Az Arany málna jelöltjei

Mivel a héten bejelentik az Oscar díjakat, így az arany málnások szokás szerint jöttek megelőzni azt. Viszont úgy tűnik, hogy a Book of Henry-t nem látták, ami egy antifilm. Sőt, biztos van még nagyobb költségvetésű film, ami siralmas volt.

Persze lehetne hülyülni a Last jedivel, de az azért messze nem a filmkészítés alja, még ha nem is tetszett pl. nekem sem.

Legrosszabb film:

Baywatch
The Emoji Movie
Fifty Shades Darker
The Mummy
Transformers XVII: The Last Knight

Legrosszabb színésznő:

Katherine Heigl / Unforgettable
Dakota Johnson / Fifty Shades Darker
Jennifer Lawrence / Mother!
Tyler Perry / BOO! 2: A Medea Halloween
Emma Watson / The Circle

Legrosszabb színész:

Tom Cruise / The Mummy
Johnny Depp / Pirates of The Caribbean XIII: Dead Men Tell No Tales
Jamie Dornan / Fifty Shades Darker
Zac Efron / Baywatch
Mark Wahlberg / Daddy’s Home 2 & Transformers XVII: The Last Knight

Legrosszabb mellékszereplő:

Javier Bardem / Mother! & Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales
Russell Crowe / The Mummy
Josh Duhamel / Transformers XVII: Last Knight
Mel Gibson / Daddy’s Home 2
Anthony Hopkins / Collide & Transformers XVII: Last Knight

Legrosszabb mellékszereplőnő:

Kim Basinger / Fifty Shades Darker
Sofia Boutella / The Mummy
Laura Haddock / Transformers XVII: Last Knight
Goldie Hawn / Snatched
Susan Sarandon / A Bad Moms Christmas

Legsiralmasabb filmes duó:

Any Combination of Two Characters, Two Sex Toys or Two Sexual Positions: Fifty Shades Darker
Any Combination of Two Humans, Two Robots or Two Explosions: Transformers XVII: Last Knight
Any Two Obnoxious Emojis: The Emoji Movie
Johnny Depp & His Worn Out Drunk Routine: Pirates of the Caribbean XIII: Dead Careers Tell No Tales
Tyler Perry & Either The Ratty Old Dress or Worn Out Wig BOO! 2: A Madea Halloween

Legrosszabb reboot, remake, vagy folytatás:

Baywatch
BOO 2: A Medea Halloween
Fifty Shades Darker
The Mummy
Transformers XVII: Last Knight

Legrosszabb rendező:

Darren Aronofsky / Mother!
Michael Bay / Transformers XVII: Last Knight
James Foley / Fifty Shades Darker
Alex Kurtzman / The Mummy
Anthony (Tony) Leonidis / The Emoji Movie

Legrosszabb forgatókönyv:

Baywatch
The Emoji Movie
Fifty Shades Darker
The Mummy
Transformers XVII: The Last Knight

human
írta
2018. 01. 22. 16:06
megjelenés
40
hozzászolás


40 hozzászólás a “Az Arany málna jelöltjei” bejegyzéshez

  1. – a bizottsági tagok a mother!-rel magukat rúgták tökön.

    – örülök, hogy Crowe fogalmatlanságát észrevették.

    – hiányolom Dane DeHaant, mint Valerian és Clive Owent, mint Furkó tábornok, vagy ki.

  2. ha valakit annyira felkúr, hogy 0 pontot ad rá, megértem. sok ismerősömet felkúrta, de attól még nem kezdték el szarholni az alakításokat vagy a rendezést.

  3. Ez minden évben baszott nagy marhaság, de a Mother!-ös jelölésekkel idén is sikerült nekik bizonyítani.

  4. mi van? tényleg a mother! egy ilyen listán szerepel?…szégyen…a többivel egyetértek :)

  5. Ezek a mother! jelölések annyira abszurdak és röhejesek, hogy még felidegesíteni sem tudnak.

  6. Ez egy rossz viccnek elmegy tényleges “díj” kiosztónak nevetséges. Minden kategóriában ugyanazok a címek, ami néha indokolt, de hogy csak azért mert egy filmet utáltak azért be rakni a színeszt is jelölésre aki egyébként nem játszott rosszul…

  7. Mummy remélem mindent bezsebeli. Tavalyi év legrosszabb ha nem a legrosszabb filmélménye volt nálam. Azt reméltem a repülős jelenetnél, hogy ott vége lesz a filmnek. De sajnos még csak azután jött a borzalom.

