Csak találnak valakit a DCEU tetejére + Wonder Woman 2

A Justice League buktája után már hallhattuk, hogy átalakulás lesz a Warner-DC kettősnél. Mostanra meg is találták a DC-filmek új felelősét: Walter Hamada-ra bízzák, aki 2017-ben az IT és a The Conjuring filmekért volt felelős. Ha jól veszem ki, akkor ő lenne a DC-nél “Kevin Feige”. Ezzel nem rúgták ki Geoff Johns-t, ő is marad. Meglátjuk hova vezet ez a kettős majd, az biztos, hogy változások várhatóak a már bejelentett tervekben. Addig is lehet várni az Aquamant jövő decemberben, hiszen azt már leforgatták.

A Warner egyik tartalomfelelőse így kommentálta Hamada érkezését:

I’m confident Walter and Geoff, working with our filmmaking partners, will deliver films that will resonate with both broad global audiences as well as DC fanboys and fangirls. Walter’s a great addition to the Warner Bros. Pictures team, and I look forward to working with him in his new post.

És ha már DC, akkor ide tenném amit Patty Jenkins mondott a Wonder Woman folytatásáról. Tippre az ő terveit nem érinti a fenti csávó érkezése, hiszen a DCEU egyetlen közönség és kritikus kedvencét szállította tavaly. A lényeg, hogy Jenkins nem második részként tekint a folytatásra, hanem egy teljesen új történetként, vagyis kalandként. Ami nem meglepő, tekintve az első rész végét.

24 hozzászólás a “Csak találnak valakit a DCEU tetejére + Wonder Woman 2” bejegyzéshez

 1. Szerintem a DCEU-t már senki és semmi nem menti meg. Nagyon pesszimista vagyok ezügyben. A Wonder Woman 2 viszont várós.

 2. Egy jó WW2-vel meg egy Aquamannel gatyába lehetne rázni ezt a franchiset, aztán jöhet egy Man of Steel 2. Flash külön filmje sem ártana meg egy GL mozi, persze kizárólag Hal Jordan-Sinestro ellentétre építve. Anélkül inkább neki se kezdjenek.

  A lényeg hogy össznépi JL mozi egy darabig szerintem ne legyen, és később is adják majd oda Matthew Vaughn-nak. Ja és a Batman filmet is hagyják a picsába, sőt így hogy hercehurca megy Affleck miatt sztem hagyják az egész karaktert. Újabb színeszcsere megint csak nevetséges és zavaró lenne, a közönség épphogy tultette magát a Bale-Affleck váltáson.

 3. Kakarotto: Hagyják az egész karaktert? A DC szó szerint Batman :D Ő a húzónév, a liga stratégája. Ne hagyják!

 4. Szerintem meg hagyják a picsába az univerzum épitést és legyen multiverzum, mint a képregényben. Akkor lehetnének eltérő hangvételü filmek. Lehetne dráma, halhatnának meg hősök, lehetne tétje ennek az egész bohóckodásnak. Se a Marvel, se a DC nem mert idáig komolyabban változtatni a hősök sorsán.

 5. Mate815: persze, meg én is imádom amúgy, konkrétan all time kedvenc karakterem, de ez a huzavona körülötte egy vicc. A következő JL filmben kéne legközelebb használni, de az meg jó sokára legyen :D

 6. Az a baj a WW-t is egy szűk réteg kedvelte csak: fiatal srácok akiknek nincs barátnője, idősebb srácok akiknek van barátnője de csúnyább mint Gal Gadot, és azok a feminim indíttatású lányok akik szeretik nézni ha egy törékeny gebe nő halomra ver 200 fickót. Jah várj, hiszen ez a 3 csoport teszi ki a moziba járok 80% -át! :O
  Sajnos mindenki másnak lejött, hogy az évtized legnagyobb logikai bukfenceit, az elmúlt évek leggagyibb CGI-át felvonultató filmben egy tökéletesen amatőr nőre bízták a főszerepet (nem kevés lobbizás után), hogy még csak véletlenül se lehessen komolyan venni egyetlen jelenetet sem a filmben. Ezt hangsúlyozandó a teljes stáb asszisztált a baklövéshez és még egy olyan jelenetben is ahol százak haltak meg pl gáztámadásban, az operatőr le sem vette a szemét (kamerát) a sírást és szomorúságot imitálni nem tudó, olajozott bőrű, frissen sminkelt és fésült kamu dekoltázsú amazonról akinek már a forgatások elején kikötötték: tilos felnéznie az égre, mert olyan homloka van hogy még véletlenül leszálló pályának nézné egy American Airlines járat.

