Dundee-teaser

Hány olvasó van, akinek rögtön Crocodile Dundee ugrott be a névről? Na nekik csinált egy komédiát Danny McBride. Talán. Elég sok helyen abba futottam, hogy ez valami víruskampány lesz valami másik projektjének, például idén jön az Eastbound (már véget ért) és a Vice Principals (már véget ért) sorozattrilóga záródarabja is. Vagy valami másnak.

Vagy tényleg készült egy Krokodil Dundee folytatás, amiben az eltűnt Dundeet csak a fia, akiről senki sem tudott, Brian Dundee lesz képes előkeríteni a dzsungelből. Elvileg Paul Hogan is visszatér a filmben.

A videó a tovább mögött.

human
írta
2018. 01. 20. 03:06
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Dundee-teaser” bejegyzéshez

  1. nem lesz új évad sem az Eastbundból sem a Vice Principalsból, egy harmadik hasonló tematikára épülő sorozat lesz amiben Dany McBride ugyanazt a taplót fogja hozni mint a két másik soriban

  2. Paul Hogan-ban megvolt az a régi vágású vadász jelleg. Ez a fél perc meg viszont nem tűnik többnek egy paródiánál egyelőre, egyáltalán tényleg lesz bármi köze Crocodile Dundee-hoz, biztos ki fog lógni ez a figura a filmből. Egy mosolyt se volt képes kicsalni belőlem, egyelőre nem keltette fel az érdeklődésemet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.