Már most tarol a Black Panther + lehet lesz Black Widow-film

Lehet, hogy itthon nem várjuk annyira, vagy csak ezen a siteon nem, de Amerikában már felállított egy MCU rekordot: az első 24 órában elővételben eladott jegyekben ez lett az első. Mármint MCU-n belül persze. Ezzel ütötte a Civil Wart, aki eddig lehetett a csúcson.

Jött is Black Pantherhez egy ígykészült videó.

És ha már MCU, akkor külön posztot nem adnék neki, de a Marvel fejesek már elvileg tárgyaltak Jac Schaefferrel a Black Widow film forgatókönyvéről. Ez nagyon korai státuszt jelent, plusz addigra Scarlett már elég sok filmben tűnt fel az univerzumban, szóval ki tudja őt meggyőzni mennyibe kerülhet.

16 hozzászólás a “Már most tarol a Black Panther + lehet lesz Black Widow-film” bejegyzéshez

 1. A Párduc szerintem tarolni fog. Jó a casting, jó a rendező + MCU. Ezzel az összeállítással nem lehet mellé nyúlni.
  A fekete özveny filmel kapcsalotban meg csak arra tudok gondolni, ha igaz, tuti marad Scarlet és ha mondjuk a 4. fázisba jönne a film, akkor már biztosra is vehetjük, hogy ő is túléli Thanost. Legalábbis remélem, hogy nem előzmény filmet kapunk ami a múltban játszódik.

 2. Hu a picsába! pedig mertem remélni,hogy Thanos végre letépi majd azt a kiszökitett hülye fejét.nagyon kell tényleg.

 3. Na mondjuk igen arra a Budapestre én is kíváncsi lennék, így legalább sólyomszem is kaphatna még egy kis szeletet a történetből, meg esetleg Fury is :D

 4. Ha valami nem érdekel MCU-ból, akkor az Black Widow.
  Egyébként @Clark, Thankos letépheti a fejét, szerintem előzményt akarnak.

 5. Nyilván a sok afroamerikai kíváncsi a filmre, így nem csoda, hogy ott jobban dübörög a film.

  Nekem nincs bajom ezzel, azzal már inkább, hogy baromira nem érdekes ez a karakter. Abszolút nem mozgat meg engem sem, de melóban is körbekérdeztem, hiába Marvel sokan csak itthon nézik majd meg.

 6. Biblony elözmény se érdekel se semmi.Unom már az önelégült sérthetetlen pofájukat Starkal együtt.

  A Civil Warban egy zárt furgonban rárobbant egy kézi gránát,kiszaltózott majd leporolta a körmeit és futott tovább.Szánalmasan túl tolt hülye picsa és nem mellékesen nem is annyira érdekes karakter,hogy érdekeljen bárkit is.Nyilvánvaló miért akarnak Black Widow filmet: újjabb bőrlehúzás ameddig lehet,újjabb csont a közönségnek.Baromi változatos csont

 7. Amerikában lehet jól fog menni a Párduc a sok fekete amerikai miatt, de szerintem a világon közelében sem lesz a Polgárháborúnak. Szerintem kinéz neki világszinten 500-600 millió. Több nem hiszem. Amúgy is gagyinak tűnik szerintem, hiába a jó rendező.

 8. És ki mondta, hogy Scarlettel lenne a Black Widow film? Szerintem valami fiatalabb színésznővel csinálnak majd valami előzményfilmet.

 9. 10. Zoli: A hangya se hozott sokkal többet, ennek a karakternek illetve filmnek bőven jó ha hoz 5-600 millát világ szinten.
  Nem kell minden filmnek milliárd fölött teljesíteni. (és nem is lehet) :)

 10. Szerintem betudható az érdeklődés a közeledő Infinity War miatt is.Arra van igazán kiéhezve a közönség – meg én is :)

  Clark, ha ennyire unod az MCU-t (mert nincsen MÉG! benne Batman,Szuperman és kispajtásai…) akkor miért fárasztod magad a szintén unalmas kommenteiddel.Persze, tudom ez is egy vélemény, mint az enyém, csak mikor ugyanabban a posztban, több kommenten keresztül próbálod győzködni magadat, hogy mekkora szar az MCU, és téged mennyire nem érdekel, akkor nem lenne egyszerűbb tényleg ignorálni a marveles posztokat és továbblépni??Mert igy olybá tünik, hogy baromira érdekel téged a film, amivel viszont a Marvel szekerét tolod, hiába fröcsögsz róla folyton ;)

  Abu a lényeg, hogy a Marvel jó rég nem bukott filmmel és valszeg most sem fog.Ha meg lemegy a Bosszúállók 3..4 utána jöhetnek majd az Xek és az F4 Crossover.Látom a jővőt : aranykor lesz itt még jó darabig kéremszépen $$$ :))

 11. én már azt is látom mikor dc marvel crossover lesz, majd jönnek a hardcore fun postok, hogy a dc karakterek kurva jók voltak, csak a marvel karakterek lehúzták a őket … XD

 12. “Szerintem betudható az érdeklődés a közeledő Infinity War miatt is.Arra van igazán kiéhezve a közönség – meg én is :)” – Dettó. Valamiért nem mozgat a Panther, de gyakorlatilag bemelegítésként tekintek rá az Infinity War-ig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.