It őszintén

A Honest Traileresek nem sok fogást találtak a tavalyi év egyik meglepetés sikerén, de azért próbálkoztak. Mondjuk a nosztalgia körbeérését jó, hogy kiemelték, de a bicajokat nem bántották.

human
írta
2018. 01. 17. 03:52
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “It őszintén” bejegyzéshez

 1. Borzalmasan gyenge mozi, sosem gondoltam volna, hogy rosszabb lesz még az 1990-es tv-s minisorozatnál is. Abban legalább volt valami nyomasztó, ez csak egy korszerű látvánnyal megcsinált random scary jelenethalmaz, történet nélkül. És erről egy szó nem esik a videóban… a honest-traileres srácok nagy ziccert hagytak ki.

 2. haha, úgy írsz róla, mintha valami suicide squad lenne, csak horrorban. ne már. jó kis film volt ez, egyáltalán nem bántam meg a mozi árát, több jelenet is többé-kevésbé élénken él az emlékezetemben. egyedül azért volt picit csalódás, mert úgy ültem be, azt vártam, hogy takarni fogom a szemem félelmemben, de végül ez elmaradt. pedig engem nem nehéz megijeszteni. pop pop

 3. Felejtős volt. De nem mondom , h csalódtam mivel nem is vártam sokat. Lehet este jobban adta volna.

 4. Abszolút felejthető szerintem (is). A “modern” effektekkel totál elrontották a parásnak szánt jeleneteket. Az ilyen kamera-berángatós képekkel inkább lett röhej számomra. Gyenge, utángyártott termék

 5. Én csíptem nagyon és még a szinkront se kúrták el itthon. Több Pennywise kellett volna az újba, de majd a kövire meglátjuk. Viszont ezt a filmes gurméskodást én sem értem. Ez egy horror film, egy King adaptáció. Persze, lehetett volna jobban “könyves”, de azért nem Kubrickot kell belelátni. A Hype anti-hypeja ez.. a 90es film is teljesen fogyasztható btw.

 6. Egyszer nézhető közepes filmecske volt ez, azért annál a zs kategóriás tv filmnél természetesen jobb. Egyébként Kingnek ez a bohócos története mindig is érdemtelenül túl volt hypeolva, a könyv sincs a legjobbjai között. Persze jó volt a könyv, de túl hosszú, nagyon elnyújtotta, sok az üresjárat benne, egy kötetbe is belefért volna.

 7. @ Jaime Lannister

  Szerintem minőségi film volt, bár a mozi kereteibe a lélektani mélységek kinontása, ami miatt a regény annyira ütős volt (ezért volt hype-olva, nem önmagában a bohóc miatt) nem fért bele.
  A második rész miatt kicsit aggódom, mert nem tudom, a 2010-es évekbe helyezve mennyire fog működni az adaptáció. (Az eredeti sztori 57-58-kezdődik és 84-85-ben fejeződik be, itt meg 2014 körül fog.)
  Ráadásul a regényben párhuzamosan megy a két idösík a jelenkorral és a visszaemlékezésekkel, itt meg teljesen kettészedték. Pedig a felnőtt szereplőkkel konkrétan nem sok minden történik a végső leszámoláson kívül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.