Zac Efron sorozatgyilkos lesz

Az új filmjében Ted Bundy-t alakítja majd. A mű címe Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile lesz, és Elizabeth Kloepfer, avagy Ted Budy barátnőjének szemszögén át mutatja majd be a helyzetet. A lány sokáig nem akart elhinni semmit róla.

update: na jobban utánaolvastam, és a hivatalos leírással szemben pont hogy a lány kezdett egyre jobban gyanakodni rá és később szólt is a hatóságoknak, de Bundy annyira mintapolgár volt, hogy a rendőrök nem hittek neki, és inkább a saját hibás nyomaikat követték az ügyben.

16 hozzászólás a “Zac Efron sorozatgyilkos lesz” bejegyzéshez

  1. Külsőre nagyon jó választás és Efron eléggé kinőtte magát szerintem a régi szerepeiből, de Ted Bundyhoz kissé túlságosan is izmos. :D de azért kíváncsi vagyok mi lesz ebből.

  2. Igen, Efron nekem is egyre szimpibb, kiváncsi leszek egy két komolyabb szerepére a közeljövőben.

  3. Nna basszus!A párom odavan ezért a nyálgépért..Kivancsi vagyok mit hoz ki ebből a szerepből….

  4. ÍÍíí , annyira nem vagyok oda a színészért, de a téma az faszás. My friend Dahmer is várat még rám.

  5. igen ezeket a nagggggyon hosszu cimeket én sem tudom hova tenni mostanában. Kiváncsi leszek rá, bár ez a más szemszögből dolog eléggé bőrlehúzós szagú nekem…

  6. Szerintem ez is egy érdekes megközelítés, főleg, hogy éveken, évtizedeken át élnek normális párkapcsolatban és a másiknak fel sem tűnik, hogy amúgy kurva nagy gondok vannak a másikkal. Ted Bundy főleg érdekes, mert neki nem volt annyira gázos a gyerekkora. Nem molesztálták, nem verték, nem akart az anyja nőt csinálni belőle stb. Voltak gondjai, de ezek kb mindennapos dolgok, hogy ha csonka családban van az ember. Aztán durván 50 ember lett ennek a vége.. A legbetegebb szemétládák ezek és az ember azt hinné, hogy nem különbek, mint a Hillbilly testvér kúró kretének, de közben a legelmésebb rohadékok. Ed Kemperről elnéznék egy filmet még.. Akit amúgy érdekel ez a téma, Mindhunter c. sorit azonnal!

  7. Baszki de vártam már, h Ted Bundyrol csináljanak egy filmet végre! De miért nem a gyilkos szemszögéből?:S

  8. @deni

    Na igen, vajon kitérnek majd valamennyire a gyilkos tetteire is? Mármint meglesz az a krimi szál ?

  9. @7

    Nem Bundy volt az, aki felnőttként tudta meg, hogy a nővére valójában az anyja, az anyja pedig a nagyanyja? Vagy ez a Dahmer volt? Akármelyik is, egy ilyen után nem csoda, hogy bekattant.

  10. @10

    De , Bundy volt az. Meg biztosan para ilyet feldolgozni, de nem annyira, hogy utána 50 emberrel végezzen.. egy kis részlet:

    ” A helyzet még rosszabbá vált, amikor 1969-ben Bundy megtudta az igazat szüleiről, hogy a „nővére” tulajdonképpen az anyja, a „szülei” pedig a nagyszülei. Visszahúzódó és félénk személyiségből uralkodóvá vált. Újra beiratkozott az egyetemre, ahol pszichológiát tanult, amiből kiváló volt. Bundy megbecsült hallgató lett, professzorai nagyon szerették. Ebben az időszakban találkozott Elizabeth Kendallal, akivel öt évig volt együtt. ”

    Ő ilyen tekintetben nem az átlagos Serial Killer volt, viszont az egyik legrosszabb.

  11. Szerintem ti keveritek valakivel vagy nem tudom honnan vettétek ezt az infót de maga Bundy nyilatkozta hogy teljesen jó családban nőtt fel az szülei keresztények voltak, vallásos család szóval nem volt ott semmi ilyen, hogy a nővére az anyja. :D

    Egyébként ha így is lenne az nem mentesíti az alól amit tett, bár mindenki máshogy dolgozza fel a dolgokat. Meg őszintén, a mai világban én azt csodálom hogy nem lesz minden 2. emberből sorozatgyilkos. Régen ez még rosszabb volt mert akkor nem foglalkoztak az ilyen dolgokkal hanem szőnyeg alá söpörték. Nem csoda hogy akkoriban annyi őrült volt.

  12. Egyáltalán nem volt jó család, bár ő valóban jól érezte magát a nagyapja mellett, aki szintén szadista volt, amellett rasszista és bigott. A feleségét és a lányait is rendszeresen bántalmazta. A nagyszülei tényleg a szüleiként nevelték fel, mert szégyellték, hogy a gyerek házasságon kívül született, az anyját pedig a nővérének hitte. (Egyébként sokan gyanakodtak, hogy a nagyapja valóban az apja volt, aki megerőszakolta a lányát, de ez sohasem nyert bizonyosságot.)

    Mindenesetre nem a családi körülményei miatt lett olyan, amilyen, állítólag már 3 évesen ijesztő viselkedést mutatott. Dorothy Lewis, a pszichiáter, aki diagnosztizálta a börtönévek alatt, azt mondta róla, hogy Bundy volt az első ízig-vérig pszichopata, akivel találkozott, és aki a megbánás vagy az empátia leghalványabb jelét sem mutatta soha.

    Egyébként a film szerintem érdekesebb lesz úgy, hogy a barátnő szemszögéből mutatják be. Bár Kloepfer nagyon gyakran távkapcsolatban élt Bundy-val, így nem csoda, hogy nem tudta tetten érni, de így is háromszor jelentette a rendőröknek a gyanúját. Klopfer továbbá olyanokat is nyilatkozott, hogy arra ébredt éjszakánként, hogy Bundy zseblámpával pásztázta a testét, valamint azonnal bedühödött, ha rákérdezett, honnan voltak a cuccai (amiknek a nagyrésze lopott holmi volt). Így nagyon is tisztában volt vele, hogy gáz van, bár gondolom, félhetett is tőle. Ha a film őt teszi a középpontba, az segíthet a közönségnek, hogy azonosuljon valakivel, mert Bundy olyan szinten szörnyeteg volt, hogy vele aztán nem lehet… Biztosan nagyon creepy film lesz, Efronnak meg egy érdekes lehetőség, amiben tényleg bizonyíthat.

  13. Na ez tök fasza srácok, mert én a netről szedtem az infót. Wikipédia is eléggé frankó az ilyen dolgokban, Bundy-t pont onnan néztem anno, meg most is. De simán benézhettem én is, Willow, neked honnan az info?

  14. Hát pedig Bundy ettől az anyám-nővérem dologtól kattant be elvileg, aztán szedte a csajokat.

    @ A Próféta

    Szerintem meglesz a krimi szál, csak kérdéses mennyire fog ez működni a barátnő szemszögéből?
    Én azonnal Fincherre bíznám a filmet szvsz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.