Továbbra sem barátiak

A Hostiles-hez lenne itt még egy poszter, amiben Bale tovább folytatja a nem túl korrekt filmválasztásait?

human
írta
2018. 01. 02. 02:55
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Továbbra sem barátiak” bejegyzéshez

  1. Engem még mindig zavar, hogy a poszterek készítőinek egy része nem képes a színészek felé/alá írni a nevüket, hanem ahogy esik úgy usffam alapon szkrájbolják oda a képekre.

  2. Wittgen Itt nem arról van szó, hogy a színészek fölé legyen kiírva a név. Mindenki tudja ki az a Christian Bale, meg Rosamund Pike. Más az ok. Egy plakáton mindig a középen álló a legfontosabb, ellenben egy stáblistán mindig az első név. Így áll elő ez a fajta plakát. Maguk a színészek csinálnának belőle patáliát, ha második helyre kerülne a nevük, hogy a plakáton stimmeljen.

  3. vajon mit? az utóbbi 4 évben voltak ezek a filmjei is The Promise, Knight of Cups, Exodus: Gods and Kings.

  4. Hát hogy most arra utalsz, hogy nem túl pol.korrekt tőle, hogy ilyen szerepeket játszik vagy hogy negatív karaktereket játszik vagy hogy mostanában kevésbé sikeresebb filmekben is játszik?

  5. LOL, human arra gondol, hogy kb a Batman óta ritka szar filmekben játszik. Kivétel egy-két tűrhetőbb darab, A nagy dobás, American hustle stb.

  6. human: Tehát akkor szerinted ez a film nem lesz jó? Mert az eddigiek alapján én másképp gondolom.

  7. Amarican Hustle? Ne vicceljünk már 30 éve élek de még az Alkonyatot is végig bírtam szenvedni anno, ezt meg kb a felééig bírtam. :D Egyet értek Humannel, mostanában nem választ túl jó filmeket a csávókám pedig sokkal többet is letehetne az asztalra.

  8. Kakarotto Az American Hustle tipikusan az a film, ami bizonyítja, hogy a star power hatás még mindig létezik Hollywoodban. Ha a főszereplők másod-harmadvonalas színészek lettek volna, el sem jut a moziba a világ kétharmadán. Egy lehetőségekkel teli film, szarul kivitelezve. Unalmas, jellegtelen, mentes bárminemű komolyabb csavartól.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.