de nem csoda, hogy a többnyire gyönyörű Chris-ek bevették a hollywoodi blockbustereket.

    btw: itt van egy férfis játékadaptáció, lássuk csak a kommenteket
    https://filmbuzi.hu/archives/2014/07/24/sdcc-elso-kep-az-uj-hitman-filmbol/

  30. Nem értem a Hitman párhuzamot. A sztori szar volt, a színész is közepes, de úgy nézett ki, mint a játékban a a hitman… itt pont a kinézettel van bajotok, mármint, hogy nem Larás.

  31. nem tudom miért hagytam akkor benn, de most meg már felesleges lenne törölni, amúgyis magát járatta le.

  32. Mi is a baj azzal a hozzászólással? Nem elég píszi, vagy mi? Nem elégé együtt bólogatós-bégetős? Valami épeszű (!!!! tehát nem píszi…) indoklás jól jönne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.