Wow, a Dundee a legerősebb fake volt mostanában

Ezt most beszívtam én is. Danny McBride lenne Krokodil Dundee fia, és már két teaser is volt. Mára viszont kiderül, hogy egy Super Bowl alatti reklám felvezetése, ami az ausztráliai turizmust fogja eladni rengeteg amerikainak

.

human
írta
2018. 01. 25. 02:26
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Wow, a Dundee a legerősebb fake volt mostanában” bejegyzéshez

  1. És legalább emlékeztettek a Trailer dömping közeledtére is. A Paramount és az Universal már megvette a helyét a Super Bowl-ra.

  2. El tudom képzelni, hogy Paul Hogan megegyezett az Asuztrál kormánnyal. Forgatnak egy turizmust támogató reklámot és cserébe kap támogatást az igazi film.

  3. TheValeyard
    Én is pont erre gondoltam. Volt már olyan hogy fake trailerből forgatták filmet nézői nyomásra.

  4. Én bírom ezt a Kenny P féle parasztkodást, Dundee meg személy szerint nekem gyerekmozi volt mindig, persze megértem, ha ez valakinél kibassza a biztosítékot.

  5. Azután pedig jön egy Fan bázis és a hype folytatódik és a végén tényleg megcsinálják a filmet.

  6. amúgy erre tényleg lenne igény? nekem gyerekkori másolt VHS-es élmény a Crocodile Dundee is, de már akkoriban sem tetszett igazán…olyan semmilyen hangulata volt és egyszernézős mozinak tűnt kölyökként is, amikor pedig aztán minden új film hatalmas ünnep volt. felnőttként újranézve pár éve meg abszolút meh.

    persze iszonyat nagy siker volt, az első rész közel egy milliárdot hozna manapság. ha nézném, akkor az itteni két szereplő állatkodása miatt, de nem a Dundee “feeling” húzna be.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.