Megy a Ready Player One hype is

Ehhez is összedobtak egy nagyon erős tv-spotot. Ha jól veszem ki akkor valami nagyon nézett sportesemény volt kinn, erre készült ez is, meg a Rampage és a Tomb Raider. A lényeg, hogy a Spielberg által rendezett VR világbeli hatalomért folyó bugvadászat nem csak egy új reklámmal jött, de még egy “ígykészült” videóval is.

10 hozzászólás a “Megy a Ready Player One hype is” bejegyzéshez

  1. Ha csak ebből indulnék ki, akkor nem biztos, hogy szeretném megnézni ezt a filmet. A könyv jó volt és valószínűleg szórakoztató film lesz, de ez az előzetes túlságosan hatásvadász akar lenni. Ráadásul nem segít az antipatikus főszereplő srác sem.

  2. Nekem a téma miatt tuti, hogy mozis. VR Chatet ajánlom, ha valaki kiakar próbálni valami hasonlót és szembesülni akar vele, hogy mennyire komolytalan trollkodásba torkollik egy ilyen játék :D Nagyon remélem, hogy nem ilyen lesz a jövő.

  3. Én imádom a játékokat de egyáltalán nem fogott meg. Klisés gagyinak tűnik akárhányszor látom. A látvány se fogott meg. Bukta lesz ez.

  4. különös ez. Rylance egészen kiváló volt a Dunkirkben, viszont amikor Spielberggel forgat, ki nem állhatom a “habókos vén trotty” alakításait. mondjuk bejátszhat ebben, hogy ellopta Sly Oscar-díját.

  5. Azert az nagyon vicces ahogy Spielberg mondja, hogy a RP1 iroja (elfelejtettem a nevet) mennyire elore latta a jovot blabla. Szinte vartam, hogy elnevesse magat.
    Gibson, Stephenson, Egan, na ok latjak a jovot.

  6. Meg nem mondanám, hogy ez egy Spilberg film. Sokkal inkább a következő Wachowski agymenés jut eszembe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.