A King Arthur buktája nem volt elég, jöhet a Merlin Saga

Mondjuk ez nem a King Arthus mögött álló stúdiótól, de úgy tűnik a Disney lát némi puskaport abban, hogy The Merlin Saga címmel csináljon egy filmet a varázsló Merlinről. A rendezői székbe Ridley Scottot akarják épp megnyerni.

Amit tudni kell erről, hogy a Merlin Saga egy könyvsorozatot jelent. Jelenleg vagy 11 kötetből áll már a történet, szóval egy hatalmas, látszólag Harry Potter-szintű franchise lebeg a stúdió szeme előtt. Az első könyvben Wales partjainál egy fiatal fiút sodornak a homokra a hullámok. A srác nem emlékszik semmire, nincs neve és nincs otthona. Csak az hajtja, hogy kiderítse ki ő, és hogy miért vannak különleges képességei.

10 hozzászólás a “A King Arthur buktája nem volt elég, jöhet a Merlin Saga” bejegyzéshez

 1. így, hogy tényleges könyvből készülne, sokkal jobb ötlet, mintha csak bumm belekezdenének egy saját merlin szériába, mert csak egymásra pakolnák a bevett disney-struktúrákat. nem olvastam a könyveket, de ha kivételesen a mai humortúladagolást kicsit félretennék, és az epikusságra hajtanának, akkor emlékezetes is lehetne, mert mostanában sajnos hiány van a epic-ből. Ridley azért nem a humorról híres elsősorban, szóval még esély is van rá, hogy sikerül összehozni valamit. plíz.. kéne valami jó hősi fantasy mert ritka mint a fehér holló

 2. Varjuk ki a veget… a John Carter is 11 kotetbol all, es ahelyett, hogy szepen egyesevel nekialltak volna, csinaltak belole egy majdhogynem fogyaszthatatlan katyvaszt… :(

 3. Részlet a forgatókönyvből:
  “A kis Merlint partra sodorja a hűs áramlat, majd 10 perces ódába kezd a hányattatott sorsálól. A kiérkező falubeliek hosszas tanácskozás után úgy döntenek, egy negyed órás énekkari bemutatóval ünneplik meg a jövevényt. Aki persze ezt nem hagyhatta szó, illetve dal nélkül, ezért hála jeléül előadta legtitkosabb dalát a hajnali réten gőzölgő tehénszarról. A meghitt jelenetet, az arra lovagló Artúr hetyke danolászása töri meg….”

 4. “A srác nem emlékszik semmire, nincs neve és nincs otthona. Csak az hajtja, hogy kiderítse ki ő, és hogy miért vannak különleges képességei.”

  Nem ismerem ezeket a regényeket, de ez már most egy nagy kliséhalmaznak hangzik.
  Tényleg ennyire nincs ötletük már?
  Ridli meg monnyon le!

 5. Érdekes, hogy színészeket “ki tudnak nyírni” filmek, de úgy látszik, rendezőket sajnos nem…

 6. ezt a kommentet nyugodtan vegyük elő amikor megjön az első blockbuster watch róla: BUKTA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.