Jöhet Enola Holmes?

Kicsoda? Sherlock Holmes 14 éves húgáról szólna a Nancy Springer-könyvek alapján készülő YA film. A Legendary stúdió rendelte be, sőt, már megvan a casting is: Millie Bobby Brown, avagy 11 a Stranger Thingsből.

23 hozzászólás a “Jöhet Enola Holmes?” bejegyzéshez

  1. Ez a kislány nagyon tehetséges, gyönyörű,Ő az új Natalie Portman, biztosan szuper benne.

  2. Nem hangzik rosszul, 11 egy jó színésznő, ha már a RDJ-s vonal nem megy tovább jöjjön ez (azért beugorhatna egy cameora)

  3. Érteni értem, csak nehezen tudom elfogadni, hogy mindent tinisíteni kell manapság. Mit fognak legközelebb tinisíteni, a terminátort?

  4. Vicces ez a Millie imádat. Mert akinek (pl. nekem) még kimaradt a sorozat és így nekem ő semmit nem mond. De az durva ahogy néha felöltöztetik a díjátadóra szerencsétlent, nem túl szerencsés ez ilyen idősen, azt hiszem.

  5. Számomra is érthetetlen ez a hype körülötte. A többi gyerek a Stranger Thingsből többet/jobbat alakított mint ő. Nyílván a forgatókönyv se túl kegyes Millie-vel. Az intruders alapján már inkább hihetőbb h mennyire tehetséges ennyire fiatalon.

  6. Én csak az első évadot láttam (eddig), de ahhoz képest a kiscsaj nagyon kezd kikupálódni. Valószínűleg gyönyörű nő lesz belőle pár éven belül. :O

  7. Zoli én ugyanezt leírtam egy Youtube videó alá, jövő időben, erre kitalálták, hogy borderline pedofil vagyok. :D Viva la Internet!

  8. nem, ezekben a történetekben Sherlock 20 éves. Guy Ritchie-re a King Arthur után lehet nem csinálhatja már meg az SH3-at. Ha jól látom az SH2 bevétele fél milliárd volt, de a ráköltött összeget nem árulták el, szóval simán lehet, hogy az valójában bukta, azért sem erőltették annyira.

  9. Sum-blink:
    Hát így jártunk. De akinek ez nem jut eszébe a fenti kép alapján, vagy hazudik, vagy nem férfi. Természetesen csak jövő időben értem, de jó csaj lesz Millie.
    😊

    A lenyeg, hogy jöhetne új Holmes RD jr.-ral, miattam akár húga is lehet nyugodtan.

  10. Már miért ne alakított volna jól a sorozatban? Mindkét évadot láttam és lehet a forgatókönyv miatt tűnik úgy, hogy nem játszik jól, de szerintem idővel jó színésznő lesz belőle. Ja és baromi szép lesz, mondom ezt úgy, hogy Natalie ennyi idősen talán nem volt ilyen szép, de mára az egyik legszebb nő, legalábbis nekem :D :D :D

  11. Natalie is gyönyörű arcú! Ő is szép nő lesz, alap.

    Vártam a Sherlock 3-mat, mert az első kettő hiánypotló volt, de a regénynek is ott van vége, ahol a második filmnek, szóval elfogadom.

  12. Láttam pár interjut a kis csajjal. Valami szornyen idegesitoen beszel, mar ugy affektal mint a nagyok.

  13. Szerintem érthető a hype. Főleg, hogy a gyerekszínészek 90%a szart sem ér. Loganből a kiscsaj olyan semmilyen volt.. Legalább itt a kiscsaj átmegy pszichóba egy csettintés alatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.