Wasp is full szerkóban

Basszus, nyáron még az Ant-Man folytatása is befut. Most egy új képet csodálhatunk meg hozzá, amin mindkét szereplő beöltözve csinál valamit. Utána meg mehet a latex “házi”?

A tovább mögött ott van a semmitmondó “történet is” a sajtóanyagból.

From the Marvel Cinematic Universe comes Ant-Man and The Wasp, a new chapter featuring heroes with the astonishing ability to shrink. In the aftermath of Captain America: Civil War, Scott Lang grapples with the consequences of his choices as both a super hero and a father. As he struggles to rebalance his life with his responsibilities as Ant-Man, he’s confronted by Hope van Dyne and Dr. Hank Pym with an urgent new mission. Scott must once again put on the suit and learn to fight alongside the Wasp as the team works together to uncover secrets from the past.

18 hozzászólás a “Wasp is full szerkóban” bejegyzéshez

 1. Tehát akkor ez most a Civil War után veszi fel a szálat? Csodálkoztam is, hogy egy infinity war mellett milyen egyéb feladat/elfoglaltság jut nekik? :D

 2. “akkor ők kimaradnak az infinity warból?”

  miért gondolod? a külön kalandjuk bármikor játszódhat.

 3. Imádom az első részt, jöhet ez is!!

  Ben

  Igen. Ugye csak pár hónap lesz a két mozi között, de úgy tippelném, hogy a film cselekménye nagyjából a Végtelen háborúval egy időben lesz, legalábbis egy része vagy közvetlen előtte. A Polgárháború cselekménye után indul a sztori, de utazást tesznek a quantum világba is, úgy tippelném, hogy onnan ahogy visszaérnek akkor szembesülnek azzal, hogy Thanos milyen pusztítást vitt véghez és beszállnak a csapatba—>Bosszúállók 4. Vagy így lesz vége a filmnek vagy ez stáblistás jelenet lesz.

 4. human: Roli hozzászólását kiegészítve, még abból gondolom, hogy eddig egy marketing anyagon sem volt látható semelyik Ant-Man filmben feltűnt karakter sem.

 5. Biztos, hogy nem lesznek benne. Ők + Marvel kapitány lesznek az erősítés a negyedik részben.

 6. A film a Civil War utána de az Infinity War előtt játszódik. Paul Rudd természetesen szerepelni fog az Avengers 3-ban.

 7. Arra volt korábban valami utalás, hogy mivel magyarázzák, hogy ők nem lesznek benne a Végtelen Háborúban?

 8. Nekem személy szerint a Hangya a kedvencem, mert vicces és jó a sztori és jól is készítették el és valóságosabb környezetben játszódik. Várom a folytatást.
  A végtelen háború kapcsán meg csak pislogok, annyi mindenki van, hogy tiszta osztálytalálkozó. Már mindenki Bosszúálló. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.