Apróságok a Black Panther-hez

A Marvel legkevésbé várt filmje? Csajom a múltkor hazajött a 4DXakármi Star Warsról és azzal kezdte, hogy a Black Pantherből semmit nem lehet látni majd a sok éjszakai jelenetben. Mikor cseng már le a konvertált 3D korszaka. Na ez egy másik topik.

Most érkezett egy, a film akcióira koncentráló kisfilm, amit a tovább mögé tettem. Meg az is mai hír, hogy Kendrick Lamar nem csak egy számot ad elő rá, de felügyeli is a Black Panther: The Album-ot, ami a filmhez választott zenéket jelentheti.

human
írta
2018. 01. 04. 19:38
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Apróságok a Black Panther-hez” bejegyzéshez

 1. Számomra az egyik legjobban várt Marvel film. Érdekel a sztori, a Polgárháborúban tetszett a karakter, és kíváncsi vagyok Wakandára is.
  Trailerek alapján nekem eddig nagyon bejött.

  A Hangyát kevésbé vártam és a Pókembert is, de utóbbiban kellemesen csalódtam.

 2. Furcsán állok ehhez, mert nem érdekel annyira, hogy megnézzem moziban, de annál meg jobban, hogy a Blu-Ray-megjelenésig várjak vele. Érdekes a látvány.

 3. lássuk csak, nálam 2012-ben, első 3d-s filmem, az Avengers alatt csengett le a 3d, amikor rájöttem, hogy… igen, éjszakai jelenetekben nem látszik szar se. szóval, mikor az utolsó 3d-s filmemet néztem (ami az Avengers volt), eldöntöttem, hogy soha többé. nem vagyunk parasztok, hogy elvakítsanak, a székünket meg főleg ne bazirgálják ide-oda. szóval ez a pro tippem.

 4. Konvertált 3D: nononono, never. És sajnos ezért is marad ki nekem az IMAX, pedig a nagy vászon jó

 5. Simán meg fogja menteni a filmet az Avangers hypja, nekem is van nem is kevés olyan ismerősöm, aki csak azért ül be rá, hogy mindennel képbe legyen mire jön az Infinity War. Lehet, hogy még nekem is mozis lesz, mert nem vagyok biztos benne, hogy kijön rendes minőségben a Bosszúállók premierjéig

 6. Alap mozi. Nem is értem sokan miért tartanak tőle vagy miért érdektelen számukra. A karakter elég menő, jó a rendező és közvetlenül vezeti fel a Bosszúállók 3at. Fincsi kis csemege lesz, már nagyon várjuk haverokkal.

 7. A “semmit sem lehet latni a BP-bol az ejszakai jelenetekben” elsore nagyon meglepett, non-PC viccnek ertettem. Rossz az, aki rosszra gondol. ;D

 8. Nightstalker: azért tettem bele, mert én mosolyogtam amikor mondta, a viccek így működnek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.