Black Panther új traileren + IMAX változat

A Black Panther némelyik jelenetét direkt úgy forgatták, hogy IMAX-ban legyen teljes csak a kép, hogy azokban a mozikban néha kitöltse a teljes vásznat. Ezt egy példával be is mutatják hogy kell érteni, de tegyük hozzá, hogy ez csak 1-2 jelenetet érint.

Nem mellesleg tv-spot is jött a filmhez, ami kemény zenével a tovább mögött árulja a filmet.

human
írta
2018. 01. 10. 03:06
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Black Panther új traileren + IMAX változat” bejegyzéshez

 1. Amúgy azt az idiótát kellett volna fejbe lőni akinek elsőnek nem felelt meg a 16:9. Tiszta vicc, hogy a filmek 95%-a cinemascope a TV-k 99%-a pedig 16:9. Nem értem miért nem lehet 16:9-re forgatni úgy hogy minden részlet cinemascopeba beleférjen, és akkor simán minden lemezes kiadáson 16:9 lehetne és mindenki otthon magának eldönthetné, hogy 16:9-be vagy 2.35:1-be akarja nézni…
  VAGY ha annyira jó ez a nagyon widescreen akkor meg miért nem használják a TV-k és a csatornák is azt?

 2. Most nem akarok senkit megbántani, de jobb lesz (vagy ha úgy tetszik rosszabb lesz attól), hogy 26%-kal több látszik belőle IMAX-ban? Szerintem pont nem ez a fontos. A film vagy jó, vagy nem. A formátum csak egy technikai eszköz, de attól nem lesz jobb egy film sem.

 3. szerintem sem lesz jobb attól, ha 1-2 jelenetet IMAX-re formáznak, de ez érdekes amúgy, mert ezen a döntésen tisztán látszik, hogy mennyire csak termék az egész. Minden filmnél fontos a DP, és simán beáldozzák az IMAX exkluzív deal miatt.

 4. A DC is ezzel kísérletezik csak ők rendezőváltással és újraforgatott jelenetekkel próbálják elérni,hogy a film néha másnak tűnjön.Például némelyik jelenetnél jó legyen. :)

  Viccet félretéve én valamiért egyre jobban várom ezt.Nem vagyok annyira rápörögve,mint a Thor3-ra,de egy kis csemegének jó lesz Thanos érkezése előtt.

 5. Piemaker:

  “Viccet félretéve én valamiért egyre jobban várom ezt.Nem vagyok annyira rápörögve,mint a Thor3-ra,de egy kis csemegének jó lesz Thanos érkezése előtt.”

  ugyanez. mennek a nagy szavak, hogy veszélyben az egész világ, miközben pár hónap múlva jön Thanos…oké, ezt bármelyik eddig filmre rá lehetett volna húzni, hiszen ebbe a pontba tartunk mióta, de így a vége előtt ez elég vicces. most azt érzem, hogy csak az vinne be rá, ha például a Civil War végén oda kimentett csapatról szólna és nem egy önálló film lenne.

  ettől függetlenül az égbe lövik a kezdését, a Thor 3 fölé saccolják a nyitást…meglátjuk.

 6. abelh:

  Hát igen a Marvel szépen építi ezt az univerzumot csak valahogy a főgonoszok nem tudnak túllépni ezen a “sötétségbe/lángba borítom a világot” frázison.Remélem Thanos azért méltó lesz a Phase 3 lezárására.

  Panthernél a srác szerintem rendben lesz,meg még Vakanda hozhat újdonságot,mint királyság az univerzumon belül.Thornál már ellőttek egy-két klisét az uralkodás meg a felelősségvállalás nehézségeiről,remélem itt azért más lesz az alaphelyzet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.