John Williams visszatér egy picit

A Solo: A Star Wars Story fő zenei témáját fekteti majd le az öreg, de a soundtrack többi részét John Powellre bízzák. Úgy tűnik Kennedy mindent bevet a film megmentésére a rendezők kirúgása miatti botrány után.

14 hozzászólás a “John Williams visszatér egy picit” bejegyzéshez

 1. Hihetetlen, hogy 85 évesen is miket nem művel a nagyöreg, más ilyen korban már nemsok szellemi munkára képes. Respect!

 2. Kennedy azzal segithetne, hogy eltakarodik a feminista,kapzsi es tudatlan pofajaval a star wars univerzumabol orokre.

 3. Egyebkent ez a majusi datum mennyire komoly? A Rogue One es a VII is eredetileg majus lett volna, de december eltt belole.
  Egyebkent pedig tovabbra is facepalm ez az egesz Solo movie. Classic Disney cashgrab.

 4. hkim +1
  Powell nagyon ügyes, iszonyat zenéket írt már (Face Off, Jason Bourne, HTTYD 1-2, Ice Age 4, Kung-Fu Panda 2 Zimmerrel és a Shrek zenéjén is dolgozott Harry Gregson-nal). Ha használhatja Williams alapját, akkor elég nagy esély van rá, hogy a filmből legalább a zene értékelhető lesz. :D

 5. Powell zseniális, no1 zeneszerző… kb. mintha Hans Zimmernek segítenének be… értelmezhetetlen.

 6. Totálisan nem a zenén múlik ez az egész. Az a két rendező se mentette volna meg, elcseszett ötlet ahogy van… ez kb. ilyen “a Maszk fia, csak VHS-en” kategória.

 7. Érdekes, hogy a film elvileg májusban jön, de még nem hogy egy teaser, de még egy hivatalos promóciós anyag, egy kép sincs a filmről.

 8. Lehet egyedül vagyok vele,de eddig nekem eggyik Star Wars film se jött be igazán még az elözmény filmeket is jobban kedvelem , pedig azok se a szívem csücskei , lehet ,hogy mind sikeres lesz mert Star Wars film és akkor már se hal se lát senki lehet akármekkora fos is , de filmileg nagyon gyengére sikerült Disney Star Wars.Erre a Solo filmre meg nem érzem ,hogy hu de nagyon megkéne nézni.

 9. shanus – ott a pont!
  Ez a nő annyira mű, annyira nem érti az egészet és a szemében annyira egy számokból álló vállalkozás az egész hogy az irányítása alatt sosem lesz a Star Wars már olyan mint régen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.