Mindjárt vége az Avengers 4. forgatásának

Ugye az Infinity War nyár elején befut, és az ott felvezetett problémák az egyelőre még alcím nélküli Avengers 4-ben lesznek lezárva. Na ennek a forgatásának lezárására készült tortát nézhetjük most meg.

Nem mellesleg jaredék szereztek pár érdekes jelmezes forgatási képet is a helyszínről, amik a képregények rajongóinak talán Thanos legyőzését is felfedik. Éljenek a spoilerek? A kommentek közé csak bátrak merészkedjenek most, a többieknek nem javasolt.

human
írta
2018. 01. 12. 03:19
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Mindjárt vége az Avengers 4. forgatásának” bejegyzéshez

 1. Kapitány a régi cuccában van, szóval simán lehet hogy abban az időben játszódik a cselekmény egy része. A többiek visszamennek hozzá Strange segítségével, így simán lehet hogy a jelenben Kapitány elesik. Vélemény?
  A torta pedig király.

 2. Azért az se semmi, hogy éppen azt a Thanost csinálták meg a tortára, amelyiket elvetették most. Helyette megkaptuk Fred Durst-öt a Limp Bizkitből 3 havi szteroid után.

 3. A képeket elnézve, mivel nekem tökmindegy a spoiler, valami egyen cucc van a kezükön…vagy az csak valami kommunikációs eszköz? Már rég láttam az Avengerst, mintha abban füldugaszuk lett volna.

  Az én szülinapi tortámon Gotham city-s volt és hát elég kékes/feketés színű volt…na most arra lennék kíváncsi ezután, hogy mennyire ijedtek meg a nagy ünnepséget követően páran, amikor először hátranéztek a wc-n.
  Amúgy jó torta, a készítéséről megnéznék egy videót. Thanos is ehető? Az arca olyan, mint az a jazz zenész meme.

 4. A képek alapján nem sokat mehettek vissza az időben, mert mai autók vannak ott felborítva a háttérben díszletnek.

 5. Igen, közben olvastam már én is máshol, hogy a Bosszúállók 1 idejére mennek vissza. Gondolom ott akarnak valamit megváltoztatni, ami kihatással lesz a jövőre. Vagy Lokival vagy tessaract-al kapcsolatban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.