  Persze várjuk a folytatást, ha paródiaként nézi az ember akkor sokat lehet nevetni rajta. Főleg a bajuszos Árészon. :) (akit több ezer év háborúskodás után megöl egy 20 éves gyakorló amazon hercegnő) :D

 7. Több az, mint 20 év, rokon is, de felesleges is magyarázni…már a szűk rétegnél megdőlt a dolog, meg hát amúgy is…minek ugye trollolo

  Walter Hamadatól nemcsak az Aquaman biztos, de a Shazam is, már azon eleve dolgozott, hiszen New Line, gondolom az ott végzett munka is segített. Az viszont egy dolog, hogy tőle biztosak, csak a felette lévő emberektől is annak kéne lenni.

  WW2-től meg így, hogy már nem kell átesni az eredet elmesélésén, hogy kicsoda Diana stb már azért kidolgozottabb gonoszt várok, több az idő, Cheetah vagy Circe jöhetne…aztán a Legion of Doom is bővülne velük

 8. @JW: Ülj le fiam, egyes! Nem gáz csak máskor inkább hallgass ha nem tudod mit beszélsz. :D

  @Human: Geoff és Walter külön részleget vezetnek. Geoff a sorozatokat, Walter meg a filmes univerzumot.

  Egyébként én bizakodó vagyok mert amiben eddig része volt Walter papinak az jól sült el.

 9. A Wonder Woman egy totál átlagos képregény film volt rossz CGI-vel, gyenge főgonosszal, tele logikai bukfencekkel. Egy éjszaka alatt átcsónakáztak Görögország vagy Törökország környékéről Londonba, a hadihajó beküldött a szigetre 20 német katonát és csak várt, de véletlenül sem mentek volna utánuk. Wonder Woman azért ált az amerikai csávó oldalára kb. mert hamarabb repült be a szigetre, később pedig besétált a hátán egy kibaszott nagy karddal egy náci tisztekkel teli fogadásra. Ha ez a DC legjobb filmje, akkor kurva nagy baj van.

 10. zsozso:
  Egyszer nem mutattak rá a szigetre a térképen. Egy kicseszett varázs sziget elhelyezkedésén problémázol, ami a képregényekben még teleportálni is képes, akár még azt is mondhatnánk róla, hogy ahogy WW először használta az isteni képességeit az Trevor elé tette a szigetet valami végső zeuszi prófécia okán és az is életképes lenne mivel maaagic. Ha Diana tudná pontosan épp hol van a sziget már rég hazamehetett volna.
  A nagy hajó zátonyra futott, nem egy észrevehetetlen valami. A lemészárolt társaimat látva a parton én a másik irányba úsznék vagy eveznék mentő csónakkal..a bátrabbak mehettek a szigetre meghalni, nekem pl rendben van, hogy nem kell az utolsó noname katona halálát is végignéznem, csakhogy tisztázódjon, ami magától is kitölthető, nem noname német katona #32 sorsáért néztem meg a filmet.
  Nameg a németek is odamentek a szigetre, őket még meg se kellett menteni hozzá, na most melyikük ért partot fegyvert rántva és melyikük kezdett rögtön az amazonokra támadni? Nem napokkal ért oda hamarabb Trevor, hogy jól a németek ellen uszítsa Diana-t.

  Kakarotto:
  Joe Manganiello (Deathstroke) a Justice League betűtípusával készült Legion of Doom pólóban járkált, aztán ha nem változik addig az elképzelés, akkor jelenlegi állapotában csak helyes az infója róla. Ki tudja aztán megint megszívatják (remélem nem)

 11. Mekare: Mondjuk Deathstroke behozása kurva jó ötlet, vele lehetne kezdeni valamit. Badass karakter, és Mangeniello még jól is tudná hozni. A vad külső megvan hozzá.

 12. JW-A k*rva mázlista mindenedet, amiért neked jobb nőd van mint Gal Gadot :D. Én meg hiába próbálom rávenni az asszonyt egy kis “piláteszre”, csak azért is a cheetosért nyúl a tv előtt a kézisúlyzó helyett.

 13. Mekare: Nem neked kellene a film hibáit kimagyarázni, hanem a készitőknek kellene normális forgatókönyvet irni, normálisan megvágni egy filmet, érthető motivációkat adni a szereplőknek.
  Az hogy mit tud a sziget a képregényben más kérdés. A filmben nem volt rá normális magyarázat, hogy miért nem indultak a németek megkeresni az elveszett bajtársaikat. Se azonnal, se később,se semikor.
  Én sem voltam kiváncsi a sokadik német halálára, de akkor ne úgy irják meg a történetet, hogy a hajó megáll 3 méterre a varázs pajzs előtt és el van felejtve a továbbiakban.
  Ami pedig a távolságot illeti a film szerint a szigetnek Londontól pár kilométerre kellett lennie ahhoz, hogy egy éjszaka alatt odacsónakázzanak zavartalanul. Pine Törökországból szállt fel. Most vagy kurva közel volt a sziget Londonhoz, vagy pedig majdnem Angliáig üldözték Pine-t a német hajóval. Nem értem miért isteniti mindenki ezt a filmet? Egy totál átlagos film volt, rengeteg hibával és egy nagyon gáz, nyálas befejezéssel.