  8. Ha a Mother! erre a listára felfért, akkor a dízni háborújának, vagy annak egyik-másik szereplőjének simán itt lenne a helye.

  9. Human ha így nézzük a BvS sem a filmkészités alja és mégis megszórták ;) döntsd már el mit beszélsz néha.

  10. lehet, hogy sok ember nem értette a mother-t, de az azért elég beszédes, hogy bár lett jelölve egy két helyen díjra, de semmit az égvilágon nem nyert.
    szóval szerintem nem csak az olyan egyszerű emberek, mint én nem tudták értékelni. amit én megértettem belőle, az az volt, hogy valakinek kurva szar házassága van

    transformers, baywatch, pirates meg emoji jelölések meg szerintem teljesen jogosak. ezeket láttam, de utólag megbántam mindet :D

  11. Ezektől azér voltak sokkal roszabb filmek és alakítások …

    A baywatchot pl egyenesen indokolatlannak érzem, ennyi erővel a jumanjit is mellé tehették vna pl. a Mother helyett.

    Javier Bardem meg konkrétan az egyik legjobb karakter volt a karibtengerben, szerintem ő volt az egyik akinek a ill. játékának köszönhetően csak javított a filmen.

  12. Mother! nyilván azért van jelölve, hogy idén is figyeljen rájuk valaki. Nem tudom melyik a legcinkesebb díjátadó, ez, a Teen Choice vagy az MTV. :D

  13. Transformerst azért megdobtam volna egy Vizuális effektek Oscar jelöléssel.az a kristálytiszta,fantasztikus CGI na az odabaszott a filmben.

  14. ha választani lehetne, a mother! helyett a wonder womant tettem volna be:D utáljatok!
    Javier Bardem tökindokolatlan. Ennyi erővel a Dunkirköt is kihozhatták volna a legrosszabb rendezőnél..atyaisten, nem is értem:D

  15. 15 sugabubus elnézve hogy manapság milyen alkotások nyernek díjakat, összességében teljesen érthető hohy a mother! miért van mellőzve..

    19. Watchmen köszi.🤗

  16. amióta razzie van nonszensz baromság az egész, évtizedek óta olyanok a jelölések, mint amikor a menzán belefinganak a menő gyerekek levesébe, mert most végre megmutathatta valami nyomorult, aki nem kapott elég figyelmet az életében.

    persze most ez nem kifakadás, mert ez tényleg évtizedek óta tény, csak valahogy minden évben bicskanyitogató az egész :)

    ha kicsit is komolyan akarnák vetetni magukat, akkor lehetne ez egy jó dolog. például ha a Valerian kapna egy worst castingot, mert akkor felhívná a figyelmet arra, hogy hello, ott egy egészen jó mozi, csak egy ponton teljesen félrement és azért még lehetne felsorolni párat, ahol tényleg lenne értelme.

    de “Any Combination of Two Characters, Two Sex Toys or Two Sexual Positions: Fifty Shades Darker” hahaha, ez még Adam Sandlernek is ciki poén lenne, miközben őt is éveken át húzták…tényleg nem lövik tökön saját magukat.

  17. abelh A Valeriannál tényleg nagyon szembeötlő volt, hogy mekkora lehetőség képes elhalni a castingon. Alapjában véve (a végét leszámítva) egy jó film lehetett volna, ha a férfi főszereplő nem pofánbasznivalóan tenyérbemászó, a női főszereplő jobb színészi teljesítményre képes, mint egy gyengébb Barátok közt statiszta, vagy legalább van kettejük közt van bármi kémia.

