Talán 135 perc lehet a Justice League bővített változata

Miközben a forsnydercut.org-osok békésen akarnak tüntetni azért, hogy a Warner/DC kiadja a Zack Snyder által megálmodott változatot a filmből, addig a német Amazon oldalon olyan szivárgás volt (de lehet csak elírta valaki), hogy 135 perc lesz a Justice League bővített változata. Ez természetesen a Joss Whedon verzióra értendő.

25 hozzászólás a “Talán 135 perc lehet a Justice League bővített változata” bejegyzéshez

 1. Nemtom engem Whedon bővített kiadása nem érdekel. Tudok élni még 8 kínos idióta poén nélkül.

 2. Hogy adják már ki a Zack Snyderes verziót?
  Nem úgy volt hogy le sincs forgatva végig a film általa?
  De még ha le is lenne forgatva, ennyire rossz egyesek memóriája? Az BVS-nél meg a Supermennél még őt szidták, hogy nem tud rendezni, csak a látványhoz ért.
  Itt nem egy emberen ment félre az egész, ne 1 embert keressünk már akit hibáztathatunk.

 3. Whedon verzójánál Snyder vágása csak jobb lehet. Adják ki a 3 órás nyers változatot, amit a WB még anno “nézhetetlennek” címkézett.

 4. a BvS-nél egy embernél ment félre az egész, itt meg nagyjából minden téren. igazából úgy tűnik, hogy annyi oldalról cseszik el, ahányan szerepet játszanak az elkészítésben :D

 5. Semilyen bővített változat nem fogja ezt megmenteni. El kellett volna tolni a premiert, megvárni Snyder-t míg visszatér és befejezi.

 6. Nekem a BvS és a MoS nagyon bejött, ezeknél a filmekkel semmi bajom nem volt Sneyderrel. És igen, tetszett a sötétség, a poénmentesség.

 7. Igazából k*rvára nem olyan jelenetek kellenek amik látványosak, hanem amik a karaktereket hozzák közelebb a nézőhöz. Victor focija pl. Vagy Aqumanről több jelenet.

 8. Fiti: az érintetlen Snyder változatot látni vágyók és a BvS után fejét követelők, nem ugyanazok az emberek.

  Amúgy minden oldal békés tüntetésnek hozza le, de a szervező már mondta párszor, hogy photo-op

 9. Tehát az amúgy is szar whedon féléből kapunk egy hosszabb verziót. Kösz nem. Ennek már mindegy, bukta az egész. Bajuszostul, batman poénkodástól együtt. This film is dead. Bury it.
  És igen, én a mai napig szeretem az Acélembert és a BvS-t is.

 10. Nem is értem, azokat, akik kövteleik Snyder verzióját. Mondom ezt úgy, hogy szerintem az eredeti verzió borzalmas lett. A legtöbb meglévő anyag valószínűleg még green boxos, abszolút kidolgozatlan. Irdatlan munka és pénz lenne megcsinálni. Ekkora bukás után pedig hülye lenne a stúdió még többet beletenni.

 11. “Superman II: The Richard Donner Cut is a 2006 re-edited director’s cut of the 1980 film Superman II. It features a significant amount of lost footage shot by the original director, Richard Donner, in 1977 before he was taken off the project and replaced by Richard Lester, who completed the film for its theatrical release. In 2000, during the DVD restoration of Superman: The Movie, editor Michael Thau became interested in completing Donner’s version of Superman II. In 2006, Donner’s footage of Marlon Brando was discovered and used in Bryan Singer’s Superman Returns, finally creating the possibility of restoring Donner’s cut.

  The cut was re-edited by Thau under the supervision of Donner and creative consultant Tom Mankiewicz.[1] Unlike many “special edition” and “director’s cut” movies released over the years, The Richard Donner Cut is a largely different film serving as an alternative version of the theatrical film, and is an attempt to closely follow its original script. It features its original opening and ending, alternative takes and camera angles, and deleted scenes featuring Brando, whose character Jor-El was largely replaced by Susannah York’s Lara in the theatrical release.”

  Nem lenne példátlan a helyzet, persze a cgi dolgok mások…de kb akik szeretnék ezt a verziót látni, azok még úgy is elfogadnák, ahogy pl Cyborg a kiszivárgott kihagyott jelenetekben kinézett. Miután a bajszos szörnyet képesek voltak moziba küldeni már úgy is mindegy.

