Sooo fake

Képzeljük el azt a világot, ahol a Disney egy ilyen képpel kezdené reklámozni a Han Solo-filmet. És vannak akik ezt lehozták komolyan, csak hogy utána lehozhassák, hogy a Disney állítása szerint kamu. De persze a cáfolat már nem is jut el annyi emberhez amúgy, ami szintén baj a clickbaiteknél.

human
írta
2017. 12. 28. 19:00
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Sooo fake” bejegyzéshez

  1. Lehet hogy official, aztán a disney látta az első kommentet “WTF this sht, lol porn parody?” Aztán gyorsan reagáltak, hogy lol dawg relax nem mi csináltuk fake.

  2. Yakhead: Egy Kira nevű nőt. Hogy az meg ki? Hát arról foggggalma sincs senkinek se.
    Valami hivatalosat most már jó lenne ebből is látni, hogy a TLJ már bemutatva. Májusban bemutató vagy miszösz.

  3. bvr: jogos felvetés, de igazából azért hoztam le, mert később az ilyen képeket szoktátok előhozni kommentekben, hogy “láttam az első képet és siralmasan néz ki”. Avagy a clickbait ellen igyekszem harcolni valamennyire, és igazából azokba kötök bele, akik szó nélkül lehozták amikor hatalmas fake már rénézésre is.

  4. Ha ez a film is bele áll a földbe a rajongóknál . Akkor a Disney komolyan elgondolkodhat azon mit is ront el . Szerintem túl öregek és befutottak az alkotók Pl Kathleen Kennedy . Lucas amikor megalkotta a Star Wars fiatal volt ambíciókkal teli . Megakarta mutatni mit tud . Ez a mostaniakból hiányzik . Van amit pénzért nem tudnak megvenni .

  5. @human: azért a többesszámot (“szoktátok előhozni”) teljes joggal kikérem magamnak, én ilyesmiket se nem szoktam se nem “fogok szokni” a jövőben sem előhozni :)))
    Persze értem egyébként kikre vonatkozik (bár ott meg valószínűleg úgysem lehet megelőzni)

  6. @er: Hova állt be és mi már ne is haragudj? Ember, nézd már meg a bevételi adatokat. Amíg minden Disney film így teljesít addig őket nem érdekli a sok gyökér fanyalgó nyomora. És igazuk is van. SW fanoknak amúgy is képtelenség megfelelni. Az új trilógiánál is találni fognak majd valamit amibe beleköthetnek, ha nem lesznek benne ismerős arcok akkor abba hogy ők mást akartak. Lényegében ez az érvük a TLJ ellen is. Legalábbis én nem olvastam NORMÁLIS ellen véleményt a TLJ-ről, AZOKTÓL, akik szimplán annyit írtak, hogy a film SZAR, vagy meggyalázza a gyerekkorukat. Nyilván nem olyanokra gondolok mint Human aki rendesen leírta a probléámáját vagy épp Kenny a Retroshockból. Hanem olyanokra pl mint Zoly az Otherworldtől aki konkrétan végig ordította a videót de értelmes mondandó nem volt benne.

    Ezért nem szeretem amúgy a SW filmeket, mármint ez így hülyeség, szeretem őket, azt nem csípem ami körülöttük van. Vagy szeretheted vagy utálhatod de középút nem lehet mert akkor nem vagy fan. :D Márpedig szerintem a TLJ és a TFA is középút volt.

    BTW itt egy nagyon jó kép ami jellemzi a SW “fanok” gondolkodását.

    pbs.twimg.com/media/DRbwGxiV4AA-M0n.jpg

  7. DarkEagle a bevételi adatok nem tükrözik a film értékét . Mert Pl Kenny , Zoly , Human is kifizette a jegy árát mégsem szerették a filmet . Attól hogy sokan megnézik nem azt jelenti hogy szerették is . Viszont ha nem termelnek értéket a rajongók elfordulnak . Kijött 3 SW film a Disneytől de ebből csak egy a Zsivány volt eredeti a másik kettő inkább csak Hypevonat . Ez nagyon rossz arány

  8. Miért, mert te ezt mondod?

    1. A Disneyt, ahogy minden más gyártót, a bevétel érdekli. Az, hogy pár rinya SW fanboy mit sír a neten nem hatja meg őket, és azok még mindig többségben vannak akik szerették a filmet. Szerintem csak átlagos de közel sem szar.

    2. A Disney 10 éve mossa az emberek agyát és tesz eléjük közepes vagy trágya filmeket. Lásd Marvel univerzum. Mégis mindegyikkel szarrá keresték őket. Ergo nincs okuk változtatni. Én se tenném a helyükben mert minek?

    Egyrészt azért mert bármilyen művészeti alkotás legyen is az, az nem a nézőért van hanem a készítőért. Ugyanis az olyan mintha az ő gyereke lenne. Ha már változtat rajta csak mert pár emberfajzat lehurrogta akkor már nem is azt csinálja amit akart, szeretett.

    Human és Kenny kifejtették, sőt még az a majom Gergő is kifejtette rendesen pedig ő nálam már nem mérvadó filmek terén, de Zoly véleménye minden volt csak nem normális. Mint egy 10 éves hülye gyerek akinek nem vették meg a legújabb Teletabi játékot. :D Mondjuk neki amúgy sem fekszik a filmes terep mert láthatóan csak akkor fektet a véleményének elmondásába energiát ha a film tetszett neki.

  9. @human: A Disney azt mondta ez nem az ő hivatalos promóanyaguk. A jelmezek viszont tökéletesen passzolnak a kiszivárgott forgatási felvételekhez úgyhogy jelen állás szerint az a konklúzió, hogy igazi kép, csak valami merchandising cuccról szivárgott ki, nem poszter.

