Rampage a tévében

A Jumanji már a Wonder Woman bevételi számai felé tart, de a Rock nyilván nem lassít, és áprilisban jön a következő dobása, a videójátékon alapuló Rampage óriásállattal. És még egy hatalmas gorilla is van benne. A trailernél ott a többi. A tovább mögött meg a friss tv-spot.

human
írta
2018. 01. 22. 02:08
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Rampage a tévében” bejegyzéshez

  1. Bírom Dwayne-t (Ballers-t szeretem nagyon), de kezdi túltolni a filmeket.
    Nem kéne minden szart elvállalnia, szerintem válogathatna igényesebb szerepek között is, persze nem mondom, hogy kurvajó színész vagy hasonló.

  2. Minden gyúrós akcióhős fickónak schwarzenegger a példaképe! Tök érthető módon igyekszik a The Rock is azzá válni. Schwarzinak is rengeteg ótvar filmje volt, a The Rock is a mennyiségre megy nem a minőségre. Én úgy gondolom van igény az ilyen akció hősökre, karizmatikus, jól nézki a vásznon. kellenek az ilyen “jó munkás ember”-ek is hollywoodba….

  3. Rock pont ilyen szerepekre alkalmas. És ezt szerintem ő is tudja magáról. Milyen jobb filmekben kellene szerepelnie? Komoly drámákban? Talán meg sem keresik őt az olyan szerepekkel. Abból válogat, ami van.

  4. Hát nemt’om. Itt biztosan várok a kritikával, ha lesz és nem lesz már vele egy időben.

  5. Ja hát valószínűleg nem őt keresték meg a Call me by your name-be pl Armie Hammer előtt. Valakinek a családi/akció filmek sztárjának is kell lenni, mint anno Arnoldék és szerintem a Rocknak nagyobb a karizmája, mint Chris Prattnek és a karizma is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.