Ez lett a címe: Mission: Impossible – Fallout

idén júliusban nézhetjük a következő Mission Impossible részt, ami már a 6. lesz a sorban. A főszereplő Tom Cruise az alábbi kép mellett fedte fel a fent olvasható alcímét a filmnek. Nem meglepő módon egy rosszul elsült bevetés utóhatásai lesznek a középpontban.

24 hozzászólás a “Ez lett a címe: Mission: Impossible – Fallout” bejegyzéshez

 1. Tuti mozis lesz. Nem kéne előzetest nézni, de úgy se bírom ki.
  A bajuszra csak a szemem miatt haragszom, mert amúgy hála neki biztosra tudom, hogy bizonyos jelenetek, amik nem tetszettek kitől származnak.
  Vak vagyok vagy nincs pilóta és akkor ez így külön menő?

 2. Nem, ez inkább a Rúg Néjsön poszter újrázása. 2 év múlva tengeralattjáróba fog kapaszkodni.

 3. castlereagh:
  A Justice League újraforgatásainál a Paramount nem engedte Henry Cavillnek (aki bajusszal szerepel ebben a filmben majd) hogy leborotválja azt a halott mókust a szája fölött és ezért digitálisan kellett eltüntetni, de valami nagyon undorító lett, mert nem csúsztatták el miatta a bemutatót stb stb

 4. Jöhet!Én is úgy vagyok vele, hogy nem kéne már a trailer-t sem megnézni, de úgyis meg fogom :D

 5. Utoljára a 3. részt kedveltem igazán ebből a sorozatból, így erre nem rohanok majd. Az előző rész se volt nagy durranás.

 6. Remélem most is majd a cég elől kell menekülni vagy tőlük függetlenül kell dolgozni, mert olyat még nem csinált M:I film…

 7. Tom Cruise elkezdte használni a közösségi médiát. Ezért minimum súlyos verés jár az egyházánál, hisz eddig még számítógépe vagy mobilja se volt. Bár mondjuk ismét odadózerol pár mázsa készpénzt és hirtelen megbocsátásra talál. Így megy ez az ultra vallásoséknál.

 8. Tom mindíg szállítja a kötelező akciót. Még nem nagyon csalódtam benne bár a Mummy-nál rezget a léc rendesen. Remélem tud szépíteni. És csináljon már egy rendes Jack Reacher folytatást is mert az első utána második nem lett túl erős. hajrá

 9. Nagyon jól tartja magát Tom, de könyörgöm, öreg ő már az ilyen mutatványokhoz. Minap néztem a kokószállítós pilótás filmjét és megállapítottam hogy jesszus, de eljárt felette az idő mint sármos akciófilmsztár.
  Jó lenne zsánert váltania, mondjuk nem vagyok róla meggyőződve hogy van elég tehetség a pucájában hozzá. A kötelezőt mindig hozza, de annál többet én még nem láttam tőle a vásznon.

 10. Jó lesz ez a film. Legalábbis a jelenetek, aminek az utómunkáit itt látom, igencsak ötletesek es látványosak.

  Ami pedig a bajusz dolgot illeti, mindenki a furcsa felső ajkát emlegeti supermannek, holott a fél feje CGI volt, ugyanis a fél centis borostáját is el kellett tüntetni.

 11. @Etele: Jerry Maguire, Interjú a vámpírral, Trópusi vihar, Collateral, Utolsó szamuráj, Magnólia……igen, van hozzá tehetsége…

 12. Rouge Nationon elaludtam itthon, ezt nálam nagyon kevés film váltja ki. Az előtte lévő Ghost Protocoll viszont nagyon jó volt, Abramses hypeját sosem értettem, a kettőt imádtam az elszállt akció miatt, az első meg egy vérbeli kémfilm.

 13. Venefius meg az Esőember,meg a Koktél,meg a Pénz színe,a Született július 4-én stb stb.Ezzel a Mission szériával meg mindig hozza a szinvonalat.Ilyen mutatványokat beválalni??atyám..

  Tom Cruise egy legenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.