Indul az új Halloween film forgatása

David Gordon Green és Danny McBride elvileg nagy rajongással nyúltak a Halloween franchisehoz. Az előbbi rendezi is a filmet amiben Jamie Lee Curtis is visszatér, a filmbeli lányát, Karen Strode-ot pedig Judy Greer alakítja majd. A Blumhouse még John Carpenter mestert is megszerezte producernek. Ez még akár jól is elsülhet?

Idei bemutató lesz amúgy, az első rész 40. évafordulója kapcsán, szerintem kitalálható pontosan mikorra akarják összehozni.

22 hozzászólás a “Indul az új Halloween film forgatása” bejegyzéshez

 1. Most kezdik forgatni és októberben már mozikban.érdekes :)
  A Venom is forog még.Az ilyet csipem.Nem kell 1,5 évet várni.

 2. Danny McBride miket vállal, írni egy Halloweent azért nem rossz. de már az Alienben is hatalmas pozitív csalódás volt a szerepe, eddig is bírtam nagyon, de egyre szimpatikusabb lesz.

 3. Nagyváros, slasherök bármikor visszatérhetnek.
  Bár, úgy néz ki, a halhatatlanság Michael-éknél a családban marad.

 4. Na akkor Halloween, Friday the 13th is terítéken a Blumhouse-nál, mi jöhet még? :D Freddy, Hellraiser??

 5. Ezt én is bírom, leforgatják aztán idén nézhetjük is. A mai rohanó világban milyen baromság már hosszú éveket várni egy filmre. Ez a szokás elterjedhetne.

 6. Uratok.
  Egy példa:A Godzilla:King of Monsters forgatását tavaly júnisban kezdték és 2019(!)márciusában már nézhetjük is :D vicc.. Mi acfrancért kell 3-4 éveket várni egy folytatásra?

 7. egy ideig azt hittem vicceltek, de úgy látom nem, szóval: egy blockbusternél egyrészt az utómunka sokkal több, mint a szokásos 4 milliós blumhouse filmnél (mint ez), plusz blockbustert nem lehet random bemutatni, így bizony elég kemény megválasztani neki a hétvégét is, hiszen ha ott nem teljesít, akkor annyi a befektetésnek. Egy ilyen nullapénzes horrornál, ami amúgy is niche, meg csak arra kell figyelni, hogy ne másik horror ellen menjen, de még arra sem mindig, simán lehet akár egy várt blockbuster mellett is moziba küldeni.

 8. “Mi acfrancért kell 3-4 éveket várni egy folytatásra?”

  Igen, szerintem is gáz, hogy 3-4 évre ELŐRE tudjuk, hogy jön egy film, egyszerűen jobban várjuk már, mint a jövő héten bemutatandókat, mert azokat ki nem szarja le? Több éve várjuk őket, ideje volt már, hogy befussanak a célba…

  De szerintem ez már teljesen az internet által felgyorsult világ hibája. :)

 9. Na meg a marketinget is valahogy fel kell húzni, csöpögtetni, hogy beleivódjon az emberek agyába.
  Egy ilyen filmnél meg szimplán a nosztalgia viszi el a dolgot. Nemigazán kell nyomni a reklámot.
  Én kiállok azért, hogy ha 3 év kell a film tökéletesítésére, akkor szánják rá…

  Mellesleg láttunk tavaly egy nagy blockbuster buktát, ahol ITT a kibeszélésnél ment a rinya, hogy miért küldték igy moziba….

 10. Az egész nem ér semmit, ha Judy Greer nem úgy fogja túlélni a filmet, hogy amikor lekéselnék felhúzza a pólóját csöcsöt villant és azt kiáltja TAVASZI SZÜNEEET
  Amúgy remélem olyan lesz, mint a Scream 4

 11. A Scream 4 szerintem jó volt amúgy

  Így rangsorolnám

  Sikoly 1 klasszik :)
  Sikoly 2
  Sikoly 4
  Sikoly 3

 12. Nebojsa: ugyan már, a slasherök mindent túlélnek, pont ez bennük a mókás, bár momentán ezt a dolgot a Resurrectionben simán megmagyarázták.

 13. Múltkor még arról volt szó, hogy ez az első rész közvetlen folytatása lesz, a H20, Feltámadás is kuka.

 14. Ó, szóval valami reálisabb maszlagot akarnak rátuszkolni a “szarrá lőjük Michaelt mégsincs semmi baja, szimplán mert slasher” dologra? Máris kevésbé érdekel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.