  10. DarkEagle A 70es 80as években rengeteg jó filmes tűnt fel akiknek a filmjei egyedi stílusú és addig nem látott látvány világú volt . A studiók is ilyenekbe fektettek . Talán az utolsó ma is egyedi rendező Quentin Tarantino . Aztán bejöttek a számítógépes effektek és minden borult. A 2000re évekre a jól felépített régi rendszert elfelejtették .Jó szinészek helyett közepes szinészeket szerződtetek mondván a filmet ugy is a cgi adja el Az egyedi stilusú rendezők helyet nem motivált tucat rendezők jöttek akik csak legyártották a filmet de az nem lett egyedi , csak rá jellemző stílusú .Mert a cgi adja el a filmet ugye ? Sokan érzik azt hogy a filmeket rosszul gyártják . És látszik is Mert míg a 70es 80as években zsinorban jöttek a jó filmek ma nem . Nem tudok mondani olyan mostanában készült filmet ami egy Indyhez , Keresztapához , Cápához , ördögüzőhöz Terminátorhoz stb filmhez fel ér .Akkor beültél a moziba és olyat láttál amit még addig soha Élmény volt . Most meg ? Kristály róka ? Ez komoly ? Ilyet kitalálni nem nehéz . Aki fanyalog a Last Jedi miatt annak a régi filmek nyújtotta élmény hiányzik .

  11. @er: Sokkal nagyobb ma a mozis kínálat mint bármikor valaha. Minden területen nőttek a számok, ezért látsz a gagyiból is többet. De pl. a kommentedben is jó tíz év termését veted össze a jelenlegi forgalommal.
    Összehasolításnak: Eredet, A szoba, Whiplash, Ex Machina, Arrival, Birdman, Nightcrawler, Gone Girl, Sicario. Ezek mind instant klasszikusok, vagy kultfilmek lesznek sok-sok év múlva is és egyik sem régebbi 2010-nél.
    Szerintem szűrd jobban a blockbustereket és láss túl rajtuk.

  12. fujdizni, fujbelemjönki, kinyírták luke-ot szemetek, hansolót szárazon sóderessel, rohadtdizni, fujdefuj, dizni. na akkor letöltök valami diznit.

    BUÉK pupákok!

  13. Mindenki “sír” diznistårwársz” miatt…aztán mindenki megy moziba..megnėzni,,,,tõbbek közt én is…☺

  14. h82 a felsorolt filmjeid egyike sem blockbuster látvány film . Én az akkori blockbustereket írtam le .Az Eredet talán az volt viszont az nem nagyon jött be így nálam szóba se jöhetne . Ma már sajnos nem csinálnak jó látvány filmeket , blockbustereket . Pl most néztem meg újra a koreai A bérgyilkosság filmet . És az az esküvői jelenet a végén nagyon ott volt .Amikor a menyasszonyt megkérdezi az a apja hogy min gondolkodsz ? Erre az : Azon hogy miért ölted meg a mandzsúriai hugomat ……. Ilyen érzést már amerikai film nem tud adni . https://www.youtube.com/watch?v=JLa2fpIraW4

  15. Newzoli: én is megnéztem, én is kifizettem a jegy árát, de engem, mint nézőt elvesztettek a következő részre (ep9). Máshol kifetettem miért volt xar a film, nem fogom újra. Nem csak az volt a csalódás, hogy fűt-fát ígértek a díznisek az ep7 kritikái után, hanem még mint filmet is elszúrták a szememben.
    Az, hogy kifizettem a jegy árát nem azt jelenti, hogy hú de jó a film, hanem csak azt, hogy sikerült a hájp, a stúdió és készítők hazugságainak bedőlnöm, mert mégiscsak SW, amit meg szeretek. De a következőnél már leshetik a pénzemet.

  16. A cikkhez: szerintem meg rendes dízni cucc, ami nem tökéletes, de valahogy kiszivárgott és próbálnak most terelni a fejesek.

  17. Nem csak a bevétel a lényeg, hanem a tendencia is, plusz szeretem amikor jönnek azzal, hogy amíg jön a lóvé addig kit érdekel ki mit rinyál, és akikpont ezt hangoztatják, nem látják azt, hogy 1milliárdtól jobb a 2, 2től jobb a 2,5 stb. És amíg egy részvényes lehet keres 10dollárt részvényenként, de Bob Iger “igért” nekik 12, az bukó mert lehet
    Shell részvénnyel meglett volna a 12…gondolom ez itt senkit nem érdekel, engem se, de ne hozzuk már fel azt érvként, hogy csak a bejött lové számit egy filmnél amire évi 1,2,3 filmet akarnának gyártani

  18. Elsőre, ahogy ránéztem a plakátra, valam india film benyomását keltette nálam :D Nem tudom miért…utána fedeztem fel a képen Csubit :D

  19. @er

    Azt az otherworldös hulladékot inkább ne nézd. Zoly meg a kritikái.. borostás batman meg az ál-intelektual stílusa.. okádék

  20. Nem, most már bizonyos, hogy nem kamu. Ismét idő előtt kiszivárogtak félkész képek a filmhez kapcsolódó LEGO termékekről, melyek jobb felső sarkában pontosan ez a kép hirdeti mely termékvonalhoz fognak a készletek tartozni.

    Ha valakit érdekel, ezen az instaoldalon megtekintheti őket. Valami fura fehér kutyalény is fog szerepelni benne:
    https://www.instagram.com/explore/tags/legoleak/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.