Winchester-előzetes

Úgy látom erre pára felkapják majd a fejüket, mivel Michael és Peter Spierig (Predestination, Daybreakers) rendezte. Ebből az előbbinek elég sok rajongója van szerintem. A lényeg, hogy itt a Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah Snook és Angus Sampson szereplésével készült Winchester előzetese.

Horrorfilmről van szó, amiben a főszereplő nő egy sokemeletes rengeteg szobás házat építtet nem magának, hanem a szellemeknek. A tovább mögött ott a videó.

9 hozzászólás a “Winchester-előzetes” bejegyzéshez

 1. ezt a Winchester mystery house-t már láttam valahol, valamiben..de az is lehet, hogy csak olvastam róla és tökre tetszett. Maga a ház érdekes, pláne amennyi “utángyártott” legenda övezi:D furcsállnám, ha ez lenne róla az első film..

 2. Ami tetszik ebben a hírben és előzetesben, hogy csinál az emberben egy “What?” gondolatot még azelőtt, hogy megnézné a trailert.
  Elsőnek, szellemek meg Winchester? Azt hittem Supernatural sorozatból. Másodjára csinál a néni egy szállodát a szellemeknek?!?! Ez valami dark komédia lesz?

  Az egyetlen bajom a trailer alatti “Get Out” zene, meg úgy egy kicsit mintha összelopkodták volna az ötleteket. Mondjuk manapság nehéz egyedi dolgot alkotni.

 3. A történet asszem valódi alapokra épül.

  Pár éve olvastam egy házaspárról, akik életük végéig épitettek egy házat, mert csak igy volt nyugtuk, ha folyamatosan bővült a kégli. Sehová nem vezető lépcsők, ajtók, falra néző ablakok…

 4. Szerintem engedjük el ezt az igaz story dolgot, nekem adja a trailer és várós. Fosós vagyok és bírom a szellem storykat. A felsorolt nevek meg.. én várom!

 5. Bocsi a duplázásért,

  blady: Red Rose c. két részes filmre gondolsz. Ott volt hasonló story. Maga idejében rettegtem attól a filmtől.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.