Így éledt fel Rachel

A Blade Runner 2049-ben feltűnik egy régi karakter az akkori fényében, és a tovább mögött megnézhető, hogy a CGI mágusok miképp keltették újra életre.

human
írta
2017. 12. 27. 16:40
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Így éledt fel Rachel” bejegyzéshez

  1. Én végig azon gondolkodtam, hogy hogy a túróban találtak egy ennyire hasonló színésznőt, vagy hogy ez a lánya lesz biztos, meg sem fordult a fejemben, hogy CGI.

    Jó, mondjuk nem is bíztak rá olyan szuperközeliket és hosszas dialógusokat mint a CGI Tarkinra a Zsivány Egyesben.

  2. mostanában egyre több ilyen fiatalítást,cgi valóságot csinálnak,egész jó és néha nem is túl szembetűnő módon
    ezt most konkrét egy csapat csinálja vagy minden stúdiónál egyszerre kezdtek vele foglalkozni és mindenki egyből ‘profi’ is benne? (azért gondolok egy csapatra,mint ahogy minden mo-cap munkára is andy serkist keresik kb)

  3. khaos A digitális fiatalítás és a teljes CGI fej az két teljesen más megközelítés. Rachelt az MPC csinálta, előtte ők csinálták Arnoldot az új Terminátor filmben. Tarkin és Leia az ILM volt. WETA is csinált ilyet Paul Walkerrel. Az olyan fiatalítások mint ami pl. a Marvel filmeknél láttunk mostanában az egy másfajta, félig 2D eljárás.

  4. Nekem fel sem tűnt, hogy cgi a csaj, azon gondolkoztam én is, hogy mennyire hasonlít a csaj a régi színésznőre.

  5. Amint megmozdul a szája, teljesen szétesik. De az eddigi legjobb cgi fiatalitás azt elismerem. Majd 3-4 év és fel sem lehet ismerni.

  6. Valahol olvastam, h kb 1 évet dolgoztak csak ezen a jeleneten, h tökéletes legyen, pont mert nem akarták a Tarkinos fiaskót, h bénán nézzen ki. Amikor Arnoldot csinálták, az is zseni volt. RDJ is jól sikerült amúgy sztem. De Michael Douglasnél már nem annyira. Nem rossz, de azért érződött a CGI. Itt rohadtul nem. Kudos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.