Bumblebee és a csaja

Azt nem tudom, hogy miképp tudják majd értelmesen a Transformers filmes univerzumába tenni a Bumblebee spinoffot, de szerintem ez őket nem túlzottan izgatta. A lényeg, hogy klasszikus bogárhátú lesz benne a robot, és egy szép csaj fogja lekezelni.

human
írta
2017. 12. 29. 12:00
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Bumblebee és a csaja” bejegyzéshez

 1. Az évek alatt egyértelművé vált, hogy a készítők nem vesznek tudomást az előző részek megkötéseiről. Amit akarnak, azt átemelik, minden más a homályba vész.

  De az hogy nem egy Bay által rendezett TF film jön, nekem már ez is elég. Ha már lesz egy kis értelme, akkor megérte. Szeretem a TF univerzumát, nem tudom nem kíváncsian várni az új filmet…

 2. Soha nem értettem ezt a bee körüli kultuszt(?). Számomra már régen is egy kis nyomi robot volt. Remélem legalább nem cumi feju lesz ebben is.

 3. Most csak én bolondultam meg, vagy inkább tényleg valami ilyesmivel kellett volna kezdeniük?

 4. Össztűz után a kedvenc Transformerem volt Aranybogár/Űrdongó. :)
  Nagyon remélem, hogy végre sikerül egy méltó képregény adaptációt készíteni a Transformersről. :)

 5. Még egy “negyven kilós nő megmenti a világot” film. Kérem vissza a 80as évek izomagyait.

 6. Kicsi kocsi, kicsi picsa. Ez így passzol is. Erre fognak majd röpködni a tíz per tízek, a sok kicsi telefon zombitól.

 7. Hehe, én már a TF 2. részét követően nem fizetek a filmekért, igaz meg sem néztem őket. Kivétel a legutóbbi, amit bírtam kb 30 percig nézegetni, aztán heveny undorgörcsök közepette csináltam egy paraszt üti f8-at az mkv-ján.

 8. Hopkin Egyrészt nyilván nem a csaj lesz az akció középpontja, másrészt Hailee Steinfeld nem az a kifejezett Zoe Saldana. Persze nem is egy Gina Carano, de magas, nem egy egyszálbél, és karjai is vannak, szóval hiteles lehet akciószerepben.
  Nem is értem, hogy miért nem ő lett Lara Croft, rá ezerszer jobban illett volna a szerep alkatilag is, arcban is, korban is.

 9. jiliac: ahogy a szarabb tf filmekre sem repültek, úgy ide sem fognak, nem tudom mi ez a hülye elmélet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.