Siralmas naptárban az Avengerek

Mivel még nem indultak be a gépezetek, így egy ilyen béna rajzos naptárral lehetne hypeolódni az idei nagy Marvel-dobásra, az Infinity Warra. Akinek ez sikerült az alábbi alapján, az jelezze már kommentbe. Pedig új rajzon az Ant-Man és a Black Panther.

12 hozzászólás a “Siralmas naptárban az Avengerek” bejegyzéshez

 1. Nekem semmi bajom a rajzos naptárakkal, bár tény, hogy ezen a béna bélyegképen csak hangyákat látni.

 2. Gondolom azt akartad írni, hogy ütni fog. Hát az nem biztos. Ugyan olyan lesz mint a többi marvel termék az utóbbi évekből, csak sokkal több szereplővel és pusztítással. Ne várj óriási történetet, jól kidolgozott forgatókönyvet. Csodák nincsenek.

 3. A Marvel forgatókönyvek jól kidolgozottak, hiszen elérik azt, ami a kitűzött céljuk. Az más kérdés, hogy neked nem tetszenek az így született történetek. Sajnos az évi 40-50 blockbusterből jó pár még ennek a szintnek a megütésére sem képes, lást a Mummy-t, vagy a Transformerst, csak hogy franchise filmeket mondjak. És sajnos a DC-t jelenleg.

 4. Igazad van, arra elég amire szánják. A régebbi marvel filmeket tökre élveztem, de a Pókember, Thor, Galaxys2 már unalmas volt. Lehet kezdek kinőni belőle. A DC meg elásta magát, pedig szeretem az Acélembert és a BvS-t is.

 5. 7. kakaó
  én is szeretem a marvel filmeket, a pókember még tetszett is annyira mint a legtöbb, de a thor 3-at már szerintem is kicsit túl tolták.
  Nekem pl. pont az nem tetszett benne ami a legtöbb kritikusnak igen, hogy el volt vígjátékosítva :(
  A galaxys örzőin meg erősen érződött hogy középső film, enyhe csalódottsággal jöttem ki a moziból, de azért nem bántam meg hogy be ültem rá.
  A többi filmjük viszont egész jók voltak (számomra) :)

  Egy ilyen naptártól meg nem igazán tudok többet várni. Nyilván nem a felnőtt korosztálynak célozták :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.