Mit lehet kezdeni egy forgatási képpel

Épp készül az Irishman, Scorsese iszonyat drága Netflixes gengszterfilmje. Itt egy forgatási kép, a tovább mögött pedig az amit pár site lehozott komoly arccal, nem kiáltva fake-et. Mondjuk jól sikerült, az tény.

human
írta
2018. 01. 22. 20:50
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Mit lehet kezdeni egy forgatási képpel” bejegyzéshez

 1. Nekem James Woods hiányzik picit a csapatból, igaz, sohasem volt klasszikus Scorsese színész, a Casino-ban is csak mellékszál jutott neki, de basszus most néztem meg a Volt Egyszer Egy Amerika teljes, rendezői változatát és Woods lejátssza De Niro-t, pedig annak is az egyik legjobb szerepe.

  Persze ez a teljességérzésemet már csak tetőzné, ez a közel 300 év tehetség, ami a filmben lesz több mint várakozásteljes :)

 2. Hí de jó és sajnos nem mai csibék lesznek a vásznon. Ez amúgy válasz a Travolta Gottijára?

 3. anyám borogass, OrangeGF, szerinted egy Scorsese úgy áll neki filmet csinálni, hogy “úúúh, ide kellene egy kis Reservoir Dogs! szerűség…” ??? ha a hülyeséggel ölni lehetne, most te lennél a felelős a holocaust-ért… ez egy random fotós képe, aki forgatási képeket lő… a hüJék annyira fárasztóak :D de nem?

  A film meg tuti zsír lesz, pont!…

 4. Liv köszönöm a kirohanásod, illetve a sértegetésed, remélem kiadtad magadból a feszültséget ezzel. Ettől függetlenül a második képről nekem továbbra is a Kutyaszorítóban ugrik be, akármennyire is fájó neked :D

 5. OrangeGF: Igen, hajaz rá, viszont ez egy fake poszter, magyarán nem hivatalos promo. Úgyhogy az a lelkes amatőr koppintotta a Kutyaszorítóbant, aki az eredeti forgatási képet felhasználva összedobta ezt a promot. Mondjuk ahogy Human is írja, elég meggyőző lett. :)

 6. Az elmúlt évek extraszar, közízlésromboló plakátjainak köszönhető, hogy már egy ilyen elcseszett kompozíciót is meggyőzőnek láttok. Bakker, még a cipő is belóg a bal szélen, de hát az egész beállításnak sincs semmi értelme.

 7. A poszter engem pont nem érdekel, csak az, amit rajta látok és nem fanmade vagy fake. De Niro, Pacino, Pesci egy Scorsese gengszterfilmben. Örülök, hogy a mester még mindig aktív.
  Éljen: egyébként annyira nem rossz a kompozíció, mert ugyan az írástól nem látszik, de ott van mind a két láb. :-)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.