Hivatalos: jön a Bright folytatása

Már a Netflixre való felkerülés előtt is többen hozták, hogy lesz folytatása a filmnek (kritikám róla), de hivatalos csak most lett a hír: a Netflix berendelte a Bright 2-t. Úgy tűnik az a nézettség megközelíthette a valóságot.

A csapat marad, sőt, ezúttal nem csak átírja valaki forgatókönyvét, hanem írja és rendezi is a filmet David Ayer. A főszereplő páros pedig továbbra is Will Smith és Joel Edgerton alakításában kerül majd a képernyőkre. A kérdés, hogy ebből mi sül ki, mivel az első részt a mögötte levő világ vitte el, nem pedig a tényleges történet. Ezt azért vetem fel, mert a Bright forgatókönyvét 3 millióért vette a Netflix, hogy utána Ayer belenyúljon. Vajon miről tehető ő, a jó vagy a rossz részekről?

Dátum még persze nincs. Ellenben egy vírusvideó már akad a filmhez.

human
írta
2018. 01. 03. 17:36
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Hivatalos: jön a Bright folytatása” bejegyzéshez

 1. en is ezt a kerdest tettem fel, hogy vajon melyik reszert felelt Ayer? akarhogy is, bar a film tetszett, kicsit sajnalom, hogy igy folytatjak. sorozat formatumert kialt es will smith nelkul, mert o csak viszi a gyartasi koltsegek felet es nem sokat ad a filmhez…

 2. Tyuhaj!!Tegnap este megnéztük a párommal…Úristen mennyire egy semmilyen film

  NULLA..:-(

 3. Hát Max Landis a Chronicle óta nem írt jó forgatókönyvet, ha tippelnem kéne Ayer belenyúláya csak mentett a helyzeten.

 4. LordViktor A Gyilkos páros egy rohadt nagy film szerintem. Nyilván egy direkt abszurd hülyeség, amit komolyan venni nem szabad, de mint ilyen, nagyon jó. Pedig rettenetesen utálom Sam Rockwellt, és ha képes vagyok vele végignézni egy filmet, már az is nagy szó.

 5. Ayer es Landis is egett mar meg.. Will Smithrol ne is beszeljunk, remelem jo lesz, erdekes volt az elso film, nagyon elkapott ez a vilag, nekem abszolut ujdonsag volt

 6. A vilag, hangulat 10 es. Nem tudom mikor láttam utoljára ennyire tökéletes megvalósítást. A sztori viszont bántóan nulla volt, zagyva és következetlen, még Will Smith is egy bugyuta nullának volt megírva.

 7. Lordviktor:

  köszönöm, mióta magyarázom ezt mindenkinek :) az arc az egyik leginkább túltolt figura manapság ott kint, pedig vannak páran. (és néztem a Dirk Gentlyt)

 8. “Hát Max Landis a Chronicle óta nem írt jó forgatókönyvet,”

  HAHA!

  Ja, persze. A pistike, aki abból indul ki, hogy ha nem jó a film, akkor az a forgatókönyv hibája, nem pedig a stúdióé és a rendezőé, akik szétszedik ezer részre a legjobb szkripteket is, mert azt az író el kell, hogy engedje.

  Itt is egyértelmű, hogy a világ Landis “sara”, minden mást pedig ahogy kell, lebutítottak, belenyúltak. Nyilván az egész sokkal nagyobb, epikusabb volt, csak ilyenkor mindig kidobják a könyv felét, mert egyszerűsíteni kell.

  (És tekintsünk el attól, hogy a Dirk Gently esetében hetiben tolják ki a remek szkripteket, zseni az a sorozat.)

 9. dögöljek meg nem értem a zack snyder/david ayer hypot meg benyomást, kibaszott kóklerek, kb. ilyen Magyarországon maradt ács/kőműves szint, csak Amerikából nem húznak el a rendezők külföldre megélni.

 10. “Ja, persze. A pistike, aki abból indul ki, hogy ha nem jó a film, akkor az a forgatókönyv hibája, nem pedig a stúdióé és a rendezőé, akik szétszedik ezer részre a legjobb szkripteket is, mert azt az író el kell, hogy engedje.” :D amúgy igen, nem véletlen, hogy Landis nem reklámozta a Brightot a vége felé, míg a Dirk Gentlyt minden héten agyontolta.

 11. kopernicus:

  A kókler azért erős túlzás, főleg Ayerra, aki rendezett például egy Harsh Timest meg egy End of Watchot is (saját forgatókönyvből, mint ahogy ő írta a Training Dayét is), szóval a bénázásai mellett azért letett valamit az asztalra – az igaz, hogy nem mostanában. De Snydert is megvédeném kicsit, szerintem sem a Holtak hajnala, sem a 300, sem pedig a Watchmen miatt nem kell szégyenkeznie – bár itt végképp igaz, hogy utóbbinak is már 10 éve, azóta meg brutálisan csúszik lefelé nála a színvonal.

 12. Ha jól tudom, most Landist is vádolják szexuális zaklatással, szóval talán azért sem ő írja a folytatást. Azóta Twitterre sem írt.

 13. Landis tud jót írni, de azért nem mondanám hogy minden esetbe a rendező/producer a hibás, elég sok “meh” alkotás fűződik a nevéhez.

 14. kopernicus “kb. ilyen Magyarországon maradt ács/kőműves szint,”

  kurvára offtopic, de ez érzékeny pontot érintett nálam. jó lehet ilyen fekete-fehéren látni a világot. mert az nem lehet, hogy vannak olyan szakemberek, akik más okból maradtak a szülőhazájukban dolgozni.
  ami meg még ennél is viccesebb, hogy a külföldön otthon élő szakmunkások nagyrésze azokat is ‘kóklernek’ tekinti -és úgy is bánik velük- akik tőlük ‘keletebbről’ jöttek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.