Talán megvannak a Flashpoint rendezői

A Warner igyekszik összehozni a szóló FLash-filmet. Ezra Miller épp ráér a Fantastic Beasts 2 forgatása után, a forgatókönyvet meg épp átdolgozták, hogy viccesebb legyen, így már csak rendező kéne a stúdiónak. Jelenleg a csodás Vacation remake-ért és a Game Nightért felelős John Francis Daley & Jonathan Goldstein duóval tárgyalnak. Ha követitek a sztorit, akkor eddig két rendező lépett már le a filmről előttük.

human
írta
2018. 01. 17. 03:12
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Talán megvannak a Flashpoint rendezői” bejegyzéshez

 1. Ehhh…változtassák meg a címét vagy mondják ki, hogy csak a sorozattól akarják elkülöníteni a Flashpoint címmel a The Flash helyett és könnyebben adok esélyt nekik. Egy sima Flash film számomra lehet könnyedebb,viccesebb…a Flashpoint nem annyira…
  Bár a filmográfiájuk nem olyan, amitől azt mondhatnám örülök nekik, esélyt mindenki kap, hogy bizonyítson, elvégre Miller papa is csinált Babe és Happy Feet féle filmeket, a sokak által túlszeretett Russo tesók se nagy karrierre kapták a Winter soldiert…úgyhogy csak remélem, hogy némi tehetség van, csak kevesebb esély volt még megmutatni nagyobb produkcióban, aztán pénzügyileg meg úgy is kordában lesznek már tartva. Hamada megrendezné helyettük hehe

 2. ” Miller papa is csinált Babe és Happy Feet féle filmeket, a sokak által túlszeretett Russo tesók se nagy karrierre kapták a Winter soldiert…”

  öö, MIller a karrierjét a Mad Max-szel indította, szóval nem releváns, a Russo-ék pedig minden idők egyik legjobb egykamerás komédiájából érkeztek és vannak mellényúlásaik az akcióban. A Vacation pedig anti komédia volt, ami még mintha a comedic timing lényegét is elfelejtette volna, ide mégis a komédia-akció keverék miatt vették fel őket. MOndjuk a Game Night kicsit jobbnak néz ki.

 3. Nem értem miért csodálkoztok, amit a Warner/DC leművel, jó eséllyel egy szar lesz. Már korábban is megmondtam, hogy RIP DC. Hiába volt most átszervezés a stúdiónál, ennek az univerzumnak már annyi.

 4. Az lemaradt, hogy a Spider-Man: Homecomingot is ők írták, ez azért kicsit árnyalja a helyzetet.

 5. Sose gondoltam volna, hogy eljutok idáig, de én ezt nem akarom megnézni.
  Vicces flashpoint? Mesztelenül kell minden reggel majd az irodájában, amig nem gyözi le aquamant egy vizilufi csatában?
  Bár Ezrával nehéz bármi komolyat elképzelni

 6. Nem úgy van, hogy a Flashpoint nem egy annyira vicces sztori?
  Inkább hívják vissza a Phil Lord & Chris Miller párost és csináljanak egy önálló Flash filmet, ott lehet poénkodni.

 7. human:
  Tudom, hogy a Max Max-szel indította, amiből aztán akkor azt gondolhattuk volna, hogy mennyire nem lesz gyerekeknek való a Babe, mert nem szeretné sok szülő, hogy a gyereke harcoló, gyilkoló malacokat meg libákat stb lásson a poszt-apokaliptikus farmon, akik harcolnak a moslékért meg a kukorica daráért? Mert hogy lehetne képes egy olyan ember a komédiát ilyen szívmelengetően kezelni? Van, aki sokszínűbb, erre céloztam, és hogy csak remélem ők is ilyenek és egy ilyen szintű filmnél próbálják is megmutatni, meg hogy már nagyobb a tapasztalat. De a film címe miatt aggasztóak a legjobban jelenleg.

 8. Ha ugyanúgy vigjátékot akarnak csinálni a Flashpointból, mint ahogy a Ragnarökkel is tették, akkor már most el van baszva az egész.

 9. Flash legepicebb sztoriját már most? Vicc…

  Man of steel 2-vel mikor óhajtanak már valami érdemlegest bejelenteni?

 10. A Flashpoint-ot én mindenképp csak akkor dobnám be, ha már jól be van járatva a csapat, a nézők ismerik, és SZERETIK(!) a filmekben látott karaktereket.
  Úgy ütne igazán, de így, hogy az összes karakter vagy közömbös, vagy egyenesen ellenszenves a nézőknek, így nincs akkora tétje vagy súlya egy Flashpoint sztorinak.

 11. Én se várnák amúgy a flash pointtal, nagyon kéne a reboot. Csak nem vigjték formában. Vagy akkor filmesitsék meg a Batman Scooby Do team up ot….

 12. Flashpoint dióhéjban: Barry Allen arra ébred, hogy kisebb-nagyobb változások mentek végre a világban. Elvesztette a szupererejét is. Az atlantisziak és az amazonok harcban állnak, nincs Superman, a Zorro megnézése után megölték a kis Bruce-t, így Thomas Wayne lett Batman és Martha Joker.

  Csihi-puhi mindenütt, Barry Allen nagy nehezen team-upol Thomasszal, az elhiszi, hogy Barry egy szuperhős, Barry visszaszerzi a szuperképességeit a laborrobbanás rekonstrukciójával.

  Eközben csihi-puhi mindenütt, konfliktusok, egy gizda Superman előkerül a Star laborból.

  Kiderül, hogy professzor Zoom meg Barry (hogy megmentse az anyja életét) belepiszkált az idővonalba és egy alternatív valóság jött létre.

  Paff, bumm, bumm, Flash legyőzi Zoomot, visszaállítja az univerzum rendjét. Az évente végén megújul a teljes DCU, Superman megfiatalodik, sok karakter új kinézetet, új eredettötténetet kap.

  Öt évvel később meg kiderül, hogy Dr Manhattan a felelős mindezekért és ismét ráncfelvarráson esik át a DCU.

  Ezért lenne alkalmas egy univerzumrebootra a Flash, le lehetne cserelni Afflecket, Jokert stb.

 13. Az egész Justice League szarságból egyedül Flash karaktere jött be.Kiváncsian várom mit kezdenek majd vele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.