    Más. A Mother!-t nem láttam, nagyon nem érdekelt a téma, szóval erről nem nyilatokoznék, de az Emoji film messze nem akkora szar, mint amennyire megy a kutyázása. Láttam vagy 30-40 tavaly bemutatott filmet, ezek közül az Emoji film nincs a legrosszabb tízben. Nyilván full Agymanók nyúlás az egész, csak sokkal rosszabbul kivitelezve, de egyszer meg lehetett nézni, és ezt több tavalyi filmről nem lehetett elmondani.

  18. “Láttam vagy 30-40 tavaly bemutatott filmet, ezek közül az Emoji film nincs a legrosszabb tízben. ”

    akkor jobban kéne válogatnod :)

  19. Az kemény.
    Én a mother!-t az elmúlt 10 év egyik legfontosabb filmjének, de mindenekelőtt Aronofsky legjobb filmjének tartom.
    Ha valakit érdekel, privátban szívesen belemegyek a fejtegetésbe, nem akarok itt vitát generálni, de minden mozirajongónak szeretettel ajánlanám a művet. Az egyik legkiválóbb szimbolikus film, amit valaha láttam, páratlan remekmű, szóval ez a jelölés mélységesen lesújt. Persze mindenkinek a véleményét tiszteletben tartom.

  20. human Hát, ami engem illet, a tavalyi legrosszabb tízes az a Transformers, Alien: Covenant, Ghost in the Shell, Assassin’s Creed, Power Rangers, Múmia, Starship Troopers: Traitor of Mars, Védelmezők, Bukós szakasz és az Atomszőke. Az Emoji film inkább a témája miatt kapta a savazást, mert amúgy egy totál tucat animációs film.

  21. Kövezzetek meg, de én nem értem ezt a múmia iránti ellenszenvet. Szerintem egy totál vállalható film. Nekem pozitív csalódás volt.

  22. sgtGiggsy: nem igazán akarom megvédeni az arany málnát, hiszen az alient nem is merték jelölni, de az emoji “movie” helye 100% érthető.

  23. A legrosszabb mellékszereplők listája nagyon kemény, Duhamelt leszámítva négy isten került rá fel. :D

  24. na úgy látom lejárt a Last Jedi gyűlölet és senki sem terjesztené fel erre a listára a hozzászólók közül! :D

  25. 31 Jaon szerintem ez egy abszolút médiahekk volt Aronofsky részéről mert abszolút nem az a film mint aminek bepromotálták. Valahol érthető az ellenszenv, hiszen a legtöbben úgy ültek be a mother!-re hogy látni fognak egy jó kis ijesztegetős filmet Jennyferrel a főszerepben holott nagyon nem az…

  26. Úgy szokott ez menni, hogy van 1-2 biztosan esélyes a málnára, de kell mellé rakni még tölteléket, és lehetőleg olyanokat, akik mellett biztosan nyer az eredeti kiszemelt. Borítékolható a díjeső az Emoji movie-nak, mert akkora szart már rég vittek szélesvászonra. Emma Watson jelölését helyénvalónak érzem, viszont Boutella-t nemtudom miért szúrták ki, szerintem csak azért mert elvállalta a Múmiában a négyszemű szerepét :D A Béjvaccs meg ugyanazt hozta mint a sorozat, egy markolókanálnyival több erőltetett humorral. Alexandra Daddario-ról kérekszépen szülinapomra egy életnagyságú szobrot béjvaccs uniformisban. Meg humannak is egyet, lécci.

  27. Véleményem szerint az a baj az ilyen filmes díjátadókkal, hogy ahány ember van a világon, annyi ízlés, mindenkinek más tetszik egy-egy filmben… Itt nem az összes ember, hanem néhány ember véleményét nézik, szóval órákig lehetne vitatkozni kinek mi tetszett, vagy éppen nem tetszett…
    Alapjáraton szerintem rossz megközelítés, hogy van legjobb, meg legrosszabb film… Minden filmet ebből a szemszögből a maga kategóriájában kellene megítélni.
    Órákig fejtegethetném a nézetem erről, de remélem értitek a lényeget, én így látom. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.