21 hozzászólás a “A Dark Phoenix is új képen” bejegyzéshez

 1. @Mate815: igazából az Apocalypse után ez who cares kategória. Csak itt is ahogy teltek a hónapok, az emberek elkezdték várni. Manapság tényleg pár hónapig tart a memória.

 2. Aki várja ezt a filmet az írja már le miért, mert én fel nem tudom fogni, mi a jó ezekben az X-menekben. 3-4 év múlva úgy is a Disney fog nekünk hozni egy igazi X-ment.

 3. A Logan után ez a who cares kategória. Mindenki nyomorúságos körülmények között fog megpusztulni, miért izgulunk? :D

 4. Miért gondolkodtok ti is univerzumokban, meg hogy mi lesz ezután a történet után 30 évvel? Ha önmagában egy szórakoztató film lesz, akkor én már elégedett leszek. Leszarom, hogy mit csinál majd a Disney 2-3 év múlva.

 5. Több okból is várom
  Ezen filmek minősége számomra is hullámzó, de még a legrosszabbat is jobban élveztem és többször is megtudtam nézni, mint a számomra legjobb mcu filmet. Szóval egyrészt kihasználom már, hogy valószínűleg utoljára megyek X-men filmre moziba ezzel a casttal, meg úgy egyáltalán.

 6. Mekare: Teljesen egyetértek. Még a legrosszabb X-MEN is hozza azt a szintet, amit legtöbb MCU film. És tartok tőle, hogy a reboot után az X-MEN sorozat is komolytalanná válik.

 7. 9. zsocso: “Még a legrosszabb X-MEN is hozza azt a szintet, amit legtöbb MCU film.”

  Ez azért kicsit erős volt :D dobtam egy hátast a röhögéstől :D

  Neked kb. minden film védésed olyan amiben az MCU-t vagy annak filmjeit igyekszel le degradálni :D hogy az amúgy szar filmek kevésbé tűnjenek szarnak :D

  Nálam pl. az x-men 1-2 és a vissza a jövőbe filmek kb. egy szinten vannak és nagyon tetszettek, utána a Farkas (a japános), és talán még a 3. rész, ezután már inkább voltak számomra unalmas szenvedések a filmek mint sem élvezhető popcorn mozik.

  Persze örülök hogy lesz dark phoenix, mint ahogy az apokalipszisnek is örültem addig amíg végig nem néztem :D

  Más:
  Van egy sorozat The Gifted, én most kezdtem el nézni, nem lepődnék meg ha kapcsolódna valamilyen szinten a dark phoenix-hez.
  Nekem pl. a sorozat nézése közben esettle hogy ez kifejezetten az x-men univerzumban játszódik.

 8. “Még a legrosszabb X-MEN is hozza azt a szintet, amit legtöbb MCU film.”

  úristen akkor a DCEU milyen mélyen lehet ;)

 9. Abu: A felsorolásodból nekem az jön le, hogy a Logan, a First Class és a Days of Future Past unalmas szenvedések voltak. Ezek után nem is csodálom, hogy ha odavagy az MCU filmjeiért. Nem én degradálom le őket, hanem ők saját magukat.

 10. human: Hát az én szememben ugyanolyan mindkettő. Az egyik a gyerekek szintjére van belőve és még a legkomolyabb történeteikből is vigjátékot csinál, a másik pedig nem tudja eldönteni, hogy dedós vagy darkos akar lenni. De már nem offolok tovább. Peace.

 11. Days of Future Past = vissza a jövőbe (nagy tetszett) csak nem jutott eszembe se az angol se a magyar címe.

 12. Zsocso olyan az X-mennek, mint Darkeagle a Dc-nek.Minden kommentjébe belefűzi az Mcu-t, hogy egy jó nagyot bele tudjon rúgni.Ettől a tény még tény marad az Apocalypse-ot meggyalázták és most a Dark Phoenix lesz a soros.Ezt mondom úgy, hogy egy időben nekem is az X-ek voltak a favorit.
  Alig várom, hogy a disney ezt a franchise-t is kezelésbe vegye, ahogyan az F4-t.

 13. én az x-men filmekben azt szeretem ahogy foglalkozik azzal ahogy a mutánsok megtanulják irányítani az erejüket vagy épp sok új szereplő kerül a képbe, amik később fontosak lehetnek. szeretem ezt a fajta karakterfejlődést, ami valahogy mindig máshogy közelíti meg a dolgot, mint más szuperhős filmeknél.
  tetszik, hogy a világ amiben ők vannak, ők nem a hősök, hanem az üldözöttek, kirekesztettek és mégis próbálnak jobbak lenni, mint ahogyan velük bánnak.
  lényegében ezért várom és szeretem az x-men filmeket, annak ellenére, hogy rohadtul zavar, hogy cukormázba és szétcenzúrázva tolják őket teljesen leszarva, hogy a karakterek hogy néznek ki, viselkednek a füzetekben. lehet, hogy a disney marvel majd jobban közelít a karakterek megjelenítésére, de így látatlanban, szerintem egy másik avengers csinálnak belőlük csak.

 14. 17 Milyen karakterfejlődés? Magneto három filmen át játsza a durcit és képtelen eldönteni, hogy akkor most gonosz vagy jó akar e lenni. :D

 15. magneto-t szüleit megölték a holocaustban és kisérleteztek a képességeivel az akarata ellenére, sikerült elmenekülnie, hogy később bosszút állhasson, ezután találkozott xavier-rel, akivel barátságra talált és segített neki továbbfejleszteni az erejét, de a tapasztalatai alapján nem tudott úgy tekinteni az emberekre és azonosulni a professzor eszméivel ezért más úton indult el… stb stb. van ott több is a durci arc mögött.

  “Az antihős egy szereplőtípus, aki olyan személyiségjegyekkel bír, amelyeket hagyományosan a gonosztevőkkel vagy más, a társadalom által megvetett vagy kevésre tartott személyekkel szoktak kapcsolatba hozni. Antihős tehát olyasvalaki, aki a történet keretei között ugyan mint hős szerepel, de onnan kiemelve könnyen úgy látnánk, mint ellenszenves figurát.”

  punisher, deadpool, spawn, stb. mind ugyanez.

 16. De ez csak az új trilógiára igaz (amiből egyébként az első film kifejezetten jó volt szerintem). Az eredeti filmekben volt karakterfejlődés, és a színészek is jobban adták a figurát. Legalábbis szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.