Február 23-án jön a Mute

Addig élvezzük a sci-fi virágzását, amíg lehet? Nyilván folyamat készülnek ilyen filmek, csak most sok pénzből készítve az átlagnál több érkezik. Sőt, ugye lesz az Altered Carbon sorozat is, ami erőteljesen cyberpunk kinézetű nem semmi költségvetéssel.

Vissza a filmekhez: Duncan Jones neve nem csak a Warcraft, hanem a Moon miatt is ismerős lehet, és a Mute ez utóbbira akar hajazni valószínűleg. Már írtam róla, ott mindent meg lehet tudni, és végre bejelentette a dátumot is a netflix: február 23. Akkor lassan az előzetes is befut.

human
írta
2018. 01. 20. 02:54
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Február 23-án jön a Mute” bejegyzéshez

  1. Már lassacskán azt hittem, ugrott a projekt… Örülök, hogy sikerült megvalósulnia, az előző filmjei (az a 3 darab :D) is elég jók voltak, remélhetőleg ez is egy korrekt darab lesz.

  2. Nagyon csípem Duncan Jones munkásságát, szóval hajrá, pláne ilyen érdekes témakörben. OFF: Gondolom a Warcrafttól továbbra sincs hír. Ennyi volt.

  3. Örülök, hogy virágzik a cyberpunk stílus. Kedvenc stílusom a steampunk mellett. Márcsak játékokban kéne kicsit több. Na majd a cyberpunk2077.
    Idén altered carbon, ez, mrg Alita Batttle Angel. Tqvaly GitS aztan Blade Runner. Jöhetnek jöhetnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.