Statham és a cápa

A Warner jövőre óriáscápás filmet is szállít, olyat amiben Jason Statham a főszereplő. The Meg a címe, és kedvenc kopaszunk volt tengerészkapitány és búvár, aki felfogadnak a tenger mélyén egy bázison ragadt tudósok megmentésére. A bökkenő természetesen egy hatalmas cápa lesz. A rendező John Turteltaub (National Treasure).

Csak ne járjon úgy, mint Samuel L. Jackson. Üdv mindenkinek, aki rögtön vágja mire gondolok.

human
írta
2017. 12. 23. 03:14
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “Statham és a cápa” bejegyzéshez

 1. Mai szemmel nézve már gagyi, főleg azok a cgi cápák.
  Ez a Statham mozi a blockbuster kategóriában lesz induló? Vagy valami ZS kategóriás szemét lesz?

 2. Simán jöhet, a Háborgó mélység is sokszor nézős volt, a cgi cápáit meg emlékszem, már akkor is sokan fikázták, amikor bemutatták, hukerz, attól még jó film.

 3. Háborgó mélység nagyon szórakoztató volt, és tervezve már nem nézem meg, de ha semmi máshoz nincs az embernek már kedve csak a tv csatornákon szörfözni, akkor annál mindig leragad, ha valahol adják.
  SLJ jelenete ütött, itt Statham a leírás alapján Thomas Jane lehetne, cápaszeretet nélkül… remélem lesz annyira szórakoztató hülyeség, mint az volt.

 4. Roli.Warner cucc nem Asylum fostenger.nyári blockbuster lesz.
  Szerintem a Tenger szivében nél biztos jobb lesz.

 5. @ThomassLord: igen, eddig még nem is hallottam róla, úgyhogy utána kell néznem, mert sem a postot, sem a kommenteket nem tudom értelmezni.
  Nyilván, azért van így, mert az olyan film, amiben cápa van, engem hidegen hagy, a klasszikus Jaws-t is halára untam már anno is a moziban.

 6. Bobojsza te láttad moziban a Cápát? Hűű

  A Háborgó mélység egy teljesen válalható,szórakaoztató film volt a maga idején.Persze ma már kiröhögjük de mit nem?30 év múlva meg az összes mai filmet.Szinészek se lesznek majd lassan,s computer animáltak lesznek.Azt is megsporólják.

 7. A cápás filmek jöhetnek…….Háborgó mélység is bejött anno. Remélem odafigyelnek rá és egy jó kis menekülős túlélős filmet kapok. R kategoria esélyes neki?

 8. Jó volt a HM. Bűnös élvezet és azt hiszem Harlin utolsó értékelhető filmje.
  Ez lehet várós, mert a sok szuperképregényesösszefolyónarratívásstarwarsos folyam mellett kellenek az ilyen típusú filmek is. Nekem tuti. :-)

 9. HM-ben a szakács arc meg szegény madara voltak a legjobbak :D

  Itt meg max Statham harapja ketté a cápát.
  1nek jó lesz. jöhet

 10. Ez a Steve Alten-es “Meg” könyvsorozatból van,legalábbis arról volt szó.Kiváncsi leszek,hogy fogja alakitani Statham Jonas Taylort,aki a könyv szerint paleontológus. :D

 11. Hányszor láttam a Háborgó Mélységet a tvben még gyerekként, te jó ég. Ilyenkor jövök rá, hogy az majdnem 20 éves film bazmeg….
  Az idő kibaszott gyors múlásától jobban szarok, mint bármelyik càpától.

 12. Statham akkor most egy cápát fog lebunyózni? :D Bírom a faszit és ha fun film lesz akkor meg is nézem. :D Mondjuk ja tényleg lassan minden filmben ő lesz az ügyeletes macsó.

 13. Remélem költenek eleget a filmre és a látványra, nem valami gyagyi-t kapunk. Félni akarok a cápától és nem kiröhögni, ha meglátom. A zátony pl tök jó volt a kis költségvetés ellenére is a 23 méter mélyent viszont még nem láttam.

 14. Roli.ez a cápi a nagy fehért meg gyilkos bálnákat reggelizne ha ma is élne.Ettől befogsz szarni! :D
  Megalodon Carcharodon a fehér cápa őse.A valaha élt legnagyobb tengeri ragadozó volt.Akkora volt mint egy ámbráscet ma csak ez ragadozó.

 15. Mint koca búvár, csak annyiban reménykedem, hogy vagy 1: adnak neki 2-3 búvár leckét, vagy 2: felfogadnak egy mester búvárt néhány tipp és tanács adásra.
  Mert a legidegesítőbb a mostani cápás filmekben, hogy mintha olyan rendezné és írná, aki még tengerparton sem volt, nemhogy vízben.
  Ha ez megvan és PICIT ragaszkodnak a valósághoz és a hihetőséghez, akkor JÉÉ, jöjjön!!!

 16. A konyv nagyon jo,a film meg igy kotelezo!!!

  Biztos hogy uszkal meg 1-2 ”Megalodon”a mai vizekben ;)

 17. Idézet a könyv szinopszisából:
  “(Jonas) Taylor manages to kill the mother (shark) in the carnage by ramming a submersible down its throat, slicing his way through its inner body, and eventually cutting through its heart before escaping.”
  Ha ez igy benne lesz, esküszöm hogy az első sorból fogom nézni a moziban (azt nem igérem, hogy józan leszek) :))))

 18. A Meg az olyan, mint egy Syfy/Asylum film csak könyvben. Jónás a Cápa gyomrában.

  20 méteres és 20 tonnás, amiből a szíve 1,8 tonna…

  SPOILER (idézetek a könyvből):

  „Jonas a hátára feküdt a teljes sötétségben, meleg vér
  borította a testét, amely továbbra is folyt rá, mint valami
  zuhatag. Ziháló mellén ott hevert a megalodon majdnem 1,8
  tonna súlyú szíve, mint valami óriási fatörzs.”

  „A 18 méter hosszú cápa gigantikus szájában tartotta a Tyrannosaurust. A cápa prédájának majdnem háromszorosa volt, hatalmas teste kiemelkedett a vízből, óriási feje és izmos felsőteste megremegett, amint igyekezett a víz színén tartani magát. Ekkor, bemutatva hihetetlen erejét, a Meg megrázta a szájában lévő hüllőt. 25 centiméterre tátott szájából minden irányba rózsaszínű habot és vércseppeket spriccelt szét.”

 19. Én elvostam a könyvek ismertetőit hát ne várjon senki horrort.
  Lesz itt minden a végére terroristák ,zodiákus más tengeri szörny. Kabaré.

 20. Komolyan senki említést sem tesz a “Zátony”-ról? Nekem az is teljesen fogyasztható volt. Igazi popcornmúvi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.