Új képek az aktuális Robin Hood-filmből

Bár több projekt is futott egyszerre, de ez az ami már biztos eljut a mozikig. Taron Egerton és Jamie Foxx, na meg a gonosz gazdagok.

Igen, az egyik voltmár, csak most nincs rajta szöveg.

human
írta
2018. 01. 04. 19:34
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Új képek az aktuális Robin Hood-filmből” bejegyzéshez

 1. Miért néz ki mindegyik 21 századinak? Ilyen menő fodrászok és borbélyok voltak már akkor is??

 2. Amikor Az hiszem hogy Az Utolsó Jedi másolós ,gagyi film után nincsen lentebb jön ez . Reménytelen hogy újra ötletes egyedi filmeket lássak ?

 3. Swarnaus
  sztem robinhood utosebb nev mint arthur király. Nem fog buki. Egy ilyen filmet a lányok is szivesen néznek. Kis romantika /hercegnő is van benne. Máskülönben robinhood nekem mindig nézős. En tuti csekkolom.

 4. @cacth def
  Robin Hood utosebb mint egy Arthur??? Ez egy teljesen erdektelen karakter, amit mar sokszor filmre vittek. Ha az Arthur bukott, ez ketszer akkorat fog. Az meg hogy jott, hogy ezt a lányok szivesen néznék?:D

 5. .egyfilmnezo
  robin hood utosebb mint arthur. Igen. Az erdőben élő hős aki játszi könnyedséggel lop a gazdagoktól, h a szegényeknek adja. Plusz hercegnő féle is van. Ez elég csaj kompatibilis tud lenni. Es ha sokan nézik, nem bukik meg. Artur csak szétbac mint optimus mert kemény.. Ehh.

 6. A sikere a filmnek nem érdekel, meg maga Robin Hood sem már, de remélem legalább annyiban hasonlítani fog azt itt emlegetett Arthurhoz (bár én azt minden hibája ellenére nagyon élveztem és moziban is megnéztem) hogy legalább olyan jó lesz a filmzene esetleg. Nekem 2017 egyik legjobbja volt ilyen téren.
  De amúgy itt külön azt sem értem, hogy a rendező sem olyan csábító, hogy esetleg amiatt gondolták, hogy ez jó ötlet lehet. Mert Ritchie esetében minket azért ő is bevonzott, a stílusa. De itt…

 7. Nekem is nagyon modern, tényleg XX-XXI. századi képeknek tűnnek. Pl. az utolsó előtti képen a háttérben lévő lovagokat simán ki lehetne cserélni második világháborús német katonákra. A harmadik képen egy 80-as évekbeli acélművek munkásait (és épületet) hozták háttérnek. Plusz mindenkinek a legújabb divat szerinti sálja van… :)

 8. A Ridley Scott féle Robin Hood-tól csak jobb lehet. Bár nem fogok rá a moziba rohanni, azért érdekel.

 9. Hagyhatják már Robin Hood-ot és Arthur királyt a francba. Ezerszer elmesélt történet mindkettő.

 10. Kicsit túltolták a korszerűsítést, olyan mint valami young adult scifi szerűség, főleg Ben Mendhelson ruháját nézve…

  A King Arthur meg fasza volt.

 11. Minden egyes hsz alatt kell egy valaki, aki random benyög egy Utolsó Jedik fikát :D :D

  Ez a film szerintem sem lesz egy nagy durr első ránézésre.

 12. Itthon matinenak jo lesz. Scottos verzio nekem adta, costneres is ott volt a maga idejeben. Kepeken tenyleg nagyon sterilnek es modernnek tunik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.