 12. volt szerencsém youtubeon megnézni egy rövid jelenetet, mielőtt eltávolították. az volt benne, mikor cyborg lézersugárvető karja öntudatra ébred, és belelő supermanbe, annak ellenére, hogy wonder woman rászól, hogy kal el, noo! ja vagyis hogy supermanre szól rá, hogy ne legyen ezért dühös cyborgra. persze dühös lett, és aztán…akció?… szóval a lényeg, hogy én nem gondoltam, hogy ez a film ENNYIRE rossz. kínosan éreztem magam tőle, film+ szint alatti. úgy gondolom, hogy akinek ez tetszik, az súlyosan elvakult rajongó, és saját magának is hazudik. mást nem tudok elképzelni egyszerűen. sok marvel film is jó szar, de azok máshogy szarok. ez olyan kellemetlenül amatőr és béna, straight to video.

 13. egy módon tudnák elérni a fanok a Snyder cutot, ha senki nem venné meg a Justice League blu-rayt, de ez valószínűtlen.

 14. Hat kovezzetek meg de nalam az ev filmje volt JL… ezt most tok komolyan mondom! Semmilyen elvarasom nem volt es az elsotol az utolso percig elvezetes volt.
  Megneznem a bovitettet es pont leszarom h Whedon vagy Snyder fele…
  A trailerbe berakott (de a filmbol kihagyott) jeleneteket megneznem teljes valojukban.
  A BVSis tetszett meg a Man of steel is. A suicide squadot nemis emlitem mert az nem film hanem egy darabszar :D

 15. Herceg Cyborg azért támadta meg mert aktiválodott a motherbox technólogia védelmi rendszere.
  És persze,hogy Superman is dühős lett mert támadásnak hitte.Visszatért,összevolt zavarodva.Nem ismerhette Cyborgot, joggal támadott vissza Superman.Ne kelljen már mindent szájba rágni.

  Én is rajongó vagyok és nekem nem tetszett a film.De,hogy “film+ ra való” meg “zs kategória” ?azért ekkora haternek sem kellene lenni.

 16. kösz, nem volt tiszta a szitu, én inkább a transformers szerű agykikapcsolós filmeket szeretem. lol. már bocsi, de a világon semmit nem kell ezen szájba rágni:D maga a jelenet kivitelezése borzasztott el, amire elit bébi gal gadot csak rátett 2-3 lapáttal. nem vagyok rajongó, meg hater, meg semmi ilyesmi, csak kiakasztanak a rossz filmek, sorry not sorry. egyébként film+-ra sem* való, akkor már. mert film+ szint alatti, azt írtam. amúgy a man of steel előzeteseit nagyon szeretem, néha újranézem őket, csak hogy valami jót is mondjak a dc-ről. jól lenyúlták a zenét a gyűrűk urából, de passzol a hangulathoz. kár, hogy maga a film, hát

 17. Az más,hogy nekem is jobban bejött volna,Snyder viziója,(a rémálom jelenetba BvS-ből)hogy nem igy hozzák vissza és mondjuk Superman a film gonosza.

 18. herceg ez a trollkodás nem kell, vagy az is lehet, hogy még sosem nézted a film+-t, már ha negatívan használhaót egy mindenféle filmet játszó tv-adó neve. Nekem sem tetszett a Justice League, és rengeteg hibája van, de azért csak a blockbusterek között igazán szar, egy tipikus B-C-Zs filmet amiben azt sem tudják mi az színészet, vagy a vágás alapjaival sincsenek tisztában, olyat simán agyonver. Szóval fejezd be a felesleges provokálást.

 19. Felfoghatatlanul rossz film lett a JL, a két rendezővel, a vágással, a bajusszal, mindennel…erre semmilyen mentség nincs, aki ezt ki merte adni, igazi idióta. Egy snyder cut legalább konzisztensen lenne szar.

 20. Mondjuk így legalább választékosan volt rossz eddig (a JL filmen belül is) és majd most is másfajta moslékot fognak összehordani, mivel a fő felelősök között is megint variálnak…
  na meg most már végképp ilyen LSD trip filmekkel rukkolnak elő, mint a Ninja Batman, vagy egy újabb Suicide Squad.
  Új Superman film ehhez képest meg még be sincs jelentve… miért?
  Francért nem lehetett lepasszolni legalább azt a Batman filmet Afflecknek, veszíteni már úgysincs mit. A Wonder Woman esetében meg pont az a karakter dinamika vitte el a filmet amit kényszerűségből ki kellett írtani, úgyhogy ott se szépek a kilátások a folytatásra…
  A DC teljesen földbe állította az ikonjait.

 21. 101 karakter van benne és a rendezői is csak 135 perc? Fura, hogy legalább 3 órásra vártam?

 22. Szerintem király volt. Bementem a moziba szórakozni és ezt meg is kaptaá, gyerekkorom hőseivel. Ennyi. Mi a fenét vártok? Ez nem Shakespeare. Kb a céltalan szórakozást és kikapcsolódást szolgálja. De azt jól.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.