The Humanity Bureau: előzetes és poszter

Vajon Nic Cage mikor tudja le az adósságait? Itt van ez a The Humanity Bureau, és valami siralmasnak tűnik a megvalósítása. Az alaptörténet pedig nem hangzik rosszul: 2030-ra a globális felmelegedés miatt a gazdaság romokban, és a Cage által alakított csávó egyike azoknak az ügynököknek, akik irtják a társadalom nem túl hasznos tagjait.

23 hozzászólás a “The Humanity Bureau: előzetes és poszter” bejegyzéshez

 1. Basszus én is erre gondoltam.. mármint hogy ez a fickó ennyi tartozást halmozott fel? Mondjuk legalább nincs elfelejtve, nem tűnt el…

 2. Szegény Cage, egyre szarabbul néz ki. Ezekért a B filmes szerepekért egyébként mennyit kaphatnak, főleg így karrierileg lecsúszva?

 3. Az a félszemű az már nem is b… hanem zs kategória. Bár az egész poszter úgy rossz ahogy van-

 4. Imdb szerint a fizetései:

  The Sorcerer’s Apprentice (2010) $12 000 000
  Drive Angry (2011) $6 000 000
  Seeking Justice (2011) $12 000 000
  Trespass (2011) $7 000 000
  Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011) $7 500 000
  The Croods (2013) $1 000 000 – csak hang

  2009-ben szállt rá az adóhatóság.
  Mondjuk még mindig jó az ügynöke: A Seeking Justice – A bosszú jogán filmnél (ami megbukott) a költségvetés 40%-a(!) az ő fizetése volt.

  A létező franchise-okra nem támaszkodhat: Disney nem erőlteti a Nemzet aranyát, hiszen jelenleg a tuti biztos Marvel filmeket nyomatják, ahogy a Ghost Rider is visszakerült hozzájuk (mármint a Marvelhez), amelyet a jövőben biztos Cage nélkül képzelik el.

  Anno 150 millió dolláros vagyona volt (volt olyan, hogy egyidőben 15 ingatlana volt, ebből kettő európai kastély(!)). Nagyon elszállt vele a ló anyagilag, az ő dolga.
  Most vagy 20 milliója maradt. Azért nem kell sajnálni

  Én amúgy csípem a fickót, szoktam nézni a filmjeit, de nyilván jelenlegi filmje nem azok a “must-see” filmek.

 5. ✓ TV-sorozatos fenykepezes (az a parbeszed, azt hittem behind the scenes)
  ✓ Vetitett hatter
  ✓ Gagyi betutipus a cimnel

 6. Én még mindig imádom ezt a fickót, leszarom ki mit hadovál. Mondjuk nagyon rosszul esik, hogy nem kerül vissza ismét az A kategóriába, jöhetne már mégis egy új Nemzet Aranya. Nick Cage egy ikon b#tok meg :D

 7. Imdb-én megnéztem 2000 óta több, mint 50 filmje jött ki, szval termelt rendesen!Ha csak egy misit kapott minden filmért az kb. 50 misi, ettől nyilván többet kapott!Nem hinném, h lennének anyagi gondjai

 8. Brutál adócsalásai voltak meg tartozásai, ha jól tudom. Aztán kitudja, hogy most hol tart. De attól még, hogy ennyit keres, simán lehet, hogy leadja egyből. Híres sportolóknál ugyanez van. Jön a smukk meg a kaszinó és hiába van havi 4 millád, ha adod oda egyből :D NBA-n is volt ilyen sztár kosaras.

 9. Én ezt a faszit fénykorában sem bírtam – soha nem fogom megérteni, hogy mitől lett sztár.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.