 14. A sziget attól még ugyanúgy egy varázslattal, isteni erővel megteremtett dolog a filmben is. Nemcsak egy már létező sziget varázslattal elrejtve, hanem ugyanazzal kreálva. Ezt el is mondják a történelem leckében. Később látjuk a mágikus határvonalat, mutatják is Pine-t ahogy próbálja még a szigeten a barlangban meghatározni pontosan hol is van, de nem működik az iránytűje stb, szerintem jó, hogy ennél jobban nem rágják a szádba, hogy a sziget nem sima üdülőhely, onnan a mágikus területet elhagyva tudott már tájékozódni és kész. Mit kellett volna tenniük ki írni, hogy FIGYELEM MÁGIKUS SZIGET
  A hajó zátonyra futására hang is utal, aztán látni is lehet. Innentől hogy merre mennek a németek, elmenekülnek vagy a sziget felé tartanak, a fő történetre nincs befolyással, mert az elmenekülők nem tudnak majd odavinni egy új német csapatot, a szigetre tartók meg csak simán meghalnak.
  Azt nem mutatták meg, hogy épp az a német hajó mikor kezdte el követni Pine-t. Nyilván a török laborból elmenekülő tábornok, amint tudta leadta a parancsot, hogy melyik gépet kell keresni stb. aztán kiszúrták, amikor kiszúrták…mivel nem tudatták a helyzetüket ezért nem lehet hiba.
  Ettől még nem kell tetszenie, én sem értem miért istenít egy csomó mindenki más filmeket, bár ilyen szemmel nézve majdnem mindenbe bele lehet kötni és nem marad más ,mint a kamara dráma.

 15. Zsocso

  Értjük, hogy te miért nem szeretted a filmet, de azt nem hogy miért vergődsz itt és magyarázod. Ne foglalkozz vele, foglalkozz más filmekkel, mi meg várjuk a Ww2-őt.

 16. @Zsocso: Ha valaki annyira egyszerű filmet mint a WW nem ért akkor szerintem az nem a készítők hibája. :D Egyébként nem tudom miből gondolod, hogy Diana és Trevor 1 éjszaka alatt érte el Londont mert ezt sehol sem mondták. Este elindultak és reggel volt mire odaértek de nem követtük végig a hajóutat csak az elejét meg a végét láttuk. Ennyi.

  Ami a szigetet illeti fentebb már írták a lényeget. Épp, hogy tök logikus hogy nem mentek a társaik után a németek. Épeszű ember nem sétál bele csak úgy egy csapdába mint kb minden horror filmben ever. :D

  Ami a CGI-t illet nem tudom mi bajotok vele de semmi probléma nem volt vele. A végén volt némi említhető dolog de az se olyan nagy kunszt. Alapból a sziget olyan gyönyörű volt amilyen nagyon még sokkal komolyabb filmben se láttam. Nem beszélve a háborús terepekről.

  Felépítettek egy világot és ahhoz igen is tartották magukat. Nem volt ebben se több baromság mind BÁRMELYIK másik blockbuster vagy képregény filmben. Legyen az DC vagy Marvel vagy bármi más.

  Nem azért szeretik sokan mert tökéletes hanem azért mert jó és következetes és ahogy írtam is a saját világában amit a rendező meg az író felvázolt igen is megállja a helyét.

 17. A WW-ban a sziget meg a hogy jutnak angliába szerintem se problémás. a németek a szigetnél szintén nem, de fentebb már leírták. ennek ellenére is tök átlagos film gagyira vett végső leszámolással, a CGI meg nekem is kilógott, ahányszor az amazonok bemutattak valami akrobatikus mozdulatot, de ez főleg a szigeten lévő dolgokra vonatkozott meg a végén Árésznál.
  Inkább azért lett felértékelve mert nagy a kontraszt a többi DC film minősége és ez között, erős női szereplő meg női rendező, de nem alkotott semmi nagy cuccot.
  Mindenesetre a második résznél ott leszek, mert ez az egyetlen olyan szála a DC-nek, ami bejött, és remélem a folytatás tartja a minőséget. Talán még rá is tesz valamit, hogy sima film helyett kiemelkedőbb legyen, mert azért ebből még van hova fejlődni. Ha nem adnak neki új szerelmi szálat akkor örülni fogok.

 18. Zsocsonak lemaradt a filmből,hogy egy másik hajó segitett Trevoréknak?enye zsozso figyejé oda.

  20 éves?Diana egy többezer éves amazon!Szánalmas amit művelni kell ezzel a filmmel egyeseknek.Elmondom indulni fog az Oscaron is hogy vergődjetek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.